Kámoš si koupil nový kompl, grafiku dal 9600GT. Počítač má pod stolem, ale pracovat se u toho nedá

nevíš jaký číslo to bylo? Mrkl bych sedarkaxe píše:Hmm toť otázka... pokud máš kvalitní zdroj, si myslím že je základ stabilní sestavy, když budeš někdy upgradovat, pravděpodobně ho ještě využiješ, pokud nepřidaji další piny,ale to řešíme redukcemi...někde jsem viděl test zdroju... jo v časopise komputer :TripleJay píše:jj, ten test som prestudoval nejakych par dni dozaduZ neho som vychadzal a preto sa Merdyho pytam ohladom toho chladenia, podla nich je ten referencny chladic dost v poho.
A vsetko to potrebujem s fakturou, takze od O/C machrov mi to pada, skoda
Darkaxe a co si myslis o tom priplateni si za 600W zdroj? Nie je to uz zbytocne?
Výsledky:
1. Středně výkonné zdroje - výtěz testu - Nexus NX-8040
2. Výkonné zdroje - výtěz testu - Enermax Liberty ELT500AWT
3. Zdroje pro nejnáročnější - výtěz testu - Corsair HX520W
Jestli koupíš 600W nic s tim nepokazíš, já svůj zdroj kupoval za 2200Kč a nelituju vím že mám jistotu.
Tu: http://www.zive.cz/archivcasopisu/computer.asp?MID=530Simi píše:nevíš jaký číslo to bylo? Mrkl bych sedarkaxe píše:Hmm toť otázka... pokud máš kvalitní zdroj, si myslím že je základ stabilní sestavy, když budeš někdy upgradovat, pravděpodobně ho ještě využiješ, pokud nepřidaji další piny,ale to řešíme redukcemi...někde jsem viděl test zdroju... jo v časopise komputer :TripleJay píše:jj, ten test som prestudoval nejakych par dni dozaduZ neho som vychadzal a preto sa Merdyho pytam ohladom toho chladenia, podla nich je ten referencny chladic dost v poho.
A vsetko to potrebujem s fakturou, takze od O/C machrov mi to pada, skoda
Darkaxe a co si myslis o tom priplateni si za 600W zdroj? Nie je to uz zbytocne?
Výsledky:
1. Středně výkonné zdroje - výtěz testu - Nexus NX-8040
2. Výkonné zdroje - výtěz testu - Enermax Liberty ELT500AWT
3. Zdroje pro nejnáročnější - výtěz testu - Corsair HX520W
Jestli koupíš 600W nic s tim nepokazíš, já svůj zdroj kupoval za 2200Kč a nelituju vím že mám jistotu.
budget - budžet, budget [badžit]Stela píše:To darkaxe napsal:
Já to řešim tak že si doplatím a koupim od O/C šílenců třeba 8800GTX
Dost husta mašina .![]()
![]()
TripleJay : Grafarna je v pohode bude stačit na dlouho
Ten zdroj sem u sve sestavy projednaval na Pc forech a všude my bylo doporučeno že 500W je hraničních . kvalitní zdroj to udrží (Seasonic) ale ?
JInak sem natvrdlej co myslíš tím 600W Seasonic mi do budgetu asi nevojde
Kurde pěkný Mark06 - mam +/- tež tolikStela píše:Jestli Tím někomu pomohu tak ted jedu na
CPU-AMD 64 X2 Dual core 6000+
Chladič- arctic cooling Freezer 64 pro
DDR- 2x 1Gb Geil 800MHz
MB- M2N32- Sli Deluxe Asus
HDD- Samsung 500GB sata 2 16MB cache.
GPU - Nvidia 8800 GT 512 Zotac
Zdroj- Foftron FX 600W
Case - Thermaltake Mambo
Monitor - Hp w2027
Vykon v 3D Mark06 - 10 458
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti