FoFo II, AUX a USB vstup
- ikoala
- Junior
Re: FoFo II, radio CD 6000, AUX a USB vstup?
10-15 tisic, pokud to chces nove.
Kupovat novy BT/USB modul je nesmysl, stoji cca 7000, na vrakaci 1000-1500. Stejne je to schovany za skrinkou spolujezdce. A radio sezenes za 4000-5000.
Kupovat novy BT/USB modul je nesmysl, stoji cca 7000, na vrakaci 1000-1500. Stejne je to schovany za skrinkou spolujezdce. A radio sezenes za 4000-5000.
- Anduril
- Test driver
Asi tak.. problem akorat muze byt v tom sehnat BT modul s USB, tech zas tolik neni.
- Peeter1077
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No uvidíme na vrakáčích. Musím pohledat, kde vůbec v okolí OVy jsou ...
A chlapi, když koupím tu čínu, tak ale ovládání na volantu - to už by snad fungovalo, ne?

A chlapi, když koupím tu čínu, tak ale ovládání na volantu - to už by snad fungovalo, ne?

-
- Nováček
No tak moc mě nepotěšili..
Ford RAŠINO Brno píše:Dobry den, music box lze u nas zakoupit, jeho cena je 2 720,- vc. DPH a doba dodani od objednani cca. 3 prac. dny. Cena za montaz vychazi cca 1 500,-
Nemá někdo možnost dostat se k tomu levněji?Ford CARENT Brno píše:Vámi dotazovaný adaptér je skladem /cena 2720,-včDPH/ a práce cca 1800,-včDPH. V případě montáže u nás je možno na vozidla starší 5-ti let uplatnit slevu až 20% na práci i materiál.
Mondeo MK IV kombi Titanium | rv. 2008 | 2.0 TDCi 103 kW
-
- Nováček
No neviem - nie je rovnake ako moje(az na farbu)? Mne USB adapter uplne v pohode fungujecrosswork píše:Zdravím!
Mám sice Mondeo MK IV, ale tohle téma je poměrně rozsáhlé a rádia jsou, jak jsem pochopil, stejné pro Focus i Mondeo..
V autě mám, jak se zdá, nejhorší variantu rádia 6000CD na trhu pro případné připojení USB..
Focus II combi 1.8TDCi (prechodny model)
-
- Nováček
no nevím, může někdo kdo je měl obě v ruce říct, jestli je v nich nějaký jiný rozdíl, mimo barvu? u většiny těch adaptérů je zrovna ta stříbrná 6000CD uvedená jako nekompatibilní..
asi ten adaptér taky zkusím, kdyby nešel, vrátím, o 600 levnější než musicbox..
asi ten adaptér taky zkusím, kdyby nešel, vrátím, o 600 levnější než musicbox..
Mondeo MK IV kombi Titanium | rv. 2008 | 2.0 TDCi 103 kW
-
to mnagista:
- dík za postřeh, řešil jsem to samé, předchozí majitel také "nedomáčknul", ale pro jistotu vše ještě zalepil. Naštěstí vteřinovkou, tak to šlo rozlámat a sesadit. Ještě jednou dík.
- dík za postřeh, řešil jsem to samé, předchozí majitel také "nedomáčknul", ale pro jistotu vše ještě zalepil. Naštěstí vteřinovkou, tak to šlo rozlámat a sesadit. Ještě jednou dík.

- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
A safra, že bych měl stejný problém?
Já jsem aux váleček kdysi namontoval, ale po zapojení mp3 (pravda, hodně archaické) mě zvuk nikterak nenadchnul, tak jsem nad tím mávnul rukou že "je to křáp"
... tak to musím vyzkoušet 

- tommula
- Zkušený
Tak jsem dnes taky laboroval avypadato ze tu kabelovou prirpavu tam taky mam.
Takže by mě měl stačit ten valeček a bylo by hotovo? Spíš mě napadá, že samotný váleček bych nikde nevyvedl, ale spíš do něj dal jen prodlužku na jacka a dal si jen zdířku vedle vyhřívaní skla apod. když tam mam jednu krytku volnou.. nebo je to blbost? Nemyslím si, že to nějak často využiju, ale třeba malé pohádky v mp3 by se přes to jednou daly pouštěť
Takže by mě měl stačit ten valeček a bylo by hotovo? Spíš mě napadá, že samotný váleček bych nikde nevyvedl, ale spíš do něj dal jen prodlužku na jacka a dal si jen zdířku vedle vyhřívaní skla apod. když tam mam jednu krytku volnou.. nebo je to blbost? Nemyslím si, že to nějak často využiju, ale třeba malé pohádky v mp3 by se přes to jednou daly pouštěť

Naše -Tommulovo- přibližovadlo FF3 RedCa
Naše rodinné stříbrné přibližovadlo FF 2 1,6 Kombi - prodáno
Naše rodinné stříbrné přibližovadlo FF 2 1,6 Kombi - prodáno
-
- Test driver
No jasně, stačí ti jen "váleček" A jestli si dáš ten AUX vstup do kastíku nebo vedle tlačítka vyhřívání je na tobě. Někdo to tak má. Záleží jak moc se ti v tom chce vrtat 

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- Mufin01
- Test driver
Já to tak mám a jsem spokojenej
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 17#p624217
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 17#p624217
- mnagista
- Nováček
Supr! Jsem rád, že můj postřeh pomáhá tolika lidemcincak píše:to mnagista:

Ten sekunďák nezávidím, proto je váleček "domačkávací", aby se po domáčknutí rozšířil a v díře držel na fest i bez lepidla. Mám to klasicky v tom kastlíku a jen zapojený kablík volně jack-jack, připojuju si k němu starý telefon Sony Ericsson Walkman 995 s 16GB paměťovkou a krásně hraje, telefon si nosím domů, na PC dohrávám oblíbenou hudbu, a taky parkuju v Praze na ulici, pro mě ideální řešení. Ještě přemýšlím, jak to zkombinovat s nějakým bluetooth hands free pro telefon, který nosím běžně v kapse nebo je ve stojánku a naviguje .. Mikrofon mám pod sklem na palubovce.
Ford Focus II 1.6TDCi 80 kW Ghia, r.v. 2006, CVT, sport pack: MS Design
- jenda^^
- Nováček
Zdravím vás jakožto čerstvý majitel Focuse! 
Chci do něj udělat nějakou možnost přehrávání MP3. V autě je světlé oválné rádio se vstupem AUX, tak jsem si to tady celé prošel a jak to tak vidím, tak bude pro mojí potřebu nejjednodušší do auta přibastlit nějaký MP3 přehrávač za pár dolarů z eBaye a napíchnout ho na ten AUX.
Tak by mě zajímalo, jestli existuje nějaký kontakt nebo něco podobného, kam bych přidělal třeba relátko, které mi zapne ten přehrávač, když rádio přepnu na AUX, ať to nehraje i "naprázdno", když poslouchám normální FM.
Původně jsem si říkal, že je blbost, aby něco takového bylo, ale pak jsem na stránce 31 viděl příspěvek od Ajika, který píše, že má přehrávač zabastlený uvnitř palubovky a hraje jen když přepne na AUX. Jen už nedopsal žádné podrobnosti...

Chci do něj udělat nějakou možnost přehrávání MP3. V autě je světlé oválné rádio se vstupem AUX, tak jsem si to tady celé prošel a jak to tak vidím, tak bude pro mojí potřebu nejjednodušší do auta přibastlit nějaký MP3 přehrávač za pár dolarů z eBaye a napíchnout ho na ten AUX.
Tak by mě zajímalo, jestli existuje nějaký kontakt nebo něco podobného, kam bych přidělal třeba relátko, které mi zapne ten přehrávač, když rádio přepnu na AUX, ať to nehraje i "naprázdno", když poslouchám normální FM.
Původně jsem si říkal, že je blbost, aby něco takového bylo, ale pak jsem na stránce 31 viděl příspěvek od Ajika, který píše, že má přehrávač zabastlený uvnitř palubovky a hraje jen když přepne na AUX. Jen už nedopsal žádné podrobnosti...
Ajik píše:Jede jen když dám rádio na AUX a ovládání nám jako součást handsfree, přidělané na levé straně rádia pod tlačítkem AUX.
- Ajik
- Nováček
To si bohužel špatně pochopil, když to nemám na AUX, tak hraje jaksi "do prázdna".
Nějaký kontakt určitě najdeš, ale asi ne na dostupném konektoru.
Na ebay se dá sehnat MP3 přehrávač, který se pro rádio tváří jako CD měnič, a pak to ovládáš rádiem, ale na to musíš mít rádio uzpůsobený (mít požadované konektory).
Nějaký kontakt určitě najdeš, ale asi ne na dostupném konektoru.
Na ebay se dá sehnat MP3 přehrávač, který se pro rádio tváří jako CD měnič, a pak to ovládáš rádiem, ale na to musíš mít rádio uzpůsobený (mít požadované konektory).
Ford Focus II - Kombi, 2006, 1.6 TDCi DURATORQ - 66 kW - spotřeba 5,3l/100km - cca 150tis km
Parrot MKi9200 (Handsfree+MP3), Navigace Sygic, Parkovací asistent, Onboard kamera F90G
Yamaha DragStar 650 XVS - 2002 - 30kW - cca 20tis km
Parrot MKi9200 (Handsfree+MP3), Navigace Sygic, Parkovací asistent, Onboard kamera F90G
Yamaha DragStar 650 XVS - 2002 - 30kW - cca 20tis km
- jenda^^
- Nováček
Aha, smůla. No, nějak to ale jít musí, přece nehraje "do prázdna" i ten Fordí Music Box. Ale to už je zase sofistikovanější zařízení než nějaký bastl.
On je tohle pro mě už spíš takový detail navíc, protože rádio moc neposlouchám a na USB/paměťovce mám nahraný náhodný MP3, u kterých je mi jedno, že jich 20 neuslyším, protože jsem na chvíli přepnul na rádio...
Krabičky na eBayi mají dvě negativa: 1) jsou příšerně drahé, i když ne tolik jako Music Box a 2) když je u nich napsaná kompatibilita, tak v ní obvykle chybí rádia u Focuse II po faceliftu.
O víkendu budu muset to rádio vytáhnout, ať mám trošku lepší představu na čem vlastně jsem.

Krabičky na eBayi mají dvě negativa: 1) jsou příšerně drahé, i když ne tolik jako Music Box a 2) když je u nich napsaná kompatibilita, tak v ní obvykle chybí rádia u Focuse II po faceliftu.
O víkendu budu muset to rádio vytáhnout, ať mám trošku lepší představu na čem vlastně jsem.