V technicaku mas aj R15?rh1980 píše:1,6TDCI má taky 278mm
Mne sa veru zda, ze svagor tam ma 300. Pozriem cez vikend krabicu, ak nezabudnem.
Já teda mám v TP pro 1.8 TDCi minimálně 16" diky. A brzdové kotouče tam jsou 300mm. Číslo dílu FINIS 1520297Smells píše:No já mám v techničáku taky zimní 15, ale podle toho 7zap mám kotouče 300mm. Tak teď jsem zase, kde jsem byl
Tak zatím 6 den na nových brzdách a zatím maximální spokojenost. Rozdíl od originálů není poznat a brzdy mají okamžitý nástup bez problémů . Sem tam jsem četl na netu že pár lidem to brzdilo hůř ,ale mě to brzdí stejně a jsem spokojený . EPady od Textaru tedy na pohodu vpředu i vzadu.Anduril píše:První sadu jsem měl s originál jetýma kotoučema, co byly na autě. Teď naposled jsem kupoval komplet brzdy, takže ATE Ceramic desky vpředu vzadu a nové kotouče ATE, obyčejné. Četl jsem k těm deskám nějaký článek a chlap tam říkal, že stačí normální kotouče. Originál desky, co si pamatuju, tak měly o něco ostřejší nástup, ale celkově to je prakticky nastejno.jarod72pm píše:zda na ně stačí obyč kotouče nebo je k nim lepší dokoupit něco "extra" ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti