este 2 roky dozadu som chodil na vsetky rally v okoli. Mal som so sebou vytlaceny zoznam jazdcov a robil som si poznamky, kto bol aky drak

takze vela mien zo slovenskej rally mam v pamati, aj ked uz len take utrzky.
A co sa tyka prdokolka vs 4-kolka v rally: stvorkolka je o niecom inom samozrejme, ale sediet v aute, aj ked je predokolka, a vodic brzdi totalne v poslednej chvili s tym, ze rozhodi zadok a vrhne sa do zakruty, z toho by si sa viac posral ako z jazdy na STi hore Babou bokom. Dobry rally jazdec ma pud sebazachovy posunuty o 5 mil dalej ako bezny vodic (samozrejme, Kuly tusim 5 rokov dozadu, to bola ina kava, ten isiel ako na nakup do Tesca

).
Brutalny rozdiel na tych autach (oproti nasim autam) robi vaha a gumy. To si clovek uvedomi az vtedy, ked sa zo zakruty vyruti rozzureny dravec

. Moje prve rally bolo tu v BA este Mikona. Vtedy este jazdili WRC (Cordoba, Octavia a Corolla). Ked preslo prve WRC, skocilo v sade Janka Krala z cesticky na nabrezi na Viedensku cestu a hned to stocil k tomu bufetu, tak som mal nutkanie odtial zutekat, aj ked som odtial stal dobry 50-60 metrov. To som cumel ako puk, co to auto dokaze a pochopil som, ze jazda specialov na okruhu je sice pecka, ale zvladnut auto na hrbolatom povrchu, v niekolkych desiatkach roznych zakrut, kedy nikdy nevies, ako sa zmenili podmienky na trati, tak to je ina kava....