Angel eyes
- Skywalker
- Nováček
Re: Angel eyes
Z blinkru v narazniku jsem udelal "svetla pro denni sviceni" bez homologace.
Soudruzi prislusnici zatim v pohode.
Soudruzi prislusnici zatim v pohode.
- richisan
- Zkušený
Sakalnr: Pokial viem, tak na FF pred FL sa to riesi zagitovanim otvorov v narazniku, prelakovanim a kupou slusnych AE. Na Helly by som sa vykaslal, su neludsky drahe.
- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to zatím neřešil, mám funkční blikače v nárazníku a nefunkční ve světlech, ale budu to zanedlouho předělávat, zprovozním blikače ve světlech a v nárazníku budou světla pro denní svícení, už to je všechno promyšlený, mě se prostě ty blikače v nárazníku líbísakalnr píše:Zdravim, Existuju na FoFo1 aj svetla bez integrovanych smeroviek? (okrem orig. svetiel myslim). Nasiel som nieco od vyrobcu Hella ale tie boli mooooooc drahe. Myslim ze sa jedna o tie iste zo strany 27 od PepeCV. Totiz to, smerovky na narazniku a este aj vo svetlach mi nejak nevonaju![]()
Ako ste to riesili?
dik
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Najdi si Angel eyes pro 98-01 a tam smerovky ve vetsine pripadu nejsou..
Kroco02: vacsinou sa predavaju angely pre 98-04 t.j. nie je rozdiel pred a po FL (ja som tak kupoval z ebay) a smerovky tam su, viz moja galeria FFI kombi
- pppavel
- Junior
Já blikám úplně všema a líbí se mi to
(mám blinkr v nárazníku i v AE)

Ford focus 1.6 kombi,rv99,ghia,PC,vyhř.čelní sklo-tmavě modrá metalíza-aktuální spotřeba 6,9 l/100km

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Chtelo by to foto, jak to sviti zaroven, jak to vypada.. 

rozdíl tam je ,ne v konstrukci světla ,ale v konektorech .FF po FL a před FL má jiný konektorKUTAC píše:Kroco02: vacsinou sa predavaju angely pre 98-04 t.j. nie je rozdiel pred a po FL (ja som tak kupoval z ebay) a smerovky tam su, viz moja galeria FFI kombi

-
- Nováček
Ahoj,
vie mi niekto poradit aky je priemer velkeho a maleho kruhu svetiel ( cervenou ) u Fofo I kombi 2004? Chcel by som si na povodne original dorobit angle eye ale zatial sa mi ich nepodarilo rozobrat koli 3 srobu.Niekde som cital ze 105 a 125mm. Ale nie som si isty.Pripadne nemate schemu reflektora s rozmermy?
Vdaka.
r.
vie mi niekto poradit aky je priemer velkeho a maleho kruhu svetiel ( cervenou ) u Fofo I kombi 2004? Chcel by som si na povodne original dorobit angle eye ale zatial sa mi ich nepodarilo rozobrat koli 3 srobu.Niekde som cital ze 105 a 125mm. Ale nie som si isty.Pripadne nemate schemu reflektora s rozmermy?
Vdaka.
r.
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
-
- Nováček
ihrdlick
- nevies ake su priemery tych kruhov? chcem si to spravit zo SMD letiek
vdaka
r
- nevies ake su priemery tych kruhov? chcem si to spravit zo SMD letiek
vdaka
r
- richisan
- Zkušený
-
- Nováček
Hadam to nebude problem. original 3m obojstrannou paskou to bude drzat. zatial vidim len problem v tom ako odstranit reflektor aby som si to zmeral a popozerat. skusal som to aj dnes a sakra to nejde. zospodu auta mam nejaky dekel a k tretiemu srobu sa fakt neda dostat.
inak co som kupil homologizovane denne svietenie na Slovensku tak mi cca po 2 mesiacoch dosluzilo. Postupne odchadzaju ledky ze sa to neda uz pouzit. najprv som myslel ze nieco zvlhlo alebo tak ked som bol v Milane ale vecer som to rozobral a skutocne polovica lediek je nefunkcna.
inak vnoci som dorobil osvetlenie v kufri z lediek lebo v tom kombicku ked je lampicka len zhora tak je to onicom. umiestnil som ich po bokoch ze ich vidiet len ked svietia a hned to inak vypada. predtym som musel dat dole roletku aby som videl co chcem zobrat.
inak co som kupil homologizovane denne svietenie na Slovensku tak mi cca po 2 mesiacoch dosluzilo. Postupne odchadzaju ledky ze sa to neda uz pouzit. najprv som myslel ze nieco zvlhlo alebo tak ked som bol v Milane ale vecer som to rozobral a skutocne polovica lediek je nefunkcna.
inak vnoci som dorobil osvetlenie v kufri z lediek lebo v tom kombicku ked je lampicka len zhora tak je to onicom. umiestnil som ich po bokoch ze ich vidiet len ked svietia a hned to inak vypada. predtym som musel dat dole roletku aby som videl co chcem zobrat.
- richisan
- Zkušený
Po 2 mesiacoch nesvieti polovica diod
Tak to je divne. Daj nam link, ktore svetla su to. Aby ludia vedeli. Inac ja budem tiez menit svetla na AE ale az buduci rok zrejme. Tento rok uz na to kaslem, bolo tych investicii uz kapanek dost

Tak to je divne. Daj nam link, ktore svetla su to. Aby ludia vedeli. Inac ja budem tiez menit svetla na AE ale az buduci rok zrejme. Tento rok uz na to kaslem, bolo tych investicii uz kapanek dost

-
- Nováček
no ak to pomoze posielam foto - teraz ich mam rozobrate na stole. objednal som si ledky cez ebay tak ked pridu tak to prepajkujem. kupovane boli v metre. su to 2 x 28led homologizovane na denne svietenie.richisan píše:Po 2 mesiacoch nesvieti polovica diod![]()
![]()
![]()