kdo se spalil pri prodeji - podvodné jednání / inzeráty

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 02.10.2007 08:56

ono kdyz se tomu clovek venuje od ctvrtka vola jednomu pak druhýmu ,snazi se najit nejaky kompomis aby to klaplo nemuselo se na neco cekat a pak to nekdo par hodin pred schuzkou odrekne tak mi to prijde jako podraz , nebral bych to jako podraz kdyby ty argumenty byly necím podlozene , ale to ze se manzelce nelibi kola volant a radio kdyz ty fotky tam byly uz co jsi mi psal si myslím je totalni pi****** . ono uz me melo asi trknout to tvoje stalý "tak ja si to rozmyslím " . ono kdyz je clovek nerozhodnej ......

vís co by me zajimalo ? kdyz by ten kluk prijel za tebou do ostravy odvezl si to tvoje zaplatil ho , a ty by ji prijel na to moje a rekl by jsi tohle . to bys mu ho sebral ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Foqus
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foqus » 02.10.2007 09:09

já teda musím za sebe říct, že pokud se jedná o investici v řádu čtvrt milionu korun, tak je jasný, že člověk, který auto kupuje jednou za x let, je pořádně opatrnej, přemýšlí o tom od rána do večera a může se stát, že na poslední chvíli se zalekne "rizika" a prostě to skrečuje. Já auta měním dost často a stalo se mi to při prodeji už taky dvakrát, zrovna tak i já jsem jednou odřekl auto, které už jsem měl zamluvené včetně složené zálohy (záloha mi byla vrácena).
Asi bych tedy na tomto místě nevolil slovo podraz, eL o nic nikoho nepřipravil (krom času).
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 02.10.2007 10:32

To máš sice pravdu, ale zrovna foki nepatří k těm co by jim bylo lhostejný jak a s kým jedná nebere lidi jen jako kus kterej přinese prachy a nazdar a proto do toho vkládá takový energie a pak je vše uplně na nic :idea:

Foqus
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foqus » 02.10.2007 11:02

Boban píše:To máš sice pravdu, ale zrovna foki nepatří k těm co by jim bylo lhostejný jak a s kým jedná nebere lidi jen jako kus kterej přinese prachy a nazdar a proto do toho vkládá takový energie a pak je vše uplně na nic :idea:
no jasný, o tom není debat, já jen že hold taková je realita podnikání. Jinak dnes ti odchází zásilka :D (více v SZ)

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 02.10.2007 11:02

Foqus píše:j
Asi bych tedy na tomto místě nevolil slovo podraz, eL o nic nikoho nepřipravil (krom času).
no kdyz se tomu opravdu venujes a odrikas jine veci ktere jsem za tu dobu mohl udelat a tim si vydelat tak si myslim ze krom casu jsou to i penize . zajistit pojistku vyridit prevozky , domluvit se s novyým kupujicim aby to klaplo a navazovalo . navic ja byl na tuning cupu , tak jsem si musel zajistit nekoho kdo bude na stanku misto me , ten clovek si to zase upravil podle me s tím ze kdyz si neco odrekne tak samozrejme za to bude neco mit . tomu jsem to taky musel zrusit pak byl na me nasranej ze se pohadal doma ze nebude s rodinou atd atd . ono to neni jen o case .

hold priste nebudu brat ohled na nekoho jineho a budu si to resit jen jak to vyhovuje me a nebudu se nejak prizpusobovat . jako prodeje o vykendu atd atd .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

1WELT
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1WELT » 02.10.2007 12:16

foki píše:
Foqus píše:j
no kdyz se tomu opravdu venujes a odrikas jine veci ktere jsem za tu dobu mohl udelat a tim si vydelat tak si myslim ze krom casu jsou to i penize . zajistit pojistku vyridit prevozky , domluvit se s novyým kupujicim aby to klaplo a navazovalo . navic ja byl na tuning cupu , tak jsem si musel zajistit nekoho kdo bude na stanku misto me , ten clovek si to zase upravil podle me s tím ze kdyz si neco odrekne tak samozrejme za to bude neco mit . tomu jsem to taky musel zrusit pak byl na me nasranej ze se pohadal doma ze nebude s rodinou atd atd . ono to neni jen o case .

hold priste nebudu brat ohled na nekoho jineho a budu si to resit jen jak to vyhovuje me a nebudu se nejak prizpusobovat . jako prodeje o vykendu atd atd .
JJ foki za dobrotu na zebrotu ja jsem to sami vzdy chces nekomu vyhovet a on pok nema cas a nebo se mu nechce a jine vymluvy
Clipper 1,8 16V 85 kw combi

EL
Junior
Junior

Příspěvek od EL » 02.10.2007 17:06

foki píše:ono kdyz se tomu clovek venuje od ctvrtka vola jednomu pak druhýmu ,snazi se najit nejaky kompomis aby to klaplo nemuselo se na neco cekat a pak to nekdo par hodin pred schuzkou odrekne tak mi to prijde jako podraz , nebral bych to jako podraz kdyby ty argumenty byly necím podlozene , ale to ze se manzelce nelibi kola volant a radio kdyz ty fotky tam byly uz co jsi mi psal si myslím je totalni pi****** . ono uz me melo asi trknout to tvoje stalý "tak ja si to rozmyslím " . ono kdyz je clovek nerozhodnej ......

vís co by me zajimalo ? kdyz by ten kluk prijel za tebou do ostravy odvezl si to tvoje zaplatil ho , a ty by ji prijel na to moje a rekl by jsi tohle . to bys mu ho sebral ?
Foki nemusíš tady nikoho urážet, pokud bych svoje auto prodal, kupní smlouva by byla podepsána, peníze předány a kamarád by odjel, tak bych mu auto určitě nebral. Dál se už k tomu nebudu vyjadřovat.
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 02.10.2007 17:59

ja nikoho neurazim .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 02.10.2007 18:18

Myslím, že nemyslel jako urážku, asi to tak vyzní jako podraz, že seš podrazák. Nemyslím si, že je to až tak, ale cítím stejný zklamání jako třeba foki když investuješ snahu a pak nic

couddy
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od couddy » 02.10.2007 23:06

taky jsem si nebyl jistej, kdyz jsem jel pro svyho fokina. porad ve me hlodalo, ze fokiho neznam, co si dovezu. zda to nebude horsi. popravde jsem se "ulakotil" na stav tacho, to ze to byla ghia bylo vedlejsi chtel jsem hagusy a lity kola a benzin, strbro byla tresinka navic. kdybych byl parchant napisu tu, ze jsem doufal, ze koupe od fokiho je lepsi jak v ackach, to je!! ale myslim, ze je to i velka urazka fokiho. proste jsem neverici, ale po schůzce s fokim jsem zase jednou zacal verit. myslim, ze je skoda kdyz nekdo jen tak

PROSIRA CAS , tohole clovicka.

Myslim, ze neni sranda dovezt, opravit, doladit a navic DOMLUVIT. Ale vim o cem mluvim, kdyz jde o jednani s lidmi.

jak kdosi kdysi velmi moudry rekl :

"S lidma je to horsi jak s dobytkem..."

Je to tak.
Couddy-Ford Focus kombi 1.6 16v 00/01 Ghia
Obrázek www.sherpaski.cz,www.skicamp.cz

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 03.10.2007 00:02

to El:
To, ze ses omluvil, to je male plus.
Kdyby ses Fokiho zeptal na informace z VIN kodu, tak ti je obratem vysype do emailu. To, ze nechces vyrobeneho ve Spanelsku, to jsi zjistil az v sobotu?
Ten tvuj 100% a pak 0% vyber podle fotek mi trochu pripomina odborniky, kteri ti podle zaslane fotky baraku s pozemkem najdou presne misto, kde mas kopat studnu.
Rozhodovani a stanoveni si vlastnich podminek pro koupi nebo vymenu auta si musis udelat sam. Muzes zpracovat informace z aviza, annonce, z internetu, od Fokiho apod. Davat prakticky zavaznou informaci, ze prave toto auto beru je vsak jeste predcasne.
Kamarad shanel P406 kombi, mel zpracovane informace a obetovali jsme jeden den, kdy jsme objeli vytypovane autobazary (Celakovice, Mlada Boleslav, Praha, Olomouc ...). Kazdy kus jsme podrobneji prohledli, zjistili dalsi informace a az za par dnu padlo konecne rozhodnuti.
Ja bych na tvem miste, kdybych mel zajem, dal konecne rozhodnuti az po osobni prohlidce u Fokiho. Pokud bych se rozhodl pro, tak transakci bych provedl hned nebo bych se domluvil na dalsi pevne datum. Cestu nebo cesty bych si zpestril navstevami hradu a zamku v blizkem okoli.
Jinak si myslim, ze jsi ostravakum trochu pokazil povest. Ja i Skubi jsme puvodem ostravaci.
Osobne si myslim, ze vymenu TDCi za benzin vlastne ani nechces nebo misto doplatku budes manzelce kupovat kozich.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Foqus
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foqus » 03.10.2007 07:52

Já si myslím, že je blbost tady takhle někoho pranýřovat, zvlášť od lidí, kteří o tom kšeftu kulový vědí (stejně jako já). Takhle už se tady pár členů "odsoudilo", popř. si na nich někdo schladil žáhu. Od toho asi tohle forum není.....sorry :roll:

opicak
Junior
Junior

Příspěvek od opicak » 03.10.2007 07:53

Nevím jestli to sem patří, ale v podstatě je to ze stejného soudku. Už skoro 14 dní zápasím s problémem motoru.Po nastartování chcípá, auto za studena škube.Nevím si už rady, proto jsem v neděli psal Fokimu SZ, jestli bych ho mohl tento týden navštívit a jestli by mi diagnostikou a vlastními zkušenostmi neodhalil závadu.Byl jsem na diagnostice v Kravařích a jediný problém byl pokles napětí.Po přeměření baterie se mi to nezdá.Proto jsem vsadil na Fokiho a bylo mi jedno, že si vezmu dovolenou, vyrazím třeba ve 2 ráno a pojedu 400km. Odborníci jsou k nezaplacení a věřím, že Foki odborník je. Vím, že SZ se ještě v neděli večer přesunula z nedoručených do odeslaných.To znamená, že Foki mou zprávu četl. Chtěl jsem jen vědět jestli je reálné ho navštívit a prosil jsem ho, aby mi to sdělil. Bohužel je středa a Foki na mou SZ do teď nereagoval.Je mi jasné, že odborník tohoto formátu neví "kam dřív skočit" a naprosto to chápu.Jen mě mrzí, že neposlal žádnou zprávu. Stačilo: nejde to, tento týden je nabitý k prasknutí, nebo cokoliv jiného.Znovu opakuji, člověk, který je v něčem odborník toho musí mít až nad hlavu a je docela možné, že když se do fóra přihlásí může mít třeba 100 SZ se stejným nebo podobným požadavkem. To už by chtělo sekretářku! Kdyby měl na každou odepsat prosedí u PC hodinu, což může být hodně drahý čas. Nikoho neodsuzuji ani nechci nikomu kazit dobré jméno, to v žádném případě! Jen si myslím - a to už tu bylo několikrát - že vše je o komunikaci, o momentálním vytížení, náladě atd. atd. Znovu opakuji - nejsem ani naštvaný, ani uražený, nechci v žádném případě nikoho hanit a kritizovat a Fokiho už určitě ne, protože si myslím, že to je machr na fofo a takových není nikdy dost. Jen chci naznačit, že každá mince má dvě strany. :)
P.S. a teď do mě !!!!
focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA
Obrázek

couddy
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od couddy » 03.10.2007 08:55

Foqus, máš recht. Nemyslel jsem to jako útok, bral jsem to popisně.

Opičáku vydrž, snad se zadaří. Musím po pravdě říct, že taky planuju, že některé věci na autě, budu ještě muset řeit. Snad k tomu dojde :)
Couddy-Ford Focus kombi 1.6 16v 00/01 Ghia
Obrázek www.sherpaski.cz,www.skicamp.cz

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 04.10.2007 08:44

to opicak : vidis kdybych treba neresil a nevenoval cas tomuhle autu , takjsem mohl resit tvoje . ted shanim pro toho znameho nejake tddi vcera jsme se byly podivat na jedno a asi ho vezme , a do patka musim pripravit dalsi na prodej . u pocitace jsem po ranu a momentalne nevim kdy se na to dostanu tak ti nechci odpovidat stylem , zkus to pristi tyden a pristi tyden ti reknu zkus to zase ten dalsi . nehlede na to ze zenhle tyden co bude tu budu mit mladeho . mam volno 15. 16 . ale nevim jestli se neco neposune atd .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“