Chmelko,lepení na prdel bytostně nesnáším.Ale včera jsem to taky nevydržel.V pravém byly kamiony.Rozestupy tak 50-70m.A nějaký tranďák se rozhodl,že si je začne dávat.I s vozíkem.ALe jel asi o 5 km víc než ty kamiony.Tak jsem za ním s odstupem jel...Asi 4 soupravy jsem vydržel.Pak už za námi byla slušná kolona,tak jsem na něj zablikal ať si vleze mezi ty kamiony...Nemusel by ani zpomalovat...Jen bliknul levym,že jede dál.Tak jsem se na něj nalepil a blikal znova...To pak nechápu,hloupý zdržování.Pak se teda lepim taky...Rozdíl je,když jsou třeba tři kamiony fakt nalepený na sobě.Nikde nic,předjíždíš,120 a přiletí pilot formule a bliká,troubí,nalepenej.Co s tim mám v tu chvíli dělat?Mám to dát přes svodidla do protisměru či co?????Ty tam pak lehce podržim.Ne že v tom levym jedu,ale dám blinkr,zkontroluji zrcátka a pomalu plynule přejíždím...Tohle mě točí.
Včera když jsem jel do Ostravy,říkám si,že vyjedu už kvůli malýmu brzo.Vyjeli jsme někdy po 3 ráno a stejně jsme těch volů potkali...Já myslel,že aspoň do 6 bude klid,ale ani náhodou...