Ja tak viem, že môj absolvoval "inkriminovanú" zvolávačku 27.3.2008 v Nemecku. Aj to koľko mal vtedy km a čo všetko sa vtedy robilo.
Vytlačia ti to na požiadanie či zašlú mailom - ja som všetko riešil cez mail - nebol som tam fyzicky.

Ale vždyt ty máš DPF vykuchané,tak jak je možné,že se ti ten ventilátor zapíná sám od sebe:?:BobTDCi píše:Nemôže za to ani DPF samotný - ale soft pre DPF.
Je to nejaký "vedľajší účinok" - hlúpy, nezmyselný - ale je.
Snáď by mi páni z Forda nechceli povedať, že je nutné chladiť chladič, či nebodaj teleso DPF pri vonkajšej teplote trebárs -10°C a teplote motora povedzme 70 či 60°C?!
Alebo by sa niekto mohol nazdávať, že za takýchto podmienok je možné aby bežala regenerácia DPF? To hádam nie...
Neboj aj môj dnes šiel a to som zďaleka nemal pracovnú teplotu - "milujem" tú novú riadiacu jednotku ventilátora chladiča. Najradšej by som ju dal "polepšovne" pre neposlušné riadiace jednotky...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je súčasťou iného balíka softu v RJ - takže na to ešte p.Reckziegel neprišiel.pavel28 píše: Ale vždyt ty máš DPF vykuchané,tak jak je možné,že se ti ten ventilátor zapíná sám od sebe:?::?:Jinak,už jsem do Fordu poslal email,tak jsem zvědav co mě pošlou. DÍKY.
Dneska mě paslali z Fordu email,ohledně svolávaček.na té svolávačce to auto nebylo kod.9C268-kontrola popř.výměna řídící jednotky ventilátoru.Mám se dostavit a zdarma to vyřeší.Ale někdo tu píše,že ti co to mají už za sebou,tak si ventilátor stejně dělá co chce.Tak to nechápu,tak k čemu to teda je????pavel28 píše:Díky,zajímá.Komi píše:tie zvolavacky maju registrovane v systeme, takze by ti to mali vediet v servise Ford povedat ci to ma zvolavacku za sebou...ak ta to zaujima...
Tak ve čtvrtek jdu měmit tu řídící jednotku ventilátoru vrámci svolávací akce.Říkali mě že vymění ŘJ a přidají nějaké relátko a ůdajně se umoudří i chod toho ventilároru co si dělá co chce.Tak su zvědav.pavel28 píše:Určitě tam pojedu a pak dám vědět .
Bohužel,tak dnes to ještě nešlo,nedovezli jim obědnané součástky,tak mě přeobědnali na úterý.Tak snad v úterý.BobTDCi píše:Držím palce - a pozeraj čo kam dajú - nafoť poistkovú skrinku pri akumulátore pred a po oprave...
A povypytuj sa - či už nebude blbnúť a zapínať ako ho len napadne???
![]()
![]()
pavel28 píše:SVOLÁVACÍ AKCE kod.9C268 Stihl jsem jen pár fotek a nejsou moc kvalitní.
pavel28 píše:pavel28 píše:SVOLÁVACÍ AKCE kod.9C268 Stihl jsem jen pár fotek a nejsou moc kvalitní.
pavel28 píše:pavel28 píše:pavel28 píše:SVOLÁVACÍ AKCE kod.9C268 Stihl jsem jen pár fotek a nejsou moc kvalitní.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host