nooo, kedze to za tym nebolo vobec pretacave, ale pritom to bolo rychlejsie, tak to musel byt alebo nejaky zadokol s kurna sirokymi gumami, aby to nepretacalo, pripadne to mohla byt aj stvorkolka, ale musela byt chipnuta, lebo standardne maju vykon podobny RS. ALe skor to tipujem na ten zadny nahon, mozno nejaky Lotus
zavolal som na to CSI Las Vegas a oni zvacsili ten odraz na zadnom narazniku ST-cka a zbadali SP-zetku toho auta, co malo kameru. Teraz to pehladavaju v databaze, mali by mi dat onedlho vediet, kto to bol
Lotus me taky napadl prvni mozne auto. Je to pekelne tvrde, ma hodne rychlou reakci na plyn a podle zvuku to vypada na vysokootackovy 4-hrnek. Tipnul bych Exige S. Byla by to i fajn otazka do Misoo-kvizu
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
podla mna to bolo zelene RS-ko
inac to modre RS-ko slo horsou stopou ako to co ho nahanalo, takze ak to neni zelene RS-ko, mohlo to byt kludne aj nieco slabsie
tak to zelene urcite nebolo RS, co by mal na kapote, aky znak ? Skor to bude Vantage V12. Ale ak to, co bolo pocut, bol motor z RS, tak potom kde je zvuk toho AM