Kdyz sedis ve Fofo, tak diky pylovemu (v mem pripade plisnovemu - bude tam uz asi hodne penicilinu) filtru nepelen píše:A navic ten bordel ve vzduchu vsichni dychame.

Ja ho necham za 300,- vymenitpelen píše:To je pravda, navic ho mam aktivni. Ale nemam klimu, tak obcas otevru okna.Ahmed píše:Kdyz sedis ve Fofo, tak diky pylovemu (v mem pripade plisnovemu - bude tam uz asi hodne penicilinu) filtru nepelen píše:A navic ten bordel ve vzduchu vsichni dychame.
Nedelam. Vyhrivani by tam melo byt. Ale jeste jsem to nevidel, tak nevim, jak to poznat. Ale to vyhrivani je spis pro to, aby ty trysky nezamrzaly, kdezto podle toho navodu se ta voda ohriva primo v hadicce, takze strika tepla na sklo. Trysky to asi tak nevyhrejou, aby to bylo teple...Ferino píše:Vyhřívaný zrcátka mám, to jako fakt vyhřívá i ostřikovače? Se mi nějak nepozdává, neděláš si dupje?
Nieje to pravda.ostrekovace nemusia byt vyhrievane,ked mas vyhrievane zrkadla.Skor by som povedal,ze su vyhrievane,ked mas ostrekovace svetlometov so xenonamy.Konkrétne ja mam na mojom aute spravenu predpripravu na ohrev ostrekovacov,ale nad zapojenim som zatial nepremyslalAhmed píše:Nedelam. Vyhrivani by tam melo byt. Ale jeste jsem to nevidel, tak nevim, jak to poznat. Ale to vyhrivani je spis pro to, aby ty trysky nezamrzaly, kdezto podle toho navodu se ta voda ohriva primo v hadicce, takze strika tepla na sklo. Trysky to asi tak nevyhrejou, aby to bylo teple...Ferino píše:Vyhřívaný zrcátka mám, to jako fakt vyhřívá i ostřikovače? Se mi nějak nepozdává, neděláš si dupje?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host