Přesně. Ona to auto má taky skoro recyklované a navíc do teď se táhnou soudy, protože majitel té krávy se statečně brání a najal si pořádného právníka (těch aut tam bylo mraky a tak právník je levnější). No tak ta moje kolegyně čelí tomu, že nepřispůsobila rychlost situaci. dokud se to nevyřeší, pojišťovna nezaplatí, vrak rezaví, kámoška nejezdí. Co z toho plyne? do průseru se dostaneš, ani nevíš.Jenda25 píše:Je fakt, že když už to zvíře je opravdu velký (kráva, jelen ) atd, je to už o život, sem viděl auto co sestřelilo v 80tce jelena, bylo úplně našrot, to bylo zmuchlaný jako když to narveš pod kamion.
Střety s divokou a jinou zvěří
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Však on asi je, ale chce s sebou stáhnout i ostatní. 

FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jak mě sejmul pes. Jel jsem ráno v 05,00 hod po městě a vidím, jak zleva z chodníku na mně běží německý ovčák, přibrzdil jsem, ale ten vůl běžel pořád na mně. Zastavil jsem, ale ten blbec se vůbec neuhnul a vrazil mi bokem do levých dveří.
Výsledek dvoje nabořené dveře. Oprava s lakem 7000,- ( To bylo ještě na Filcce).Trochu kulhal a běžel dál.

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já při mojí první jízdě s fofo sejmul sýkorku a všiml jsem si toho až na parkovišti, když jí trčel zadeček z dolní mřížky na nárazníku.Dany píše:Včera jsem ve 130 sejmul neznámého okřídlence s pírky podobnými slepici. Praskla mi ta plastová mřížka pod RZ. Pták se zmiznul, jen jsem po něm z mřížky vytahoval krvavé brka. Nejsem si jist, zdali se třeba v té rychlosti nepřecedil. Buď mi tam vletěl z boku, nebo letěl rovně a já ho dojel.![]()
No a dneska koukám - mám odřený přední nárazník těsně nad tou spodní gumou - tak se mi buď pod autem prošel dikobraz s naježenými bodlinami nebo jsem sejmul nějaké zvíře s šmirglpapírem na hřbetě...no buď jak buď mě to vůbec nepotěšilo...

- bladerunner
- Nováček
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem teda s vysokou nikdy co dočinění neměl,ale pamatuju si na dravce....Byla to fakt komická situace.....Jestli mě tehdy někdo sledoval...Odjižděl sem z práce ,ale tak pomalinku....na jedničku bez plynu a dával sem tam ještě panel z rádia....Najednou mi nějakej dravec přeletěl před sklem....Tak sem zastavil,že se kouknu co to bylo a on jak kdyby to věděl,otočil se a začal jak kdyby přistávat na auto.....Tak sem ho pořád už s muzikou pozoroval z okýnka.Ale ten parchant najednou začal sedat na rantl dveří a jak sem viděl ty drápy,tak sem se začal dekovat... Ten pták tutově neměl dvě kila....Nějaký káně to bylo.K tomu začal děsně ječet a mlátit křídlama o okýnka.No nevim proč mě nenapadlo prostě odjet,ale já jak blb sem narval hlavu pod volant a čekal až se unaví.Za takovou půlminutku ho to přestalo bavit a jel hledat jinýho focude
No a mě se pořád jen honilo hlavou jak ho vyndám z auta až nastoupí a jak budu čistit sedačky od hoven
Od tý doby jak vidim ptáka většího než andulka,tak jedu radši pryč.... 

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kvak
- Junior
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Maxim
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: