ja svuj nazor nikomu nevnucuju. a ze to ma kazdej jouda, to mi je jedno. nemam maly pero,abych si honil triko s autem, ktery lidi videli jen v casaku:mrgreen: proste z hlediska ceny, provoznich nakladu a uzitne hodnoty pro me mi to neprijde spatna volba. a hlavne je to novy.tomason píše:Omyl OI neprotože i ten můj sociální Focus má 6X airbag a ESP nehledě na větší rozvor a nechutné ceny Škodovek před rokem a navíc to má každej jouda od vedle takže ne.Bezpečnost cením výše zvlášť,když nejde jen o moji.Za tu cenu seženeš FII po FL s pár kilometry v záruce a je to hezčí auto .
Ma.rt píše:Jestli me nezbijete ze muj nazortak dneska, kdybych kupoval auto, tak si jdu pro novou skodovku O1, combi, Trumf, TDi PD 77kW. V akci za 319t. CZK a verim, ze by se jeste neco ukecalo. Na moje jezdeni z bodu A do bodu B by mi to stacilo a roky bych do toho nesypal za opravy
a jezdil za par supu. auto je to proverene a ne spatne, i kdyz dnes jsou auta jinde, prece jen je to >10 let stary model.
Som škodovák no rozmýšľam nad FFII 2.0 TDCi
-
- Test driver
Re: Som škodovák no rozmýšľam nad FFII 2.0 TDCi
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
- tomason
- Test driver
Focus je bezpečnější a lepší auto,že O1 je starý nový auto mě nechává ledově klidným až provaříš na novém autě 200 litrů jako já už po novém ani nevzdechneš.Pak by mě zajímalo jestli si obě auta řídil já ano.Tak si myslím ,že vím očem mluvím.Jetsli O1 nebo FII z roku 08 s 15tisíci na krku a v záruce třeba i fordprotect pak O1 nemá nic v ruce,ani výbavu ani design ,bezpečnost prostě nic jen tu cenu.Taky to nikomu nevnucuju jen vím proč nemam O1 a ten důvod sem napsal :mrgreen:Jinak sem vlastnil tři generace vozů značky Škoda ,zaujatost není na místě tedy ...
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Quickie
- Moderátor
ako može byt O1 nove auto? nechapem 

- Anndy
- Test driver
skoda stale predava octaviu1 pod nazvom octavia tour.
- sid
- Zkušený
Ma.rt píše:Jestli me nezbijete ze muj nazortak dneska, kdybych kupoval auto, tak si jdu pro novou skodovku O1, combi, Trumf, TDi PD 77kW. V akci za 319t. CZK a verim, ze by se jeste neco ukecalo. Na moje jezdeni z bodu A do bodu B by mi to stacilo a roky bych do toho nesypal za opravy
a jezdil za par supu. auto je to proverene a ne spatne, i kdyz dnes jsou auta jinde, prece jen je to >10 let stary model.
Hm , je to určitá možnost volby , ale podle mě je těch ale ještě něco navíc : rozvor 251cm tj.
vzadu místa na kolena míň než ve favoritu , převis zadního kufru je poznat při jízdě a třeba taková věc jako je ESP je za příplatek 22tis. Takže podle mne z pohledu loňských cen se letošních 319,900 za 1,9tdi může jevit zajímavě , ale za auto které má od uvedení na trh v roce 1996 pouze minimální úpravy bych to nedal
Ford focus II 1,8 HB 2007

-
- Test driver
jel jsem v obojim. ja nerikam, ze OI je lepsi nez FFII, neni ani lepsi nez FFI,ale svezeni v tom spatny neni a za tu cenu mi nikde jinde novy slusny diesel nenabidnou.tot vse. co si budeme povidat, zrovna ford snad jeste ani slusny diesel nedelal, pokud nepocitam spolupraci s jinymi automobilkami.
a vzadu mista jak ve favoritu? to je proste zaujatost. Ze by to byl vzadu obyvak, to ne, ale sedet se tam v pohode da.
ted jezdim v aute, ktery ma jizdni vlastnosti excelentni, 8 airbagu, vzadu se se svymi 190cm natahnu jak u televize, ale neni novy, budu do neho mozna sypat penize a klidne za slusnou funglovku neco obetuji. a je to vyzkouseny typ, ktery asi bude drzet... co se lidem dneska nekdy deje s novymi mondey, to je pruser...
kazdy mame proste jiny nazor, o nic nejde
a vzadu mista jak ve favoritu? to je proste zaujatost. Ze by to byl vzadu obyvak, to ne, ale sedet se tam v pohode da.
ted jezdim v aute, ktery ma jizdni vlastnosti excelentni, 8 airbagu, vzadu se se svymi 190cm natahnu jak u televize, ale neni novy, budu do neho mozna sypat penize a klidne za slusnou funglovku neco obetuji. a je to vyzkouseny typ, ktery asi bude drzet... co se lidem dneska nekdy deje s novymi mondey, to je pruser...
kazdy mame proste jiny nazor, o nic nejde
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
- sid
- Zkušený
S tím místem vzadu jsem myslel a psal místa na kolena
jinak jedna věc je pravda nové auto je nové auto

jinak jedna věc je pravda nové auto je nové auto
Ford focus II 1,8 HB 2007

- stand
- Zkušený
V práci jezdím S O1, nemůžu si stěžovat, ale jízdní vlastnosti sou opravdu odpovídající roku vydání, pohodlí jakštakš ujde pokud nepočítám, že mi překáží klíček zasunutý v zapalování a ještě pár drobností. Za tu cenu by to bylo fajne, ale bohužel je to holo auto no
, někomu to stačí, ale mě určitě ne.
Když bych přidal trochu výbavy, začal bych tou bezpečnostní, tak jsem rázem na pěkné láci..

Když bych přidal trochu výbavy, začal bych tou bezpečnostní, tak jsem rázem na pěkné láci..
stand: ako ti moze vadit klicek v zapalovani ? ved Octavia ma sedadla viac a lepsie polohovatelne smerom hore-dole ako Focus...ja mam sedadlo uplne dole a citim sa ako v sluzobnom VW Multivan
...alebo mas sedadlo narazene uplne vpredu a kolena dohora
...alebo mas sedadlo narazene uplne vpredu a kolena dohora
- stand
- Zkušený
No nevim při mých 190cm v ideálním nastevení sedačky a volantu úplně nahoře, mlátím kolenem do těla vystřelovacího klíčku, a to je bezdebat!
- tomason
- Test driver
Já sem zvědav co si tedy nyco koupí ,když je jasné ,že 8tisíc euro je málo
Zatím se nevyjádřil.

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- killerhammer
- Test driver
8k je malo na 2.0 tdci v dobrom stave ale na 1.6 ti-vct je to uz v pohode, dostal by 3-4 rocne fofo2 v plnke 

-
- Nováček
Presne o tom uvažujem, že čo si teda mám kúpiť:-(((
Myslel som, že niečo za 8tis vyberiem, mám dobrého kamoša čo vozí autá, išiel by som s ním a niečo by sme vybrali - teda tu odpadá provízia pre neho. No som viac zmetený ako na začiatku. Dízel chcem určite, to viem, ale aký? Aby sa mi aj páčil, aj slúžil... Možno iba vymýšľam a nejaký rok dva mi poslúži ešte aj stará OI LPG, veď jej prakticky nič nie je, len ma nudííííí, nie je tam klíma, ABS, ESP, proste nič, len el. okná a servo...
Myslel som, že niečo za 8tis vyberiem, mám dobrého kamoša čo vozí autá, išiel by som s ním a niečo by sme vybrali - teda tu odpadá provízia pre neho. No som viac zmetený ako na začiatku. Dízel chcem určite, to viem, ale aký? Aby sa mi aj páčil, aj slúžil... Možno iba vymýšľam a nejaký rok dva mi poslúži ešte aj stará OI LPG, veď jej prakticky nič nie je, len ma nudííííí, nie je tam klíma, ABS, ESP, proste nič, len el. okná a servo...
- killerhammer
- Test driver
2.0 tdci najdes aj za 8k (mozno 5 rocne) ale neviem ci tam dostanes viacej vybavy ako to co si pisal, ze mas teraz v O1 

- spigot
- Test driver
ked sa tu riesi 2.0tdci, je dobra cena: 14,4k evri za slusnu vybavu? r.v. 2008