Co Vás v poslední době vytočilo

Moderátor:phofy
Zamčeno
Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Co Vás v poslední době vytočilo

Příspěvek od Boban » 15.04.2009 21:26

ale udělal :idea: :!: uplně bez viny není tady na foru nikdo kdo se kolem motá a to, že se to rozhejbává až teď :!: :mrgreen: myslím ty věci kolem vzhledu fora atd.. :idea: :wink:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.04.2009 21:39

ORBman píše:V Postupicích jsem si koupil tzv. "klubové podložky" a teď koukám, že hlavní stránka http://www.ford-focus.cz je vlastně prezentací nějaké Motors company, s.r.o.... takže místo adresy klubu vozím na autě reklamu soukromé společnosti, která má navíc ve své prezentaci pravopisné chyby. Z toho tedy příliš nadšený nejsem :-/
a co kdyby tem byl treba eurodiesel ? to by uz nevadilo ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 15.04.2009 21:45

mě jo ten sem měnil za ford-focus :lol: :lol:
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.04.2009 21:48

to horst : za tohle by te asi taky doma nepochvalili .

a dam sem jeste jedno vysvetleni . nyni si u me objednali 3 lidi pricniky , cena ford je 2476 kc , mam na ne 13% slevu , coz je 2154 kc , zaplatil jsem PPL za 150kc , za jednu fakturu platim cca 60kc tzn 1x vstup a 3x vystup , 240kc , , kdyz to sectu a vydelim tak mi vyjde 2284 kc . a daval jsem je clenum i neclenum za 2222kc .

charita ?

nebo srazy :

prvni sraz cca 42000 , druhy sraz cca 25000 treti sraz cca 8000kc . vse je minus

letosni pokud bude min jak 100 aut tak zase prodelek . a to jsme uz zrusili co slo zrusit .

a jsem zvedav jestli ti co nejvic kriceli jak vydelavam budou tak hm pratelstí , a treba mi to pomuzou dorovnat . abych zacinal od nuly . a netahejte prosim prodej aut do srazu nebo provozu stranek protoze to si buduju tak jak se chovam k lidem a za to nemuze forum .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.04.2009 21:49

tomason píše:mě jo ten sem měnil za ford-focus :lol: :lol:
ty mi dáváš :lol:
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

canndale
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od canndale » 15.04.2009 21:53

nejde o to aka firma, jednoducho si myslim ze vela ludi prislo na forum, pretoze maju chut zdielat svoje zaujmy, konkretne udrzba, starostlivost focusov a mnoho dalsich.. malokto sa sem prihlasoval kvoli nahradnym dielom (sekundarnym efektom sme sa vsak k nim dostali) Preto fakt ze http://www.ford-focus.cz ktory s hrdostou mame pod znackou by mal byt znakom toho ze patrime do partie super ludi so spolocnym zaujmom..

mne a urcite aj mnoho dalsim ludom je jasne, ze to nieje jednoduche prevadzkovat, preto som prispel na chod fora, nie pre vyhody, ale pre to, aby to bezalo dalej, nelutujem toho.. ale nakoniec je to, cim sme clenmi tohto fora (napr znacka pod spz) je priamo prezentaciou firmy :oops: myslim ze prave toto vela ludi nahnevalo

budem velmi rad ak sa to tu da dohromady
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.04.2009 21:56

canndale píše:nejde o to aka firma,
ale vzdyt jsi tvrdil ze prece nebudes prezentovat moji firmu a najednou je to jedno ? i na strankach byl text o tom co je forum a pokud nekdo neco shani tak odkaz na moji firmu , akorat texty nebyly dodelane .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 15.04.2009 21:56

tomason píše:mě jo ten sem měnil za ford-focus :lol: :lol:
no ale prosel ti bez chyb ne? :D :D :D
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

tomig
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomig » 15.04.2009 21:57

canndale: to je přesně ono :idea:

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 15.04.2009 22:06

Pokud diky podložce pod RZ dovedu pár lidí k fóru, jenom dobře, pokud to bude současně reklama na Fokiho firmu tak ještě lépe, protože byť minimálně se tak mu můžu revanšovat za to co tu pro lidi dělá. A radši tam budu mít toto než třeba eurodiesel nebo sixt nebo treba co kdo chce. To že úvodní stránka vypadá nešťastně je taky pravda a doufám že se to teď bude řešit s o to větším citem, protože to bude myslím velmi sledované téma.
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.04.2009 22:09

tomig píše:canndale: to je přesně ono :idea:
co je ono .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

kasi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasi » 15.04.2009 22:11

..co k tomu říct,navrhnout či poradit sám nevím co se děje :roll: bral bych to asi,tak jako apríl a druhý den se probudil a setkal se tu opět s těmi co sem měl tu čest osobně poznat..ty lidičky jako FOKI,ZEWL,DAMON atd.nechci jmenovat všechny či někoho vytahovat navrh..myslím že všichni sme si tu rovni a respektujem jeden druhého..a pro chod fora je každý podle uvážení udělat dost jen proto,abychom tu byli spolu dnes a denně,sranda,srazy..Od té doby a to myslím vážně!co sem se rozvedl mě to tu dalo jiný směr,poznal sem partu lidiček,koupil si skvělé auto Focuse a je mě tu každý den moc fajn..roky šli a postupně to tu upadalo,ale i tak poslední dobou tu přibili Mondí a zas o krok dopředu..proč teď je tomu,tak a vše krásné zas končí :? :roll: lidi sme tu,můžem tu být dál,ale dejte hlavy dohromady a alespoň trošku tomu štěstí pojdme naproti ať se zas sektáme na srazech a popovídáme si a užijem si trochu spolu všici jinak než každý den v týdnu pracovním..když bude potřeba,tak ať jako neplatící rád přispěji,ale chce se tu domluvit,stanovit podmínky a není problém..ten dá tolik a půjde to tam a bude mít toto..prolémy jsou od toho,aby se řešili a v manželství se neodmlouvá..tudíš do něčeho vstoupím,souhlasím s tím a respektuji to a to vážně..toť asi vše jak to vidím sám..
ps:myslete si o tom kdo chce co chce,ale sem pro aby to tu pokračovalo 8) kasi
Naposledy upravil(a) kasi dne 15.04.2009 22:35, celkem upraveno 1 x.
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia
Obrázek

Daryl
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daryl » 15.04.2009 22:26

kasi: klid, nic se nerusi. Pouze par lidi se rozhodlo, ze to umi lip. Ostatni se srovna.
==============================
Auto HI-FI Club CZ | Server housing a webhosting

vcedula
.
.

Příspěvek od vcedula » 15.04.2009 22:28

dufam ze sa nikto z vas nenahneva, ale ste ako male deti. Kazdy z vas by potreboval dostat na rit :D

Chapem odidelcov, co chceli dosiahnut. Chceli dosiahnut vyhody pre nas vsetkych. Ked sa na to pozriem z pohladu "clenskych prispevkov", tak by som chcel mat pristup k najlacnejsim dielom na trhu. A ked Foki nema taku nizku cenu, tak to je jeho problem. Toto je jeden pohlad.

Druhy pohlad je Fokiho. Vsetko je pisane na neho, forum ma ako kladnu referenciu na svoju firmu, investoval do nho kopu penazi. Ak by niekto na fore zacal predavat lacnejsie nahradne diely ako on tak to ide proti jeho biznisu. Tak to samozrejme nechce dovolit. To je pohlad z opacnej strany.

Dva nezlucitelne pohlady na to iste. Jasny konflikt. Ale ten sa ma vyriesit a nie mazat prispevky ci pisat o tom, ze Foki tu o vsetko rozhoduje podla vlastneho uvazenia a podobne zvasty, ktore k nicomu nevedu.

Ako to vidim ja: je mi uplne jedno, ci tu ma Foki biznis. Je mi uplne jedno, ci tu niekto bude predavat diely pod cenu. Jedine, na com mi zalezi je, aby za znackou http://www.ford-focus.cz bolo hlavne forum. A samozrejme, aby sme tu vsetci zostali a mali o com debatovat.

Prevadzkovanie stranok s velkym "trafikom" je fakt draha zalezitost, to si musi kazdy uvedomit. Na druhu stranu si aj Foki musi uvedomit, ze sucasny image tychto stranok nevytvoril on, ale tie stovky ludi ktori toto forum plnili informaciami a to nie je zlucitelne s jeho biznisom.

Nieco sa musi zmenit. Som zvedavi co vymyslite chalani, ale je mi velmi smutno ked musim zas a znova citat taketo prispevky. Mohlo by sa to vyriesit raz a navzdy.
- Kedze to tu zalozil a vlasni foki, tak som ochotny akceptovat jeho reklamu trebars aj na kazdej stranke fora. Ale priamo forum previazat s jeho biznisom, to je blbost, s tym nesuhlasim.
- Som ochotny platit na prevadzku, ale chcem aby prevadzkovanie stranok bolo uplne oddelene od hocijakeho biznisu, nie len Fokiho. So spoplatnenim inzeratov nemam problem. Zisk z inzercie sa pouzije na prevadzkovanie stranok.
- som proti plateniu zrazov z penazi Fokiho alebo prispevkov clenov. A som proti plateniu cien v hrach z prispevkov na prevadzku fora. Nech sa na to spravi zvlast zbierka. Prevadzkovanie stranok je hrozne draha zalezitost a musi byt transparentne.

Na zaver este dam taky navrh. Mozno by stalo za to zalozit obcianske zdruzenie a prepisat stranky na zdruzenie. Ak by sa nieco take stalo, tak ma Foki narok na odskodne, lepsie povedane nahradu za odkupenie domeny. Viem ze toto je uplna vizia jak svina, ale u nas na SK sa da odpisat 2% z dani na obcianske zdruzenie. Neviem, ako je to v cechach, mozno aj tam je nejaka moznost. Tym by sa vyriesila kopa problemov a bol by na vecne veky pokoj.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body

MobyDick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MobyDick » 15.04.2009 22:32

Já jsem byl chvilku makat na autoclubu, teď jsem si vše pročetl. A vypadá to že se tu hází špína z hromady na hromadu a k ničemu to nevede. Je to velká škoda, tohle forum byla věc která mně moc přitahovala! Foki nic proti tobě nemám, ale kdyby jsi jednou za rok dal tabulku kolik kam šlo peněz, bylo by míň problémů. Mám takové tušení že jsi to někde jednou i napsal že se bude dělat vyúčtování které zveřejníš, ale nikde se nic neobjevilo. To že dáváš lidem kteří zaplatili členský poplatek slevy je už jen tvoje dobrovolná věc. Já bych vážně vše směřoval jen na forum a určitě by to víc lidem vyhovovalo. Možná je to špatný názor, ale je můj a stojím si za ním.
FORD FOCUS 3dv. 2.0l 96 kw r.v 98
Obrázek
Obrázek
Obrázek
galerie
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Pokec“