hej? toto plati odkedy?killerhammer píše:znacky daj prednost v jazde nemame, lebo u nas plati, ze pri prijazde na kruhac je vzdy daj prednost v jazde autam na kruhaci
U nás to tak platí.mehturt píše:hej? toto plati odkedy?killerhammer píše:znacky daj prednost v jazde nemame, lebo u nas plati, ze pri prijazde na kruhac je vzdy daj prednost v jazde autam na kruhaci
pozeram zakon 315/1996 co je posledny platny co som nasiel, ale nic take som tam nenasiel
tie znacky su tam prave preto, lebo inac by mal prednost vchadzajuci na kruhac pred vozidlom co ide po kruhaci (pravidlo pravej ruky)
petersbond píše:U nás to tak platí jak píče killer.mehturt píše:hej? toto plati odkedy?killerhammer píše:znacky daj prednost v jazde nemame, lebo u nas plati, ze pri prijazde na kruhac je vzdy daj prednost v jazde autam na kruhaci
pozeram zakon 315/1996 co je posledny platny co som nasiel, ale nic take som tam nenasiel
tie znacky su tam prave preto, lebo inac by mal prednost vchadzajuci na kruhac pred vozidlom co ide po kruhaci (pravidlo pravej ruky)
Neviem ktory zakon platil predtym, ja som nasiel len 315/1996 a tam toto este nie je.Vodič vchádzajúci do kruhového objazdu označeného príslušnou dopravnou značkou je povinný dodržať smer na kruhovom objazde vyznačený šípkami. Vodič vchádzajúci do kruhového objazdu má prednosť v jazde, ak dopravnou značkou nie je ustanovené inak.
neviem, ucili ma to v autoskolemehturt píše:hej? toto plati odkedy?killerhammer píše:znacky daj prednost v jazde nemame, lebo u nas plati, ze pri prijazde na kruhac je vzdy daj prednost v jazde autam na kruhaci
neviem, ja som este kruhac bez znaciek nevidel.. asi skocim do BB sa povozitkillerhammer píše:ale uz dnes sa na SVK nedavaju pred kruhace znacky daj prednost v jazde
mozno taram, pravdupovediac ani to velmi nesledujem. len sa mi zda, ze je X kruhacov bez oznacenia. pojdem to asi popozeratmehturt píše:neviem, ja som este kruhac bez znaciek nevidel.. asi skocim do BB sa povozitkillerhammer píše:ale uz dnes sa na SVK nedavaju pred kruhace znacky daj prednost v jazde
skoda ze nemam lepsiu fotku- vzdy davame prednost autu co je v vpravom pruhu ked xceme vyjst z kruhaca
- ked ideme na kruhac davame prednost autam na kruhaci
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti