Redmann píše:Tak to gratulujem obom. Ja som applista uz asi 10 rokov. Momentalne jedna G4 a jeden MacBook.
OOO ... G4-ku mam aj ja eMac

ja sompalista tak 5 rokov cca .. ked sa sem tam dostanem k PC, tak snim uz ani neviem robit

teraz by som chcel novy eMac ... mozno notebook, neviem ...
vcedula: nemam rad recenzie tohoto typu, urcite mi da aj za prvadu kasha aj iny majitelia iPhonu ze su to vsetko hovadiny, jedna vec je, ze produkty od firmy apple maju iny princip, ktory je uz preddefinovany microsoftom u mobiloch nokiou a sony ericsonom a podobne ... je to nieco nove, ja som tiez bols kepticky k apple (zacal s tym brasko), toklo veci som mu vedel povedat, ale ked som pochopil princim ako vecu fuguju, tak to bol super jednoduchy system .. nevola ucit sa nieco nove, resp. aspon korektne prebadat nieco nezname ... ale co, ked niekto nosi kluce vo vrecku a skrabe sa mi iPhone (podla mna by sa poskriabal aj sony ericson) , resp. mat iPhone v ruke par hodin (resp dni) a hned sa stazovat ze nevie nahodit kontakt ... co ja viem ..cudna recenzia ..nasjmutnejsie je na tom, ze takychto recenzii bude kopec ... mne to uz pride ako nabozenstvo (ateisti verzus veriac, treza kto je kto ) ja uz taketo recenzie necitam ... ocividne to bola recenzia, ktorej zamer bol uz pred kupou iPhonu ..
ja som za Apple ... taze apple ruleeezZzzZz