Střety s divokou a jinou zvěří

Moderátor:phofy
staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 27.06.2007 18:54

Jenda25 píše:Je fakt, že když už to zvíře je opravdu velký (kráva, jelen ) atd, je to už o život, sem viděl auto co sestřelilo v 80tce jelena, bylo úplně našrot, to bylo zmuchlaný jako když to narveš pod kamion.
Přesně. Ona to auto má taky skoro recyklované a navíc do teď se táhnou soudy, protože majitel té krávy se statečně brání a najal si pořádného právníka (těch aut tam bylo mraky a tak právník je levnější). No tak ta moje kolegyně čelí tomu, že nepřispůsobila rychlost situaci. dokud se to nevyřeší, pojišťovna nezaplatí, vrak rezaví, kámoška nejezdí. Co z toho plyne? do průseru se dostaneš, ani nevíš.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 27.06.2007 19:49

Protoze urcite na ceste nebyla znacka pozor zver, tak ta kolegyne nemohla ani tusit, ze sedlak bude past kravu na asfaltu. Proc si tu svou konzervu hoveziho poradne nezajistil? Napriklad elektrickym ohradnikem, vzdyt muze byt popotahovan za ohrozovani silnicniho provozu. :wink:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 27.06.2007 21:16

Však on asi je, ale chce s sebou stáhnout i ostatní. :(
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 28.06.2007 07:49

Jak mě sejmul pes. Jel jsem ráno v 05,00 hod po městě a vidím, jak zleva z chodníku na mně běží německý ovčák, přibrzdil jsem, ale ten vůl běžel pořád na mně. Zastavil jsem, ale ten blbec se vůbec neuhnul a vrazil mi bokem do levých dveří. 8O 8O Výsledek dvoje nabořené dveře. Oprava s lakem 7000,- ( To bylo ještě na Filcce).Trochu kulhal a běžel dál.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 28.06.2007 17:24

Včera jsem ve 130 sejmul neznámého okřídlence s pírky podobnými slepici. Praskla mi ta plastová mřížka pod RZ. Pták se zmiznul, jen jsem po něm z mřížky vytahoval krvavé brka. Nejsem si jist, zdali se třeba v té rychlosti nepřecedil. Buď mi tam vletěl z boku, nebo letěl rovně a já ho dojel. :wink: :lol:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

PedroH
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PedroH » 28.06.2007 22:04

Dany píše:Včera jsem ve 130 sejmul neznámého okřídlence s pírky podobnými slepici. Praskla mi ta plastová mřížka pod RZ. Pták se zmiznul, jen jsem po něm z mřížky vytahoval krvavé brka. Nejsem si jist, zdali se třeba v té rychlosti nepřecedil. Buď mi tam vletěl z boku, nebo letěl rovně a já ho dojel. :wink: :lol:
Já při mojí první jízdě s fofo sejmul sýkorku a všiml jsem si toho až na parkovišti, když jí trčel zadeček z dolní mřížky na nárazníku.
No a dneska koukám - mám odřený přední nárazník těsně nad tou spodní gumou - tak se mi buď pod autem prošel dikobraz s naježenými bodlinami nebo jsem sejmul nějaké zvíře s šmirglpapírem na hřbetě...no buď jak buď mě to vůbec nepotěšilo... :cry:
Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Obrázek

Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!

bladerunner
Nováček
Nováček

Příspěvek od bladerunner » 16.07.2007 13:06

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 24.07.2007 13:17

Tak já jsem teda s vysokou nikdy co dočinění neměl,ale pamatuju si na dravce....Byla to fakt komická situace.....Jestli mě tehdy někdo sledoval...Odjižděl sem z práce ,ale tak pomalinku....na jedničku bez plynu a dával sem tam ještě panel z rádia....Najednou mi nějakej dravec přeletěl před sklem....Tak sem zastavil,že se kouknu co to bylo a on jak kdyby to věděl,otočil se a začal jak kdyby přistávat na auto.....Tak sem ho pořád už s muzikou pozoroval z okýnka.Ale ten parchant najednou začal sedat na rantl dveří a jak sem viděl ty drápy,tak sem se začal dekovat... Ten pták tutově neměl dvě kila....Nějaký káně to bylo.K tomu začal děsně ječet a mlátit křídlama o okýnka.No nevim proč mě nenapadlo prostě odjet,ale já jak blb sem narval hlavu pod volant a čekal až se unaví.Za takovou půlminutku ho to přestalo bavit a jel hledat jinýho focude :D No a mě se pořád jen honilo hlavou jak ho vyndám z auta až nastoupí a jak budu čistit sedačky od hoven :D Od tý doby jak vidim ptáka většího než andulka,tak jedu radši pryč.... :wink:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 24.07.2007 13:49

Živě si tě tam s tím ptákem dokážu představit :lol: :lol: :lol:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

Kvak
Junior
Junior

Příspěvek od Kvak » 24.07.2007 14:38

S autem jsem kolizi se zveri zatim nikdy nemel, ale na motorce mi vlitl ptak pod plexi.... nepreju.

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 24.07.2007 14:54

Dany píše:Živě si tě tam s tím ptákem dokážu představit :lol: :lol: :lol:
Bylo to přímou před nějakou základkou....Ještě,že byly prázdniny....Fakt jak magor sem se tam ukrejval.... :D
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Maxim
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxim » 25.08.2007 23:07

Tak jsem dneska poprvé vyzkoušel ABS. Srnka mi vlítla před auto. Ale dobře to dopadlo, jak s Fofem, tak se srnkou (doufám). Akorát co jsem dobrzdil, tak se srnka na okamžik ztratila pod auto, ale hned vyběhla. Asi jsem do ni jenom drcnul a svalil na zem. Ale houplo mi. :wink:
Ford Focus combi 1,6 Zetec 16V rv.1999
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“