Přesně tak, jinak my máme také všechny auta na operativní leasing a máme 120000km nebo 4 roky co je dříve. Neplatíme pneu,servis(pravidelné prohlídky),benzín atd.Máme to v paušálu. Je pravda že je tam i kolega který jezdí denně tak 8km na firmu a zpět a má firemní auto.Občas někam vyrazí ale nejvíc najezdí soukromně tak bych řekl že toho také moc nenalétá.chmelko píše:samozrejme, že viem čo je operatívny leasing,ale už som prešiel Xfiriem a nevidel vraciat auto po tak malon nabehu km, ved ak firma najazdi služobne 15tis km, tak to auto ani nepotrebuje,...
Pozor na Ford AutoIn Pardubice
- Damon
- Test driver
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- d3DEk
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Čau, chystám se na výměnu rozvodů, a chtěl jsem zajet do Auto In Pardubice, taky kuli zápisu do servisky. Ale teď jsem si to tu přečet a už se mi tam nechce! Poraďte kam mám zajet (východní čechy - nejlépe okolí Chrudimě). Díky.
Jinak mám takovou malou zkušenost s Detax HK. Když jsem sháněl auti, taky jsem zavítal tam. Měli tam tři auta, na který jsem se jel kouknout. Nejen že se inzeráty trošku lišily od skutečnosti (výbavou), ale taky u každého auta měli uvedeno "top stav". Top stav ani jedno auto nebylo, navíc ten prodávající o těch autech nevěděl vůbec nic. No tak jsem tam nepobyl ani půl hoďku a jel jsem k domovu... ...s nepořízenou.

Jinak mám takovou malou zkušenost s Detax HK. Když jsem sháněl auti, taky jsem zavítal tam. Měli tam tři auta, na který jsem se jel kouknout. Nejen že se inzeráty trošku lišily od skutečnosti (výbavou), ale taky u každého auta měli uvedeno "top stav". Top stav ani jedno auto nebylo, navíc ten prodávající o těch autech nevěděl vůbec nic. No tak jsem tam nepobyl ani půl hoďku a jel jsem k domovu... ...s nepořízenou.

-
- Test driver
- d3DEk
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- torro
- Nováček
chmelko píše:Detax HK je neviem ako by som to popísal, tak trochu klasický bazar, ktorý dováža auta, čo je sranda, a doteraz som to nepochopil, ze auto je ako privezene sukromníkom, ale Detax ho predáva pod svojími značkami (myslí, že dost riskuju meno, ale možno už ani nieje čo riskovat)
já tam byl s bráchancem co sháněl jeté Mondeo a nakonec sice nekoupil, ale výběr tam byl, a tím co jsme jeli bylo docela dobrý (napohled ). Mají tam sice venku jetý fordy ale hlavně dělají nový auta a servis, to teď asi u fordů frčí víc