Nie.enjoy píše:Benzín/diesel?
Cena - prachy - suma - prievan v penazenke - naklady ...

Nie.enjoy píše:Benzín/diesel?
Máš pravdu, že jsem jel 120km/h tempomat. No, budu testovat dálballu píše:Jestli jsi jel po dálnici plynule do rychlosti 120km/hod, tak to ten motor za 7,6L/100km dovede
Je to divný ale já jsem tady naposledy psal že se mi po výměně aspojky zvedla spotřeba.Asi o litr na 8.1l/100km.Byly to 3 nádrže na MaxMotion 100 a a vždy se mě rozsvítila rezerva když sem neměl na tachometru ani 600km, tak 580cca.Teď sem vzal obyč N95 u nás na benzínce kde vůbec neberu pokud nemusím, protože nemají dobrou pověst a najednou se mi rozsvítila rezerva až skoro při 650km.Tak kde jsme??jako ale bylo poznat hned že to auto jede na ten bezín hůř.Ale spotřeba bude určitě nižší.Takovej nájezd sem měl ještě před tou výměnou, kdy mě to po dotankování vycházelo od 6,4(dlouhé trasy) do 7.1l/100km(v zimě) max.Dnes pojedu dotankovat zase plnou tak uvidíme kolik my to vyjde.Mám i trochu podezření na benzínku OMV v Brně v Avionu kde jsem předtím ty 3 nádrže bral že jim neukazuje pumpa správně a že ukazuje o trochu víc litrů víc než vydáenjoy píše:Prestavam tomu uplne rozumet... Nekolik nadrzi na Verva 100, spotreba cca 8,5l. Ted jsem dotankoval cca 40 litru obyc N95 na LukOil a mam 7,6l vcetne dalnice, kde jde spotreba vzdy nad 8.
Fakt uz tomu uplne nerozumim. Vracim se k levnymu benzinu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů