Nj, vy mate kalamitu jen kdyz napadne 4 cm snehu nekde u muzea.Ada píše:Zatím není proč láteřit,U nás žádný sníh na silnicích není

Také si užívám. Mám tohle počasí rád. Důležté je nic nepřehánět a mít štěstí aby člověka nesejmul někdo, kdo to přežene. Na parkovišti u nemocnice skoro nic nestálo, tak jsem si tam taky zasmykoval. Super!!! Ještě si zajedu na letiště do albrechtiček. Ale tam je blbé, že je tam tak hrubý beton co sjíždí pneu když někde chybí sníh.PedroH píše:Tak včera po ránu jsem jel po silnici NJ - Příbor - Mošnov - Stará Ves n.O. - Stará Bělá - Výškovice. Když má člověk přezuto na zimní a ví, co si může dovolit, pak není problém. Celou tuhle trasu jsem ujel za 40 minut a vpohodě, bez jediného problému. Až za mnou se (dle hlášení z rádia) sekly 2 kamiony.
Taky jsem si místy, kde to šlo, vyzkoušel "přitočit" zatáčku či odbočku na ruční brzdu, abych si vyzkoušel, jak to klouže. Taky jsem si pochvaloval ABS, neboť brzdit na sněhu není žádná sranda a ABS hodně pomůže - když už nic aspoň odhali, že to klouže, což mnohdy poznat nejde.
Večer při cestě zpět už byly kolony kvůli DN, ale to je otázka řidičů - vidí, že je relativně odklizeno, tak jedou jako na suché silnici.
Mimochodem, na místě DN bylo havarované zelené Fofo HB, neviděl jsem značky ani podložky, takže nevím...doufám, že to nebyl nikdo z klubu.
To u nás pořád padá, ale sníh se nedrží. Už se nemůžu dočkat, až bude na letišti ve Tchořovicích dost sněhustaroch píše:Také si užívám. Mám tohle počasí rád. Důležté je nic nepřehánět a mít štěstí aby člověka nesejmul někdo, kdo to přežene. Na parkovišti u nemocnice skoro nic nestálo, tak jsem si tam taky zasmykoval. Super!!! Ještě si zajedu na letiště do albrechtiček. Ale tam je blbé, že je tam tak hrubý beton co sjíždí pneu když někde chybí sníh.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host