Psi ze vsi ( aneb všechno o psech )
- taspy
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Psi ze vsi ( aneb všechno o psech )
to blazerider: Včera jsem si akorát na tebe vzpoměla,byli jsme bruslit ve Stromovce a na stromě byl inzerát,kde nabízeli křížence rhodérského ridgebacka. Byla tam fotka štěňat a jsou k pomilování. Opsali jsme ti adresu,kde jsou jejich fotky. Podle inzerátu je jejich cena 1500,-Kč což je super i když jde o křížence. Případně by ti mohli dát kontakt na chovatelskou stanici těchto pesanů,mají odtamtud tatínka
Odkaz je: http://www.atevis.estranky.cz/

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak poslušně hlásim že čuba je 10 dní po operaci a je jí fajn. Už si zase hrály s kámošem. 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Mata
- Pokročilý
Tak to gratuluju, že je OK - to je super zpráva!!!! doufám, že budu moct napsat po 22. 4. to samý! 

- Mata
- Pokročilý
to taspy: oni štěňátka jsou snad skoro vždycky k pomuchlání...ovšem u křížence těžko říci, co z toho vyleze...a když člověk chce určité plemeno, mohl by z křížence být zklamán. Čistokrevný pes, to není jen vzhled, to je i zdraví, povaha....
ovšem takový kříženeček - může být super společník. Můj brácha měl křížence - snad setr a vlčák - čubině bylo asi 18 let když odešla do psího nebe. Provázela bráchu více než půlkou jeho dosavadního života a její odchod docela osmutnil....
ovšem takový kříženeček - může být super společník. Můj brácha měl křížence - snad setr a vlčák - čubině bylo asi 18 let když odešla do psího nebe. Provázela bráchu více než půlkou jeho dosavadního života a její odchod docela osmutnil....
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Držim palce. Psí andělíčci jsou ve střehu......dobře to dopadne. Ve čtvrtek když jsem byl na kontrole s čubou měl po operaci akorát 12ti letou německou ofčandu a prej bude taky v pohodě. Spíš prej než na věku záleží na kondici danýho psiska a ta voje vipadá že je v kondici 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- Mata
- Pokročilý
tím se taky hodně uklidňuju, že je naše pejska fakt čipera...
Dost jste mě tady "zvedli" vaší solidaritou a soucítěním...vážně...člověku je líp, když vidí, že někdo ví, co prožívá..
Dost jste mě tady "zvedli" vaší solidaritou a soucítěním...vážně...člověku je líp, když vidí, že někdo ví, co prožívá..

-
- Nováček
To blazerider: Hmm, určitě všechno, co píšeš, sedí. S tou nevyzpytatelností záleží ale hoodně na výchově. Je to velký plemeno a proto je tahle kapitola u něj tak choulostivá. Vždycky, když někdy nějaký pes někoho pokouše, tak to rozmazavají a pomlouvají plemeno, a to jen kvuli páníčkovi, který něco hodne zanedbal nebo ho dokonce učil k agresivitě.
Chce to zkušeného chovatele, někoho, kdo bude důsledný a pes bude vědět, kdo je tady pánem. Přirozený respekt k pánovi a kamarádství zároveň. Pak je vše v pořádku. Jinak nevyzpytatelný může být naprosto každý pes, když ho špatně vychováš a nedá se takhle škatulkovat. Geny sice bojovníká má, jeho předkem je přec tzv. "africký lví pes" a byl používán k lovení lvů. Z generace na generaci ten jejich bojový pud upadá a když jim to člověk nepřipomene, je to v poho. Dobrý výběr rodičů štěňátka a štěněto samotnýho ti dá hodně dobrej základ, aby z něj při dobrý výchově byl skvělý společník a věrný kámoš do rodiny.
Kamaradka měla páreček, žádný náznak agrese, přátelští, naprosto skvělí parťáci
...Ale jak říkám, ta výchova. Kombinace pes do rodiny a zároveň ostražitý hlídač ( i kdyby jen na oko- už vzhled sám o sobě budí respekt) určitě sedí. Když má člověk ke psům vztah a ví jak se k nim chovat, není žádný problém:))
Chce to zkušeného chovatele, někoho, kdo bude důsledný a pes bude vědět, kdo je tady pánem. Přirozený respekt k pánovi a kamarádství zároveň. Pak je vše v pořádku. Jinak nevyzpytatelný může být naprosto každý pes, když ho špatně vychováš a nedá se takhle škatulkovat. Geny sice bojovníká má, jeho předkem je přec tzv. "africký lví pes" a byl používán k lovení lvů. Z generace na generaci ten jejich bojový pud upadá a když jim to člověk nepřipomene, je to v poho. Dobrý výběr rodičů štěňátka a štěněto samotnýho ti dá hodně dobrej základ, aby z něj při dobrý výchově byl skvělý společník a věrný kámoš do rodiny.
Kamaradka měla páreček, žádný náznak agrese, přátelští, naprosto skvělí parťáci

Ford Focus 1,8 TDDi kombi, 66kw, r.v. 2001
- Mata
- Pokročilý
Tak hlásím návrat od psí mudry, máme Arku po operaci, prý by to mělo být OK. Je chudák celá oblbnutá, malátná a zmatená. Ale právě jsem jí byla zkontrolovat, mrská už ocasem na uvítanou
No - byl to nádor, jestli zhoubný nevíme, ani nemá cenu to zjiš´tovat, léčba pro psy neexistuje. Takže budeme doufat, že bude OK.
Všem moc díky za účast a držení palců!

Všem moc díky za účast a držení palců!
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jak vrtí ocáskem je vše v pohodě
takový pohled potěší strašně moc. Držím pěsti.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Mata
- Pokročilý
Normálně jsem si tu nad ní pobrečela....a před tou operací jsem se taky měla co držet! 

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
v klidu, já sem řval i když mi Alma zakousla andulku, teda nezakousla chtěla si s ní hrát a Žofík to nerozdejchal 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,tak hlavně,že je v pořádku... 

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mata: Tak to je fajn....marod je doma 

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
tak to je fajn že je dom a v psí pohodě. Budete to Mata dávat na histologii nebo to necháte osudu. Já bych to asi nevydržel neznat výsledek .
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
My jsme si svoje užili před rokem a nebylo to nic příjemného. http://www.wdk.cz/cz/poradna/dotaz-311 Jinak v té poradně naleznete spoustu rad i odpovědí na psí starosti.