Na euromotor v BB mozem len nadavat.. ja som kupil fofika, ktory tam chodil a ma aj servisnu knizku.. zadne dvere su prehrdzavene na spodnom leme a aj priestor pod rezervou je nejaky vykvitnuty.. Takze neviem co prehliadka v 8mich krokoch odhalila pri kazdej kontrole co tam auto bolo predtym. Prisiel som tam ze skusim zaruku na prehrdzavenie, ze sak tu mam od nich servisnu knizku, chlapik sa pozrel, ze niektore plechy uz boli menene (predosly majitel ho trosku tukol... a nejak sa mi zda ze to menili u nich) a preto stracam zaruku...marek78 píše:Dnes v ramci toho ze som bol na diagnostike motora v autor.servise EUROMOTOR v Banskej Bystrici, mi nedalo a spytal som sa prijimacieho technika co mi vedia urobit s korodujucimi lemami na dverach, tak bez toho aby sa ne ne aspon pozrel povedal ze ked nemam servisku tak absolutne nic, jedine si na svoje naklady to dat vybrusit a nalakovat, cena tak 4 tisic na jedny dvere.......a este mi dodal ze keby som chodil na pravidelnu servisnu kontrolu laku ze nic take by sa mi neprihodilo. To som zobral ako dobry zart, lebo viem ze ta korozia ide od vnutra a lak s tym nema nic spolocne.
Koroze
- canndale
- Zkušený
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- kanzy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Něco k té korozi. Byl jsem minulý týden v FoPo Pelhřimov na garanční prohlídce karoserie. Přijel jsem tam samozřejmě po předchozím objednání. Přijímací technik si vzal servisní knížku, pročetl a pak mi řekl: "Víte pane, my vám tu prohlídku klidně uděláme, ale stejně Vám bude na nic." Když jsem se zeptal proč, tak mi vysvětlil, že loňskou garanční prohlídku (byl jsem taky u nich) jsem neudělal po 12 měsících, ale po 15, a tak jsem ztratil na garanci nárok. Ptal jsem se ho, proč mi tu prohlídku loni dělali, když jsem porušil podmínky, tak prý se změnili podmínky. Prý měli případ, že tam někdo reklamoval korozi a na centrále jim záruku neschválili, právě z důvodu "nestihnutí" garanční prohlídky v termínu, prý tolerují 7 dní.
Když už jsem tam byl tak jsem si nechal vyměnit olej. Požadoval jsem olej Ford Formula, běžný prý dávají Mobil 1. Prý není problém, není to sice plná syntetika, ale servisní interval je 20 tis. km. Jak jsem byl doma překvapen, když jsem na štítku u oleje našel, že ho mám vyměnit po 15 tis. km.Následoval telefonát přijímacímu technikovi zpět a on, že se mění po 20 tis. km a že to mechanik spletl. Měl jsem z návštěvy v Pelhřimově opravdu dobrý pocit
Když už jsem tam byl tak jsem si nechal vyměnit olej. Požadoval jsem olej Ford Formula, běžný prý dávají Mobil 1. Prý není problém, není to sice plná syntetika, ale servisní interval je 20 tis. km. Jak jsem byl doma překvapen, když jsem na štítku u oleje našel, že ho mám vyměnit po 15 tis. km.Následoval telefonát přijímacímu technikovi zpět a on, že se mění po 20 tis. km a že to mechanik spletl. Měl jsem z návštěvy v Pelhřimově opravdu dobrý pocit
Ford Focus Kombi Viva 1,6 16V, r.v. 2004, stříbrná met.
-
- Test driver
z tou zarukou to je bohužial kruta realita, som na tom uplne rovnako
a s tým olejom teda nemam slov...autorizovany servis/formula olej ,ktorý je určeny priamo pre forda a oni ti budu cpat mobil1 (viem, že to nieje prvý prípad)
inač už sa to tu neraz riešilo,že naše motory na plnu syntetiku stavane velmi niesu

a s tým olejom teda nemam slov...autorizovany servis/formula olej ,ktorý je určeny priamo pre forda a oni ti budu cpat mobil1 (viem, že to nieje prvý prípad)
inač už sa to tu neraz riešilo,že naše motory na plnu syntetiku stavane velmi niesu
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
sorry za OT, ale mě v autorizovaném dali mobil1 už 2xchmelko píše:....... a s tým olejom teda nemam slov...autorizovany servis/formula olej ,ktorý je určeny priamo pre forda a oni ti budu cpat mobil1 (viem, že to nieje prvý prípad).......

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
- Test driver