Pokud jsou bezporuchove, tak nema.stigi píše:... Ma smysl davat nejake lepsi zapalovaci kabely?

Ne, olej se pri rozvodech nemeni. Kladky by se mely menit taky, ale nemyslim si, ze je ta sada tak draha, kdyztak si ji sezen v CR a jenom mu to dej. Ten interval mozna zmenili kvuli tomu, ze u par z tech prvnich modelu praskly rozvodaky, ale nerekl bych, to ti asi nerekli ve Fordu, ze? Interval je opravdu 150t km. Ja jsem mel vymenu oleje + filtru + vzduch. filtru + drazkovaneho remene + rozvodu za 4500,-horvatm píše:Vcera som sa pytal na rozvody v jednom servise, pre moj dizel rocnik 1999 mi predajca hovoril, ze interval vymeny rozvodov znizili z 90.000 na 60000 km, no odporuca mi to urobit co najskor, no neviem kde je pravda ked tu tvrdite ze je to 150000 km, to snad u tych novsich motorov.
potom sa cchem spytat, ked kupim servisnu sadu rozvodov, odporucal mi vymenit aj kladku ktora je vsak dost draha, aky mate na to nazor, ze ked sa kladka nevymeni, nemusi to robit dobrotu a bud to piska alebo robi problemy.
chcem si to dat urobit komplet a neviem ci kupit aj tu kladku, (hovoril o cene okolo 4000,- sk) takze rozvody plus kladka + praca to bude riadna palka.
Pri vymene rozvodov sa olej z motora asi nevypusta ze?
Vdaka za odpovede.
No tak vidim ze nie som jediny komu ponukli kladku za 4000,- ale asi je to maloobchodna cena u Forda inac neviem.Gtiker píše:Jsem majitelem FF 1.8 tdci nechal jsem si dělat rozvody a jen napínací kladka mě stála 3900kc u forda druhovýroba se prej nědělá, ještě k tomu řemeny+nějaká další kladka(ložisko)+stažení předních kotoučů a výměna předních kotoučů, práce byla za 3000kč.Tak se mi to neshoduje s tím co tu píšete, není to moc?
Možná jsem to tu už někde psal, ale rozvody jsem měnil v červenci, cena necelých 3000, nevím to přesně, protože mi dělali i dutiny. Vše necelých 6000. No a když jsem se ptal u autorizovaného servisu, tak samotné rozvody 6000 - 7000.Thomas píše:No, nevím, kde jste přišli na ty ceny, koupil jsem ojetinu, najetých 163000, ihned jsem ho poslal na rozvody a cena i s prací 3300Kč.
Peter píše:Tiež idem dat menit rozvody bol som zistovat ceny (nie vo Forde) kladka stoji asi 1000 sk a remen 600 sk su dva druhy kladiek s automatickym napinanim od r.v. 9/00 a s manualnym napinanim do r.v. 9/00 tak mi to aspon povedal predavač ta s automatickym napínanim stoji asi raz tolko... len neviem ci sa daju aj zamenit pri vymene mam tam dat teraz tu s automatickym alebo s manualnym napínanim.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host