Mondeo ST220 jde o sportovní auto?
- Rumcajs1
- Test driver
Re: Mondeo ST220 jde o sportovní auto?
m.a.x.i.m.u.s: kurňa, to je nádhera, asi začnu pomalu šetřit. Potkat tě někde na benzince tak se svým zaparkuju někde vzadu u popelnic 

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
-
- Zkušený
Děkuju za pochvalu
Ale musím se přiznat, že auto mám hlavně na víkendy, případně když potřebuju něco zařídit. Jinak je v garáží a já v trolejbuse
Ale aspoň si chráním nervy, protože tolik řidičů brzdí ve městě levý pruh, nebo jede souběžně, na blikání neraguje tak pak jen pomůže rychlé předjetí v odbočovacím pruhu a to mi dotyčný zase osolí dálkové, nebo tehdy už zrychlí, ale né aby uhnul autům za sebou, ale aby mě dojel na křižovatku a tam na mě dělal posuňky
A k dopravě auto x MHD je měsíční rozdíl v jízdném 2000,- a to raději zajedu o víkendu s přítekyní někam na výlet

Ale musím se přiznat, že auto mám hlavně na víkendy, případně když potřebuju něco zařídit. Jinak je v garáží a já v trolejbuse

A k dopravě auto x MHD je měsíční rozdíl v jízdném 2000,- a to raději zajedu o víkendu s přítekyní někam na výlet

Ex ST220 model 2004
- killerhammer
- Test driver
tak to ti potom vobec nerozumiem naco ti je ST220 

- Rumcajs1
- Test driver
na víkendy by ti stačil můj ropák a ještě ušetšíš za pohoné hmoty .... VYMĚNÍM!

- SilverGhost
- Junior
Doufám, že nechceš říci, že patříš mezi ty tlačpilky, kteří si myslí, že ve městě se musí jezdit vpravo? Je docela možné, že mně bys potkal "na té levé straně"m.a.x.i.m.u.s píše:Děkuju za pochvalu![]()
Ale musím se přiznat, že auto mám hlavně na víkendy, případně když potřebuju něco zařídit. Jinak je v garáží a já v trolejbuseAle aspoň si chráním nervy, protože tolik řidičů brzdí ve městě levý pruh, nebo jede souběžně, na blikání neraguje tak pak jen pomůže rychlé předjetí v odbočovacím pruhu a to mi dotyčný zase osolí dálkové, nebo tehdy už zrychlí, ale né aby uhnul autům za sebou, ale aby mě dojel na křižovatku a tam na mě dělal posuňky
![]()

-
- Zkušený
Nevyměním za nic
Právě aspoň o tom víkendu se projedu jak chci a kam chci. Takhle jen do práce a z práce je nutné zlo, které opravdu raději prožiju v tom MHD bez starostí, že se po cestě courají sobci v levém jako třeba SilverGhost, který jistě nejraději jezdí stejnou rychlostí jako auto v pravém
Poslední dobou si toho všímám opravdu víc a víc, že asi platí heslo kdo nejede v levém pruhu je vůl. A tento týden se mi stalo, že cca 8 aut jelo v levém stejnou rychlostí za sebou a v pravém nikdo.

Právě aspoň o tom víkendu se projedu jak chci a kam chci. Takhle jen do práce a z práce je nutné zlo, které opravdu raději prožiju v tom MHD bez starostí, že se po cestě courají sobci v levém jako třeba SilverGhost, který jistě nejraději jezdí stejnou rychlostí jako auto v pravém

Poslední dobou si toho všímám opravdu víc a víc, že asi platí heslo kdo nejede v levém pruhu je vůl. A tento týden se mi stalo, že cca 8 aut jelo v levém stejnou rychlostí za sebou a v pravém nikdo.
Ex ST220 model 2004
- killerhammer
- Test driver
v meste mozes predbiehat v pravom pruhu, kedze sa jedna o jazdu v subeznych pruhoch

-
- Zkušený
Jj, pokud tam nic nejede tak není problém
ale neřešitelné to je pokud jedou 2 auta vedle sebe stejnou rychlostí
Teda řešitelné to je a to tím odbočovacím pruhem...
Mezi Otrokovicema a Zlínem udělali 4 proudovku. Je to mimo obec a co to tak pozoruju jak z MHD tak i občas
z auta nezařadí se do pravého pruhu krom autobusů skoro nikdo.

Mezi Otrokovicema a Zlínem udělali 4 proudovku. Je to mimo obec a co to tak pozoruju jak z MHD tak i občas

Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To samé je silnice Slaný Praha od připojováku z Kladna.V pravym kamiony a busy a zbytek levej.Ale můžu Ti říct,že co jsem měl fofíka jsem to neřešil.Od teď už mi to taky občas štve 

-
- Zkušený
No právě. Auto převážně na zábavu a člověk se nemůže pořádně rozjet pro ty brzdy okolo 

Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ale mysli na to,že taky jsme byli a pro někoho stále jsme(jsem
) 

- SilverGhost
- Junior
Jaký sobec, co to meleš, přečti si vyhlášku:m.a.x.i.m.u.s píše:... po cestě courají sobci v levém jako třeba SilverGhost, který jistě nejraději jezdí stejnou rychlostí jako auto v pravém(to sis domyslel ty
)
http://www.novapravidla.cz/files/=1471/ ... a+2009.pdf
§ 12 Jízda v jízdních pruzích
"V obci na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačených
na vozovce v jednom směru jízdy smí řidič motorového vozidla užívat k jízdě
kteréhokoliv jízdního pruhu;..."...atd., samozřejmě s tím, že:
"Pokud by vozidla
jedoucí současně ve všech jízdních pruzích bránila v jízdě rychleji jedoucímu vozidlu,
musí řidič jedoucí v levém krajním jízdním pruhu tento pruh co nejdříve uvolnit;"
Tady je např. trochu problematická výjimka souběžné jízdy, protože to nevnímají řidiči stejně, co je to souběžná jízda...
Takže pokud jede 8 lidí vlevo a nikdo vpravo, je to zcela v pořádku a máslo na hlavě má ten, kdo bliká a tlačí se v levém pruhu.

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, prosil bych bez osočování a urážení !! , myslím, že základem téhle diskuse bylo všeobcné konstatování jak se jezdí, někdo bude patřit k těm, jiný k těm a tak to je, ale aby to směřovalo k urážkám a používání silnějších slov myslím, že není nutný

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
-
- Test driver
No neviem,ci je to v poriadku,ked ide 8 blbcov vlavo a pritom maju pravy pruh volny,lebo ak by som ich chcel potom predbehnut v pravom pruhu a niektory si zmysli,ze sa tam strci,tak to velmi bezpecne nieje.Cely civilizovany svet jazdi hlavne v pravom pruhu a lavy pouziva na predbiehanie,len v nasich east blok krajinach jazdi vacsina a castokrat aj slimaci v lavo 

- Rumcajs1
- Test driver
pokud jedou všichni vlevo a pravej pruh je volnej, nemám nejmenší důvod se rozčilovat, zařadím se doprava a jedu si vesele dál, ve městě je možno používat všechny pruhy a tak i člověk co si usmislí z leva přejet do prava se samozřejmě musí podívat do zrcátka, jestli tam někdo není, to dá rozum.
Ale s ST220 to moc společnýho asi nemá že
Ale s ST220 to moc společnýho asi nemá že