Když řídí náctiletí
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Hm to víš, že to byla petelice když to auto vypadá tak jak vypadá, na tom náklaďáku to asi udělalo pár šrámů, vem si kdyby ten klučina řachnul třeba do nějaký fábky se čtyřma lidma vevnitř.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to fokal : hasici nemeli co strihat , takhle to rozparal ten nakladak , chlapec si pujcil od otce bez vedomi auto a letel na rande , tam se zdrzel a protoze ho musel vratit aby to rodice nepoznali tak letel cca 150-160 km/h a v zatacce vjel do protismeru a celne se srazil s plne nalozeným tahacem . ten tahac odhodil cca 7m a auto melo zkroucenej i ram . chlapec byl na miste . bylo mu 17let .
Naposledy upravil(a) foki dne 21.01.2008 17:45, celkem upraveno 1 x.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
je to hrozný a škoda každého zmařeného života, obzvláště tak mladého, ale na druhou stranu jsem rád, že ho už na cestě nepotkám. představa, že by tam nebyl kamion, ale třeba já s celou rodinou......
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pravdu díš synu.Skubi píše:je to hrozný a škoda každého zmařeného života, obzvláště tak mladého, ale na druhou stranu jsem rád, že ho už na cestě nepotkám. představa, že by tam nebyl kamion, ale třeba já s celou rodinou......
"......ale na druhou stranu jsem rád, že ho už na cestě nepotkám. představa, že by tam nebyl kamion, ale třeba já s celou rodinou......"

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- grizzli
- Nováček
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tady je náklaďák do kterýho to mladík poslal.
- Přílohy
-
- 336-3.jpg (39.07 KiB) Zobrazeno 2358 x
-
- 336-1.jpg (25.28 KiB) Zobrazeno 2354 x
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver
- KASHA
- Pokročilý
Re: Když řídí náctiletí
Taky sem přidám nějakej svůj názor
Rozšalenej golf? Smůla. Hlavně že se nestalo nic tomu řidiči kamionu. Jinak se trošičku (neberte to zle) divím tomu, jak takovýhle bouráky řešíte. Dejte si na YOU TUBE do vyhledávání Car crashe a mrkněte se, sám se na takovýhle bouračky dívám docela často a můj názor nato všechno je takovej, že by měla být hlavně v prvé řadě pořádná osvěta. V autoškolách povinně každou hodinu mrknout na videíčko, jak to dopadá, když se machruje a dělají se krávoviny.
Sem taky mladej řidič, čtyři roky jezdím v autě (fiesta 1997, mondeo 1997, focus 2006, sem tam favorit apod.), baví mě řídit, zajímám se o auta, ale že bych měl potřebu jezdit přes město stovkou a po dálnici 200 to opravdu nemám, rád si projedu nějakou techničtější trasu (serpentýny apod.), ale pud sebezáchovy mám docela velikej.
Osobně si myslím,že pro to, aby člověk dostal řidičské oprávnění, by měl projít psychologickými testy.
Na silnici sem se setkal už s mnoha a mnoha případy debilních řidičů. A nebýt ostražitosti a předvídavosti, kterou se snažím si vybudovat, tak už nejednou bych byl minimálně v nemocnici a auto na odpis. Už se ani pomalu nedivím tomu, když se mi objeví nějakej frajírek v protisměru, kdy on jede do kopce přes horizont do pravotočivé zatáčky atd. atd..
Poslední co bych řekl jeto, že jediný co Vám (nám) tady pomůže proti takovým je modlení, zdravý rozum, čistý respekt a schopnost předvídání.
HOW domluvil sem

Sem taky mladej řidič, čtyři roky jezdím v autě (fiesta 1997, mondeo 1997, focus 2006, sem tam favorit apod.), baví mě řídit, zajímám se o auta, ale že bych měl potřebu jezdit přes město stovkou a po dálnici 200 to opravdu nemám, rád si projedu nějakou techničtější trasu (serpentýny apod.), ale pud sebezáchovy mám docela velikej.
Osobně si myslím,že pro to, aby člověk dostal řidičské oprávnění, by měl projít psychologickými testy.
Na silnici sem se setkal už s mnoha a mnoha případy debilních řidičů. A nebýt ostražitosti a předvídavosti, kterou se snažím si vybudovat, tak už nejednou bych byl minimálně v nemocnici a auto na odpis. Už se ani pomalu nedivím tomu, když se mi objeví nějakej frajírek v protisměru, kdy on jede do kopce přes horizont do pravotočivé zatáčky atd. atd..
Poslední co bych řekl jeto, že jediný co Vám (nám) tady pomůže proti takovým je modlení, zdravý rozum, čistý respekt a schopnost předvídání.
HOW domluvil sem

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Když řídí náctiletí
Víš proč to řešímeKASHA píše:Jinak se trošičku (neberte to zle) divím tomu, jak takovýhle bouráky řešíte.

řeší se to tady stejně jako na jiných forech jako je idnes atd. je to nevysichající studna, která se naopak víc plní! bohužel.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie