Momentální zkrat.

Moderátor:phofy
Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Momentální zkrat.

Příspěvek od Kóťa » 23.05.2008 08:48

Chmelko,lepení na prdel bytostně nesnáším.Ale včera jsem to taky nevydržel.V pravém byly kamiony.Rozestupy tak 50-70m.A nějaký tranďák se rozhodl,že si je začne dávat.I s vozíkem.ALe jel asi o 5 km víc než ty kamiony.Tak jsem za ním s odstupem jel...Asi 4 soupravy jsem vydržel.Pak už za námi byla slušná kolona,tak jsem na něj zablikal ať si vleze mezi ty kamiony...Nemusel by ani zpomalovat...Jen bliknul levym,že jede dál.Tak jsem se na něj nalepil a blikal znova...To pak nechápu,hloupý zdržování.Pak se teda lepim taky...Rozdíl je,když jsou třeba tři kamiony fakt nalepený na sobě.Nikde nic,předjíždíš,120 a přiletí pilot formule a bliká,troubí,nalepenej.Co s tim mám v tu chvíli dělat?Mám to dát přes svodidla do protisměru či co?????Ty tam pak lehce podržim.Ne že v tom levym jedu,ale dám blinkr,zkontroluji zrcátka a pomalu plynule přejíždím...Tohle mě točí.
Včera když jsem jel do Ostravy,říkám si,že vyjedu už kvůli malýmu brzo.Vyjeli jsme někdy po 3 ráno a stejně jsme těch volů potkali...Já myslel,že aspoň do 6 bude klid,ale ani náhodou... :(
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 23.05.2008 08:58

No já su jenom zvědavej jaký to bude, jestli zavedou to pokutování toho dodržování bezpečný vzdálenosti. Vždyť při předjíždění se většinou člověk dostane docela blízko auta před sebou než ho předjede. Ale jestli tohle projde, tak aspoň maj na čem benga pořádně vybírat do státní kasy :D
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 23.05.2008 08:59

Kota:to je presne to, čo má vytáča....sprostá arogancia..jazdím síce ako ako pilot F1 ale ak dobehnem auto, ktoré obehuje (samotna kapitola su jazdci ,ktorí miluju adrenalinove sporty typu, vlietnem mu tam do laveho pruhu, uvidime či ubrzdí...) tak normalne počkam až ho predbehne, zaradí sa a ja pokračujem dalej, ale ak nejaký debil si lieči komplexy, že musí ist v lavom pruhu, pretože pravý je len pre sračky, to by som mu rozbil hubu na mieste

pette
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od pette » 23.05.2008 16:21

jj každý z nás se občas někomu přilepí na prdel ale jinak to ani nejde musí to být ale s rozumen ,na mě se včera přes město (jel jsem v koloně asi 60) přilepil magor s R 9 ? ale tak že jsem v zrcátku viděl jen jeho čelní sklo mezi námi byli jen mm, rozsvěcel jsem brzdovky jak to šlo abych ale nezpomalil ,všude samej přechod a kruháč to je na přeshubu ,naštěstí odbočil nebo v kopci odpadl to už jsem nepostřehl hlídal jsem si auto před sebou abych měl dostatečný odstup kdyby musel zabrzdit
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4

měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť

Konik
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Konik » 23.05.2008 21:42

To já jsem jednou takhle na dálnici v kopci předjížděl nějakého favorita, jel jsem tak 140 km/h a nejednou zezadu přiletěl debil s Audi A6, nalepil se mi na prdel a začal mě problikávat. A nejlepší na tom bylo, že asi o 100 metrů dál se dálnice rozdělovala na tři pruhy... Takovým k******m bych dovolil řídit tak maximálně tříkolku :twisted:
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 23.05.2008 21:50

Konik:tak to je debilizmus zrovnatelny s tým, ak niekto umyselne blokuje v lavom pruhu...
dnes som musel cestou domov vytrubit 3 nove superby, ktore isli v lavom pruhu, asi km od seba, soferovali ich ženy, mali označenie nejakej akcie, bud novinarskej, alebo podnikovej a sli zasadne len lavom pruhu :evil: (dufam, že to neboli policistky,skušajuce svoje nove sluzobne auta) :lol: :lol:

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 24.05.2008 10:58

Nemyslel jsem Chmelko,že si magor.Je mi jasné,že oba nás rozčiluje stejná věc.U mě je to opravdu asi otázka času kdy někoho z toho auta vytáhnu....Nejvíc mi zamrzelo,že včera cestou z Ostravy tady do Rychvaldu se mi takhle lepil takovej krásnej fofo... :evil: Ale panem vocasem řízenej :lol:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 24.05.2008 14:44

Kota jo jo tiež som ta pochopil :wink:
no ak je to debil v ochcavke tak je to jasne, ale ked v krasnom fofo to zamrzi :cry:

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 28.05.2008 20:53

Tak mě ani nenapadlo kolik reakcí toto vlákno vyvolá. No musim uznat že jsem rád že nejsem sám když mi ujedou nervy a musim podotknout že časem se tomu už jen zasměju, jako tomu s tou tiskárnou. Díky tomu jsem zjistil že multifunkce od HP se dá sehnat už za 1050kč a to s plnýma barvama (né žádný jen vzorečky). Takže pro moje účely plně dostačující.

Víte čemu se do dneška opravdu se sousedem směju nejvíc? Když mě jednou zase tak trochu přepad vztek a měl jsem nutkání něco rozsekat, tak to odnesla pevná linka. Důvod byl ten že na druhym konci telefonátu byla bejvalka a něčim mě tehdy strašně vytočila a já když mi došly argumenty šlehnul sluchátkem o zbytek přísroje a páč to nemělo žádnej efekt (nic sem nerozbil) a byl nádhernej teplej den, asi jako dneska a bylo otevřený okno.....tak jsem celou pevnou linku čapnul do teplejch a šlehnul s ní z okna. Byl jsem si vědom že za barákem nikdo nebejvá a tak jediný komu tim ublížim ....budu já, páč přijdu o telefon, ale byl to omyl. Já ho v tom vzteku vyhodil otevřenym oknem, ale nevytáhnul jsem ho ze zásuvky, která byla pod oknem a kabel k telefonu měl okolo 5m. Což mělo za následek že k mýmu překvapení se z ničeho nic začalo poblíž sypat sklo. Ten kabel se ze zásuvky nevytrhnul a telefon na zem nedopad, ale rozbil okno sousedovi ob jedno patro níž. No těch keců co jsem si vyslech, než jsem vše uved do původního stavu. Ale te´d když si na to u pivča vzpomenem tak se smějem. :wink:
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996

Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 28.05.2008 20:56

no ty si teda fakt pekne číslo :lol: :lol:

Stehnak
Test driver
Test driver

Příspěvek od Stehnak » 30.05.2008 10:10

Tak tady Chmelka trochu potesim: Bránění v předjíždění bude stát řidiče šest bodů
a zaroven na nej mam otazku "na telo" :mrgreen: : Vyjizdime z Prahy smer Brno, ja jsem pred Tebou, kdyz pojede v pravem pruhu nekonecne mnozstvi kamionu rychlosti 80 km/h s rozestupy 25 metru (nekteri aby usetrili naftu jezdeji jeste blize), ja pojedu v pravem pruhu rychlosti 135 km/h tachometrovych (130 km/h GPS) a ani me nenapadne se zaradit mezi kamiony (nedodrzeni predepsane vzdalenosti, podtlakovka od toho pred ktereho bych hodil mysku, popripade jeho dalsi gestikulace). Co se mnou hodlas udelat??

pozn.: tech par rozsireni na 3 pruhy zanedbame :wink: (jako kdyby tam nebyly).
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 30.05.2008 10:21

písal so aj predtým, stále počkám, až človek bude mat dost miesta sa zaradit doprava, ale bohužial u nas je trend taký, že aj ked človek vidí kamion kilak pred sebou na horizontu, skratka zostane v lavom pruhu, pretože sa chystá na predchádzaci manever :lol: a toto ma dokaže v :lol: točit k nepríčetnosti...ak vidím, že ten "človek" skratka nehodla opustit lavy pruh na prázdnej dialnici, tak ho skratka pomaly beriem zprava, viem ,že je to hrozne, ale ja už fakt neviem..vytlačit ho nechcem, trubit tiež nie a tak to je bez emocii...(to auto ma evidentne vidi, nieje to tak, že sa prirutim a hned obehujem)

Stehnak
Test driver
Test driver

Příspěvek od Stehnak » 30.05.2008 10:42

Jasny, ale vem si trebas ze nevis kdo v aute pred Tebou jede. Kresta vs duchodkyne... kolik je "dost" mista pro neho (10 cm?) a pro ni (1 kilometr ?? ).
Ja "jak blazen" (ted nemyslim Tebe) po ceskych dalnicich nejezdim. Me prave ale naopak toci, kdyz se Ti na prdel prisere nekdo 2-kilem a durazne Te zada aby jsi vjel doprava hlava nehlava. Toto se mi stalo ale aj trebas v Rakousku...
Ja to delam napr tak:
Usek Jihlava Brno jsem jel nescetnekrat, a jezdit v pravem pruhu vybombardovanem kamionama sem odmital (a pokud ta dalnice je ve stejnem stavu jako pred 2-3 rokama nadale odmitat budu). Jedu levej 130 km/h a hlidam si zadek, pokud nekoho vidim priblizovat se, uhnu do praveho ale pak o5 hned levy. Pokud sem v levem a mijim ty kamiony s malyma rozestupama, tak me proste nikdo neprinuti se mezi ne vklinit (i tak bych musel uz v pravem brzdit na nejakou 100ku, bo v pravo jedou 80-sat). Jedu si svych 130 a cekam az bude vpravo z meho pohledu bezpecna vzdalenost mezi autama a necham korinka f cervenem TDicku zase pokracovat tou jeho 2-stovkou...
Chci tim vsim rict ze pokud pojedu max. povolenou rychlosti a budu i tak nekomu branit v predjeti, body by me strhnout nemeli vsak :?: (kamion vpravo nekamion :mrgreen: )
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 30.05.2008 13:27

robím to podobne...hlavne na D1, že ak je rozbita prava čast, idem v lavom, ale ak vidim sa niekoho približovat, pretrpim to na chvilu v pravom a potom zase dolava..podla mna stačí byt ohladuplny a slušny a nieje žiadna agresia na cestach,.,..ale bohužial to nefunguje

pette
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od pette » 30.05.2008 14:39

dneska dva nákladní kam. se dřevem těsně za sebou ani mezera na tráboše po sil .II tř. :roll: jsou tam rovinky na bezpečný předjetí ale to by PROFESIONÁLNÍ řidič musel jet a myslet mozkem ,byl jsem docela v klidu za 15km jsem odbočoval a oni naštěstí né :evil:
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4

měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť

Odpovědět

Zpět na „Pokec“