FoFo kombi

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
piechnik
Pokročilý
Pokročilý

Re: FoFo kombi

Příspěvek od piechnik » 19.05.2009 19:29

autotiptop píše:
piechnik píše:To auta ze spanel jsou tak zle.Jarek
Milý Jarku, jak jsem zde už mnohokrát psal, tak není Španěl, jako Španěl. I Španěl může být pěkný a zachovalý a po dovozu ho stačí jen umýt. Většina dovozců se snaží přizpůsobit nátuře českých kupujících a proto se zaměřuje hlavně na cenu. Na jednu stranu to všichni kritizujeme a na druhou stranu se chci pánů Sittu, Eurodieselu, apod. zastat. Co mají dělat když všichni chcou Focusy II nebo C-Maxy do 200 000 Kč (nejlépe za 150 000)? Nezbývá jim, než splnit představy, ale potom se tady opět vrátí staré říkadlo "Fordem tam a vlakem zpět", protože se vrátíme do doby, kdy se tady vozily ohrkané Sierry a Oriony.
Prodejci kteří se snaží dodržovat nějaký stav,kvalitu a poctivost pomalu nejsou, protože když chcou dovézt pěkné auto, tak jim ho nikdo za cenu "ostré" půjčovny neprodá a nikdo tady za normální cenu nekoupí.

Lidi si přečtou forum, potom mi zavolají, že se nechcou spálit a naletět a když jim řeknu cenu pěkného auta, tak hned, že to je drahé protože to bazary mají o 30 levnější. Prosím lovce cen, ať mi nevolají.
Dobry den.Dekuji za odpoved.Osobne netvrdim ze spanel je spatny.Mate na internetu pekna auta ,za dobrou cenu .Jarek

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“