Zatím se obávám o počasí, ale snad se to vyčasí a bude stejně jako minulý víkend... moc si to přeji... abychom nemuseli ve stanech topit.

Tak podle každé TV stanice úplně jinak,ale snad by se mělo oteplit a přes den být kolem 20 stupňů a jen občasné přeháňky, tak doufejme, že se nám vyhnouDany píše:Jen tak mimochodem, nevíte někdo předběžně jak to vypadá z předpovědí počasí
Lopik píše:Muzu prijet kdyz nemam zaruvzdorny fofo?
Klid, zhluboka se nadechni a ... výdech. BUDE TO SUPER !!!taspy píše:![]()
![]()
Já už se lekla, že myslíš naší
![]()
![]()
Já už teď z toho skoro nespím, jak přemýšlím, abychom na něco nezapoměli a aby se Vám tu všem líbilo! Jinak tenhle sraz je hlavně o posezení a poklábosení s partou super lidiček u pivka a vínka a grilování! Takže nic formálního! Hlavně si všichni sebou zabalte opravdu teplejší oblečení, přes den sice hlásí teplo,ale v noci bude chladno!
Jé, to je důvěra.taspy píše:jj FOCKI má u nás zamluvenou sedačku a bude hlídat Skubiho, kdyby si chtěl v noci hrát na náměsíčného a cupital mi k ledničce![]()
![]()
A FOCKIHO zase bude hlídat Bjuty a všechny dohromady budu hlídat já
![]()
![]()
No na Tebe se taky těším, i když nebereš ségru.Boban píše:Ha a ty nezapomínej, že já tam budu takya lednička je taky můj velkej cíl ve Fokusicích.
![]()
ale až v sobotu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti