Karpaty Race - nedela 28.6.2009 odchod 7:30 z BA
- yuray
- Junior
Re: Karpaty Race - nedela 28.6.2009 odchod 7:30 z BA
Sagem robi kvalitne veci aj do vesmiru, ale bezna komercna elektronika je shit:)
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
uf, no to sme uz ozaj pekne od temy... :o)
zo zaciatkov casu GSM pre mna nebolo lepsieho telefonu ako Sagem. ten chytil uplne vsetko... :o) a aj komplet testovacia a diagnoisticka technika mobilny operatorov bola od Sagemu, neviem ako dnes.
zo zaciatkov casu GSM pre mna nebolo lepsieho telefonu ako Sagem. ten chytil uplne vsetko... :o) a aj komplet testovacia a diagnoisticka technika mobilny operatorov bola od Sagemu, neviem ako dnes.
- yuray
- Junior
Ano misoo, zabudol si spomenut aj elektroniku v Airbusoch A310 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no, my (vsetci zakaznici fy. Orange na slovensku) co meme Set-top-boxy od Sagemu a je to velmi jemne povedane SHIT ! ok, vyzera to ako rumunske nintendo, to by sa dalo prekusnut, ale komplet ovladanie je total spomalene ! hruza, prepnutie kanalu trva 2 sekundy, prepnutie akejkolvek polozky v menu trva 2 - 5 sekund.
takze ok, vesmirne veci mozno fajn, ale beznych uzivatelov akurat nas*ru !! 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
yuray píše:Ano misoo, zabudol si spomenut aj elektroniku v Airbusoch A310

- Ondro
- Junior
Nevadi, sranda musi byť

Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku
oranz ma STB od sagemu ? heh, to som nevedel. s firmou orange som skoncoval dufam dozivotne. 10 rokov okradania a robenia napriekov mi stacilo... :o( ako som povedal, moje skusenosti z pred par rokov z GSM, tak neviem, ako je to teraz :o(
- vcedula
- .
Orange ? To je cudne, ludia maju stale problem, ale ja nemam ziadny, ani som nikdy nemal a to mam od nich mobil uz snad 12 rokov a 2 roky telku aj inet. Ked som sa na nieco slusne stazoval, tak to hned bez natahovania napravili. Niekedy mi tie problemy pripadaju ako vymysel.
Kamarat sa tiez stazoval na Orange, ze sa s nimi tahal po sudoch a ze su to hajzli a nikdy uz s nimi nechce nic mat. Potom vyslo na javo, ze odisiel do zahranicia, prestal platit akciovy mobil, vraj len 2 mesiace pred skoncenim akcie, a ze tie svine chceli od neho niekolko tisic. Nj, a co mali robit ked nedodrzal zmluvu ? A podobnych "skandalov" som pocul uz dost vela. Ludia sa vyhovaraju na hrozne zmluvne podmienky. Tak si mali najprv precitat, co podpisali.
Kamarat sa tiez stazoval na Orange, ze sa s nimi tahal po sudoch a ze su to hajzli a nikdy uz s nimi nechce nic mat. Potom vyslo na javo, ze odisiel do zahranicia, prestal platit akciovy mobil, vraj len 2 mesiace pred skoncenim akcie, a ze tie svine chceli od neho niekolko tisic. Nj, a co mali robit ked nedodrzal zmluvu ? A podobnych "skandalov" som pocul uz dost vela. Ludia sa vyhovaraju na hrozne zmluvne podmienky. Tak si mali najprv precitat, co podpisali.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- richisan
- Zkušený
Ja som mal v Orange-i dve tel. cisla a obe som medzi prvymi este za manualneho prenosu preniesol od nich prec.
Teraz mi konci este jedna zmluva na 3G ale aj ten idem u nich rusit. Bol som u nich mozno 11 rokov od vzniku Globtelu a sklamali ma. Neponukli nic naviac oproti newcomerom, ktori podpisali dodatok na 2-3 roky. Idem k tym, ktori ponukaju lepsie sluzby za lepsie ceny.
Teraz mi konci este jedna zmluva na 3G ale aj ten idem u nich rusit. Bol som u nich mozno 11 rokov od vzniku Globtelu a sklamali ma. Neponukli nic naviac oproti newcomerom, ktori podpisali dodatok na 2-3 roky. Idem k tym, ktori ponukaju lepsie sluzby za lepsie ceny.
- vcedula
- .
pekne spievaju ked vtacka lapaju 
dufam, ze budes spokojny. Poznam chalana, ktory odisiel z Globtelu, lebo maju nahovno sluzby, isiel do Eurotelu. Odtial tiez odisiel, ked prislo O2, lebo T-Mobile ma nahovno sluzby. A uz caka na dalsieho operatora, lebo aj O2 ma nahovno sluzby. Je to uz taky folklor prechadzat od operatora k operatorovi. S prichodom O2 sa rozniesol chyr, ze sa na nho nic nechyta. Tak som neodolal a isiel som pocitat. Na moje prekvapenie, ak by som chcel vsetko to, co mi ponukol Orange, vyslo by ma to drahsie. Samozrejme, mozno mas ine naroky (a nie len ty samozrejme). Len upozornim, ze moje mesacne naklady na mobil nepresiahnu 500 Sk (teda teraz nakych 180 EUR) a chcem telefon, ktory ma telefonny zoznam, SMS-ky a cervene tlacitko

dufam, ze budes spokojny. Poznam chalana, ktory odisiel z Globtelu, lebo maju nahovno sluzby, isiel do Eurotelu. Odtial tiez odisiel, ked prislo O2, lebo T-Mobile ma nahovno sluzby. A uz caka na dalsieho operatora, lebo aj O2 ma nahovno sluzby. Je to uz taky folklor prechadzat od operatora k operatorovi. S prichodom O2 sa rozniesol chyr, ze sa na nho nic nechyta. Tak som neodolal a isiel som pocitat. Na moje prekvapenie, ak by som chcel vsetko to, co mi ponukol Orange, vyslo by ma to drahsie. Samozrejme, mozno mas ine naroky (a nie len ty samozrejme). Len upozornim, ze moje mesacne naklady na mobil nepresiahnu 500 Sk (teda teraz nakych 180 EUR) a chcem telefon, ktory ma telefonny zoznam, SMS-ky a cervene tlacitko

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
- richisan
- Zkušený
Jasne...Ja volam casto a vela a okrem toho potrebujem aspon GPRS/EDGE, aby som si mohol obcas stiahnut, pozriet nejake to pdfko, excel, mail ale myslim, ze rozdiel je aj v celkovom pristupe k zakaznikovi, dalo by sa to porovnat mozno ako Summit vs. Szilcar Vajnorska
Urcite je fajn, ze si mozeme vybrat, lebo dvaja bratia boli uz ako taky kartel, nikto nespravil krok vpred, vzdy len ten druhy dotiahol na to iste policko na sachovnici.

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vlado v tej cene v zatvorke si nesekol troska?

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
u vlada jedna nula hore dole...Palec4 píše:Vlado v tej cene v zatvorke si nesekol troska?![]()

inac tiez na orange "nemozem dopustit"... ako vzdy sa ku mne zachovali fer, aj ked niektore ich podmienky su take ake su, ale to su u vsetkych operatorov, len v zelenom (resp. fialovom, alebo modrom). skor za to moze telekomunikacny urad ze je tu taky trh aky je... ak som mal problem s niecim, tak okamzite nabehla firma a na druhy den vybavene. zato kolega co ma problemy s upc, tak musel behat, vybavovat osobne, hadat sa, doprosovat sa... no hruza...

- madbugie
- Zkušený
a ja by som chcel praškovacie lietadlo
a všetko zadarmo...

ja som sa povodne tiez tesil na O2 a konkurencny boj a pod. ale tu zostalo len pri slovach a velkych reklamnych kampaniach... nic sa nezmenilo...
ja mam XXL hovory po veceroch zena ma DEN cez den tak mozme volat do aleluja (aj ked len na orange, ale kedze vacsina ludi je tam z nasho okolia tak to vobec neriesim...) a mam 100 minut a este aj 100 prenesenych minut cize to vobec nestiham prevolat...
ale kde sme to skoncili pri Fordoch ???
jaj a este by som chcel od "zubkovej" víly aby chytila toho smejda co mi odrbal narazniiiiiiiiiiiiiiiiiik...
PS vidim sme si z toho spravili vykecavacie vlakienko

ja som sa povodne tiez tesil na O2 a konkurencny boj a pod. ale tu zostalo len pri slovach a velkych reklamnych kampaniach... nic sa nezmenilo...
ja mam XXL hovory po veceroch zena ma DEN cez den tak mozme volat do aleluja (aj ked len na orange, ale kedze vacsina ludi je tam z nasho okolia tak to vobec neriesim...) a mam 100 minut a este aj 100 prenesenych minut cize to vobec nestiham prevolat...
ale kde sme to skoncili pri Fordoch ???
jaj a este by som chcel od "zubkovej" víly aby chytila toho smejda co mi odrbal narazniiiiiiiiiiiiiiiiiik...
PS vidim sme si z toho spravili vykecavacie vlakienko

------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta