To je jako v pohadce akorat ne dzin z lahve, ale dzin z boty.jenda píše:Hele Skubi, to se ti na tý poslední fotce podařilo vyfotit nějakýho ducha co tam straší, že je z něj vidět jenom noha, super fotka

To je jako v pohadce akorat ne dzin z lahve, ale dzin z boty.jenda píše:Hele Skubi, to se ti na tý poslední fotce podařilo vyfotit nějakýho ducha co tam straší, že je z něj vidět jenom noha, super fotka
Ahoj Jendo.jenda píše:Děkuji všem za hezky vydařenej srázek, bylo to fajn setkání a děkuji zejména Fuksovi za bezva pokec a za jízdu do Postupic a zpět.. Doufám, že se zase někde sejdeme na nějakým srazu a opět probereme fofa
.
Tam jsme přece jeli na časFuks píše:Ahoj Jendo.jenda píše:Děkuji všem za hezky vydařenej srázek, bylo to fajn setkání a děkuji zejména Fuksovi za bezva pokec a za jízdu do Postupic a zpět.. Doufám, že se zase někde sejdeme na nějakým srazu a opět probereme fofa
.
Jsem rád, že jsem se s Tebou mohl setkat a probrat spoustu věcí. Myslím, že s pohledem na auto máme hodně společnýho. Doufám, že cesta domů už byla lepší než na sraz.![]()
Snažil jsem se.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host