osobne uprednostnujem motory, ktore su fukane ci uz turbom alebo kompresorom, pretoze znizuju hmotnost motora !!! Pretoze nepotrebujes velky objem valcov, natlacis to tam. A Honda motory su fakt dobre len od vyssich otacok, bohuzial, Takze ked mas 200 PS hondu tak pokial nema tych 5 tisic ot tak ide ako lemra a musis stale podradovat. Toto u fukanych motorov nehrozi, speci u Focuse ST (spytajte sa KH). Okrem toho, Honda dokaze vytiahnut tych 200 PS len preto, lebo podobne ako BMW zvysuje max otacky a kedze vykon sa sklada aj z otacok, tak to priamo ovplyvni aj vysledne cislo vykonu. Ale dosiahnutie vyssich otacok ma bohuzial velmi negativny vplyv na opotrebovanie sucasti motora, co si vybera dan na castejsej vymene rotovanych suciastok. Dufam, ze ste ma pochopili. Nemam nic proti motorom BMW a Honda, ale vsetko ma svoje pre a proti. Fukany motor bude vzdy lahsi (teda pre dosiahnutie rovnakeho vykonu), bude vzdy lepsie tahat odspodu (pokial nehovorime o americkych objemoch 6 litrov) a sucasti motora vydrzia viac. A zabudol som este cenu tychto sucasti, ktore su u vysokootackovych motorov omnoho vyssie.
Svetová finančná kríza
- vcedula
- .

Re: Svetová finančná kríza
sice je to vlakno o prize, ale co uz 
osobne uprednostnujem motory, ktore su fukane ci uz turbom alebo kompresorom, pretoze znizuju hmotnost motora !!! Pretoze nepotrebujes velky objem valcov, natlacis to tam. A Honda motory su fakt dobre len od vyssich otacok, bohuzial, Takze ked mas 200 PS hondu tak pokial nema tych 5 tisic ot tak ide ako lemra a musis stale podradovat. Toto u fukanych motorov nehrozi, speci u Focuse ST (spytajte sa KH). Okrem toho, Honda dokaze vytiahnut tych 200 PS len preto, lebo podobne ako BMW zvysuje max otacky a kedze vykon sa sklada aj z otacok, tak to priamo ovplyvni aj vysledne cislo vykonu. Ale dosiahnutie vyssich otacok ma bohuzial velmi negativny vplyv na opotrebovanie sucasti motora, co si vybera dan na castejsej vymene rotovanych suciastok. Dufam, ze ste ma pochopili. Nemam nic proti motorom BMW a Honda, ale vsetko ma svoje pre a proti. Fukany motor bude vzdy lahsi (teda pre dosiahnutie rovnakeho vykonu), bude vzdy lepsie tahat odspodu (pokial nehovorime o americkych objemoch 6 litrov) a sucasti motora vydrzia viac. A zabudol som este cenu tychto sucasti, ktore su u vysokootackovych motorov omnoho vyssie.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- yozefb
- Pokročilý

tak mne sa ovela viac zda pouzitelne auto co taha v celom poli.
hm a zvuk ? no neviem, ale ten 5 valec nema vobec zly zvuk a la audi quattro v rally. (dobre dobre torchu prahanam) ale nieco z toho tam je
este blow off a WRC vyfuk a robim diery do asfaltu.
ale sme riadne OT
EDIT: vcedula, si ma predbehol, presne presne
hm a zvuk ? no neviem, ale ten 5 valec nema vobec zly zvuk a la audi quattro v rally. (dobre dobre torchu prahanam) ale nieco z toho tam je
ale sme riadne OT
EDIT: vcedula, si ma predbehol, presne presne
Focus 1.6 16V HB 2003 silver
- killerhammer
- Test driver

vcedulak, dakujem, ze ma chapes, ako som uz pisal, so slabuckou vyhonenou atmosferou som skoncil
na poriadny benzin, aspon V10, som nemal prachy, takze zostal na vyber len slabsi turbo benzin
ano, je to kompromis, vykon (vacsi) vs odozva na plyn (horsia), nikdy to nebude V10, presne ako hovori misoo, to je droga
ale nie honda civic type-r
to je naopak etalon slabej vyhonenej atmosfery, on je vyhoneny doslova na maximum, ano, v honde to vedia honit, nehadam sa
hore ryci a zere a to je tak setko co sa o nom da povedat
na poriadny benzin, aspon V10, som nemal prachy, takze zostal na vyber len slabsi turbo benzin
ano, je to kompromis, vykon (vacsi) vs odozva na plyn (horsia), nikdy to nebude V10, presne ako hovori misoo, to je droga
ale nie honda civic type-r
to je naopak etalon slabej vyhonenej atmosfery, on je vyhoneny doslova na maximum, ano, v honde to vedia honit, nehadam sa
hore ryci a zere a to je tak setko co sa o nom da povedat
- killerhammer
- Test driver

este k tomu oplu
na insigniu je na slovensku krasna cena
rozmyslal som tiez, ale predavali len sedan aj ked je aj kombik a je krasny
na insigniu je na slovensku krasna cena
rozmyslal som tiez, ale predavali len sedan aj ked je aj kombik a je krasny
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jj insignia kombik, to by sa mi tiez mooooc lubilo 
inac co mate s tym honenim ? ci je nieco vyhonene otackami, alebo turbom, neni to jedno ?? tak ci tak je tam nejaka energia "navyse"... a o opotrebeni by som sa nebavil, spolahlivost bmw a hondy co sa tyka motorov je na spicke, takze neni o com...
sorry za OT
inac co mate s tym honenim ? ci je nieco vyhonene otackami, alebo turbom, neni to jedno ?? tak ci tak je tam nejaka energia "navyse"... a o opotrebeni by som sa nebavil, spolahlivost bmw a hondy co sa tyka motorov je na spicke, takze neni o com...
sorry za OT
- Anndy
- Test driver

KH toto by sa ti urcite pacilo (teda najma ten motor V12 2xTurbo)
http://www.autoweb.cz/autosalon-zeneva- ... neve/16333
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
uz ho vidim ako sluzobaka u greenpeace-uAnndy píše:KH toto by sa ti urcite pacilo (teda najma ten motor V12 2xTurbo)
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
taky mě to napadlo, by mě zajímala i tak životnost všech dílů, zejména pneu 
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Anndy
- Test driver

Pri tej cene su pneu zanedbatelnou polozkou.
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
mna by skor zaujimalo ako sa to sprava ked sa na to dupne v zakrute... 
- Anndy
- Test driver

ja som raz soferoval G400 a bola to sranda. Auto pomerne nechutne tvrde, naklanalo sa napriek tomu, malo velky prevod riadenia a ked som pustil volant po zatoceni, nechcel sa sam vratit, som sa skoro vykotil v zatacke
. Ale inak pohoda, pocit ako v tanku.
- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ja som tu par dni dozadu videl pred hotelom Cadillac CTS 5,7l HEMI.to som chlapci cumel
ale zivit by som to nechcel...
-
čajda
- Test driver

Ještě se tu začněte bavit, o dovolených na Bahamách, Dominikanské republice apod
No krize je sviňa

- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
realizovanych ne kdo by kam chtel jet
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
chmelko
- Test driver

"Někde lidé viní ze zadlužení také samotné banky. Například v Polsku nalákaly spousty lidí na tříprocentní úroky na půjčky ve švýcarských francích, aniž by je varovaly před možnými riziky. Zlotý od té doby proti franku ztratil polovinu hodnoty."
tak toto je masaker, ešte,že toto naše banky neponukali, pretože už by sme mali kopu bezdomovcov..
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/pe ... ?id=630335
"
Východní Evropu tak podle ekonomů čekají velké problémy podobné „kříženci" krizí východní Asie po roce 1997 a Argentiny v letech 2000 až 2001.
Asii vytáhl z potíží silný export, Argentinu růst cen potravin. Nic z toho teď východní Evropě nepomůže. Mezi kandidáty na státní bankrot tak jsou hlavně ty země, kterým příliš nepomohly ani nedávné injekce Mezinárodního měnového fondu - tedy hlavně Ukrajina, Lotyšsko a možná i Maďarsko."
tak toto je masaker, ešte,že toto naše banky neponukali, pretože už by sme mali kopu bezdomovcov..
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/pe ... ?id=630335
"
Východní Evropu tak podle ekonomů čekají velké problémy podobné „kříženci" krizí východní Asie po roce 1997 a Argentiny v letech 2000 až 2001.
Asii vytáhl z potíží silný export, Argentinu růst cen potravin. Nic z toho teď východní Evropě nepomůže. Mezi kandidáty na státní bankrot tak jsou hlavně ty země, kterým příliš nepomohly ani nedávné injekce Mezinárodního měnového fondu - tedy hlavně Ukrajina, Lotyšsko a možná i Maďarsko."