Killy pekne mudro píšeš, len nechapem prečo to teda staviaš do tej polohy, že podporou dopravcov by si sa skladal na ich podnikanie. A prečo aj nie, ked je to na dobro veci?? V trhovej ekonomike sa každy sklada na každeho podnikanie. kúpou chleba sa skladas na podnikanie, polnohospodarov, mlynov, pekarov a aj dopravcov. Neviem co presne je tvojim zamestnanim, predpokladam že oblasť IT.. trošku to zlahčím a laicky napíšem, že tebe sa na chlebík skladajú všetci klikači na webove stranky ktoré robíš.. (nechytaj ma potom za slovíčka, fakt netušim co presne robiš

).
Zase trochu strelim od boku ale predstav si že by štát povinne nanutil mať v domacnostiach internet, potom by zdvihol jeho cenu napr. len o 100%. Ludia by internet pozrušovali, prestali by klikat na tvoje web stránky. Išiel by si štrajkovať že je to pre teba likvidačné, žiadal by si podporu od ludí a tí by sa na teba vysr...

(fikcia)
Ty si podpísal petíciu len preto, lebo chceš lacnejší benzin, čoho predpokladom su nižšie spotrbne dane. A na dopravcov zvysoka kašleš, lebo ta nezaujimaju.
Ja som petíciu nepodpísal lebo už bolo po hlavnej petičnej akcii ked som bol na pumpe.
Dopravcov podporujem plagatikom v aute
- lebo maju pravdu
- lebo mýto je zle nastavené
- lebo chcem lacnejší benzín
- lebo som kedysi jazdil a viem o čom ten život je
- lebo ako jediní za súčasnej vlady maju gule dať najavo svoj nazor a stáť si za svojim (aj ked už čiastočne polavili, čo bola podla mna chyba)
- lebo idú proti Ficovi
poradie bodov neovplyvnuje ich dôležitosť