Koroze
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
Re: Skorodovane zamky na FOFO
Ja som to uz videl na par autach,ale tie boli starsich rocnikov.Neboli tie zadne dvere menene z nejakeho starsieho autachylo píše:Kupujem FOFO TDCI 1,8 r.v. 2004. Auto vyzera velmi dobre skoro ako nove. Jedine co ma zarazilo su hrdzave zamky na zdanych dverach. Su tak prehrdzavene ako keby ste ich na chvilu namocili do kyseliny a hrdza sa z nich skoro az odlupuje. Je to normalne ?? Alebo sa mam obavat niecoho horsieho? Dakujem za rady

Kolega Chmelko

-
- Nováček
No ano je to ten mechanizmus vo dverach. Ked otvoris dvere tak je ho na boku dveri pekne vidiet.
Zirafak: rozmyslam na co by tam niekto menil dvere . Dufam ze to tak nie je. Burane to nie je takze to bude asi fakt ten dovod co pisal Pelen.
Rozmyslam na co sa este pozriet aby som sa fakt presvedcil o tom ze to nie je burane. Vsetko vyzera povodne a ani motor nie je pretesnovany pastami a podobne. Ked pustim volant tak to trosku taha do prava ale to moze byt maka guma alebo geometria.
Zirafak: rozmyslam na co by tam niekto menil dvere . Dufam ze to tak nie je. Burane to nie je takze to bude asi fakt ten dovod co pisal Pelen.
Rozmyslam na co sa este pozriet aby som sa fakt presvedcil o tom ze to nie je burane. Vsetko vyzera povodne a ani motor nie je pretesnovany pastami a podobne. Ked pustim volant tak to trosku taha do prava ale to moze byt maka guma alebo geometria.
- martinsk
- Pokročilý
to chylo: Rozmyslam na co sa este pozriet aby som sa fakt presvedcil o tom ze to nie je burane. - pozri si okná - kódy, mali by byť z rovnakého roku, ak je vyrobené na začiatku môžu byť niektoré okná z roku 2003. Už sa to tu preberalo. http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... pic&t=4529
-
- Nováček
martinsk
No kukol sa na to kamos klampiar . Takze ziadna buracka ani len stuchanec. Okna su povodne okrem celneho skla ale tomu neprikladam ziadnu vahu lebo staci jeden kamienok a okno je na vymenu. Inak to tahanie bol nerovnomerny tlak v pneu. Takze som to vyriesil. Dik vsetkym za vsetky reakcie.
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: