Ahoj,
občas se mi stane (mám pocit, že po dešti), že zlobí otevírání zadních dveří. Chci otevřít dveře, tak za ně vezmu, slyším, jak cvakne mikrospínač ve dveřích, ale zámek se neotevře. Musím zmácknou spínač vícekrát. Už se mi párkrát stalo, že jsem je neotevřel vůbec a musel jsem je otevřít pomocí klíče, tím to jde vždy. Zdá se mi jak kdyby zlobil mikrospínač ve dveřích nebo jako kdyby po dešti někde něco v té části namoklo nebo navlhlo a pak to zlobilo.
Chtěl jsem se do toho podívat, ale nevím jak se k vypínači otevírání dveří dostat. Nemáte někdo návod jak do toho nebo tip, čím by to mohlo být?
Díky
Tomáš
Zatvaranie piatych dveri u FoFo II Combi
-
- Nováček
-
- Nováček
Re: Zatvaranie piatych dveri u FoFo II Combi
Ford Focus Combi 1.8 TDCi, 85 kW (115 PS), 02/2006
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blbne otevírání zadních dveří FF II Kombi
ted se mi to stalo taky , a musi jit dolu ta lista se tim madlem a pak rozebrat madlo . spinac mi cvakal ale neseplo .mytrash píše:Ahoj,
občas se mi stane (mám pocit, že po dešti), že zlobí otevírání zadních dveří. Chci otevřít dveře, tak za ně vezmu, slyším, jak cvakne mikrospínač ve dveřích, ale zámek se neotevře. Musím zmácknou spínač vícekrát. Už se mi párkrát stalo, že jsem je neotevřel vůbec a musel jsem je otevřít pomocí klíče, tím to jde vždy. Zdá se mi jak kdyby zlobil mikrospínač ve dveřích nebo jako kdyby po dešti někde něco v té části namoklo nebo navlhlo a pak to zlobilo.
Chtěl jsem se do toho podívat, ale nevím jak se k vypínači otevírání dveří dostat. Nemáte někdo návod jak do toho nebo tip, čím by to mohlo být?
Díky
Tomáš
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
Re: Zatvaranie piatych dveri u FoFo II Combi
Měl jsem s tím stejný problém, mam FoFoII Combi 2005. Musel jsem s dveřmi třísknout, abych je zavřel.
Pomohlo mi až posunutí oka v hraně kufru, za který se fixuje zámek dveří, trochu dopředu. Je to uchycené na 2 šroubech, které jsou schované pod plastovými krytkami. Práce na 5 minut a je po problému.
Pomohlo mi až posunutí oka v hraně kufru, za který se fixuje zámek dveří, trochu dopředu. Je to uchycené na 2 šroubech, které jsou schované pod plastovými krytkami. Práce na 5 minut a je po problému.