No vidíš to a to si Fofinka nechtěla dát. Dokonce dvakrát PedroHovi utekla od rozlitého frťana.Skubi píše:ta nebyla moje, ale od PedraHbig_bart píše:... Cus Skubi slivovicka byla GOOD.

Ona totiž Fofinka měla narozdíl od nás ostatních rozum! Jinak také všechny zdravím a jestli za sebe můžu poprosit, tak na Křivonosce už bez slivoviceDany píše:No vidíš to a to si Fofinka nechtěla dát. Dokonce dvakrát PedroHovi utekla od rozlitého frťana.Skubi píše:ta nebyla moje, ale od PedraHbig_bart píše:... Cus Skubi slivovicka byla GOOD.
Omlouvám se, zapoměla jsem se pod to podepsatbig_bart píše:Ona totiž Fofinka měla narozdíl od nás ostatních rozum! Jinak také všechny zdravím a jestli za sebe můžu poprosit, tak na Křivonosce už bez slivoviceDany píše:No vidíš to a to si Fofinka nechtěla dát. Dokonce dvakrát PedroHovi utekla od rozlitého frťana.Skubi píše: ta nebyla moje, ale od PedraHJinak bych chtěla říct k tomu varanovi zveřejněného Pelénem: Já si totiž myslím, že bylo jediné štěstí, že nezahlédl on nás! S tak maličkým tvorečkem by to mohlo taky pěkně zamávat! Ale pokud jste byli u focení těch zvířátek, tak jste měli zachytit tu opici, co jsem si nesla domů
(to nemám na mysli big_barta)
Ještě jednou všechny zdravím a těším se na Křivonosku - tam už ale bez alkoholu
Bylo mi potěšením.fokina píše:Tak nakonec jsem se stavila, sice jen na chvilku, ale srázek vypadal moc hezky, tolik fíků pohromadě jsem ještě neviděla. Spanilou jízdu z Prahy jsem si také moc užívala, byl to zážitek...fakt moc pěkný.....tak příště snad na déle a poznám vás i trošku jinak, než jen neznáme tváře se kterými si píšu.....Ještě velmi děkuju kakamilovi, který se mě ochotně ujal a věnoval se mi po dobu mé přítomnosti na srázku a nenechal mne plácat se samotnou...vážně díky
to zirafak:.....kyta je po slovensky ŠUNKA,teda aspoň pokud je v takovém stavu v jakém bylazirafak píše:Super ludia,auta,prostredie,nalada,pocasie,kyta/aj ked dodnes presne neviem,aky je Slovensky ekvivalent tohoto fantastickeho mäska/
Cesta zo Slovenska s Deniskou a s Misoom dlha,ale vesela a na hrbolatej CZ dialnici/nie ze tie nase by boli nejako ovela lepsie/ hodne hlucna....alebo,ze by to bol ten moj vyfuk...nieje vsak za cim banovat a urcite radi zavitame aj na buduce.
![]()
Nene, dneska jsem v práci vyzpovídal dvě dámy ze Slovenska a výsledek je, že kýte je opravdu sťehno.herizn píše:to zirafak:.....kyta je po slovensky ŠUNKA,teda aspoň pokud je v takovém stavu v jakém bylazirafak píše:Super ludia,auta,prostredie,nalada,pocasie,kyta/aj ked dodnes presne neviem,aky je Slovensky ekvivalent tohoto fantastickeho mäska/
Jasio jsi jednicka! Ale ne takova ta skareda co ukazuje nas pan premierJasio píše:Koukám, že jste to tam večer pěkně roztočili. Tenhle srázek se určitě zapíše do Postupické kroniky.![]()
![]()
Shrnul jsem vaše fotky do All in one a poslal jako mls do Polska. Utčitě budou zvědaví na ten večerní Matrix, že AberFe.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti