Spomen si ako to bolo za Meciara. Rozkradal a narod ho stale volil. Fico je druhy Meciar a tento narod sa nikdy neuci zo svojich chyb!
S vekom naozaj prichadza mudrost (ale len obcas).

Presne ako pises. Je to Debil s velkym D. Jeden typek sa nanho vyjadril že je to priyebany boľševik s červenou baranicouspigot píše:Myslim, ze nie. Slovac je narod blby (zial). Problem je, ze oni nevidia (nechcu vidiet skutocnost). Ako sa vravi, Ficove kredo je: Nikto vam nemoze dat tolko ako ja slubit. Je mi z toho do placu, ale sme narod tupych oviec (toto som pocuval od frantikov ked som tam pracoval a vtedy som dost bojoval, aby som im tuto "blbost" vyvratil, ale teraz uz chapem preco).
Spomen si ako to bolo za Meciara. Rozkradal a narod ho stale volil. Fico je druhy Meciar a tento narod sa nikdy neuci zo svojich chyb!
S vekom naozaj prichadza mudrost (ale len obcas).![]()
už v januari som upozornoval, že presun vyroby superbu do BA je len populisticky ojeb pre SVK!! škodovka si jednoducho uvolnila linku pre fabiu a šupla superba do BA kde sa nevyraba z neho už skoro nič..ale Fico kričal: máme sa dobre, aj škodovka nam pradšej presunuje dalšie projekty!!! je mi z toho na zvracaniekillerhammer píše:no je to v prdeli a mame po exporte
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti