Tak vyrid Pepanovi, ze dcera se povedlaHoney píše:mirin píše:Teď jsem se taky do toho zamotal.mirisek píše:Honey: Taťka je Pepan,jestli dobře chápu?
Ano, pánové, je to tak...Můj taťka je opravdu Pepan...
![]()
Já bych to spíš nazval kop-pongmiki1979 píše:Dany: A čim by příště hrál Tom? Museli bychom hrád třeba fodbal. Tam moc ruky nepotřebuje
.
Kdyz ho nevypraskal tobe uz na srazu tak myslim ze tohle nebude problemzewl píše:pedroH, miki1979, pepson: hosi, az to tu bude cist pepan, ten vam vypraska kozichy![]()
![]()
![]()
![]()
ale souhlasim s vama
bude nás víc, nebudem se bát Pepana nic...Ale náhodou, obdivovat ženskou krásu patří k věci, ne? A Pepan může být hrdý!!!zewl píše:pedroH, miki1979, pepson: hosi, az to tu bude cist pepan, ten vam vypraska kozichy![]()
![]()
![]()
![]()
ale souhlasim s vama
Tak to budu muset probrat se Zewlem v autě cestou do Postupic...pepson píše:Kdyz ho nevypraskal tobe uz na srazu tak myslim ze tohle nebude problemzewl píše:pedroH, miki1979, pepson: hosi, az to tu bude cist pepan, ten vam vypraska kozichy![]()
![]()
![]()
![]()
ale souhlasim s vama. HAHAHAaa, ja vim Zewle ja vim, to byla podpasovka, ale ja musel
![]()
![]()
. Jinak myslim ze jsem jen prvni napsal co si vsichni mysli. Ja jsem takovy otevreny clovek
![]()
PEPSON
ty lišáku jedenpepson píše:Kdyz ho nevypraskal tobe uz na srazu tak myslim ze tohle nebude problemzewl píše:pedroH, miki1979, pepson: hosi, az to tu bude cist pepan, ten vam vypraska kozichy![]()
![]()
![]()
![]()
ale souhlasim s vama. HAHAHAaa, ja vim Zewle ja vim, to byla podpasovka, ale ja musel
![]()
![]()
. Jinak myslim ze jsem jen prvni napsal co si vsichni mysli. Ja jsem se jen nebal to rict
![]()
PEPSON
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti