Zdarec,já sice nejsem žádnej velkej modelář ale pomalu se v této oblasti začínám orientovat.Takže asi takto,značka HSP nebo HIMOTO(jsou to totožné podvozky)nejsou mezi modelářema zrovna nejoblíbenější.Ale naproti tomu znám kluky co tyto auta mají,2xmonster,asi půl roku v provozu a 3xtrugyna,s těma jezdí kluci už něco přes rok.Zatím to všem jezdí bez větších problémů,až na jeden spálenej motor,nějaký popraskaný ramena,ohnutý tlumiče a únik oleje s tlumičů.Ale u těchto aut je potřeba udělat hned několik úprav než se začne pořádně jezdit.Jako první je dobrý vyměnit konektory v autě a zakrytovat převody.Potom,hlavně když někdo rád skáče,takdává lepší tlumiče.Taky ale záleží na každém jak s tím autem zachází,ale všeobecně to nejsou moc odolný podvozky,které by si nechali líbit úplně všechno,tím ti nechci říct,že to nevydrží vůbec nic.Osobně ti doporučím aby sis něco přečetl na modelářských fórech,třeba tady:
http://www.rcauta.net/forum/modules.php ... ht=,dočteš se tam plno věcí,které ti usnadní výběr modelu.Já řešil stejný problém jako ty,klukovi bylo taky šest a jezdí se mnou na dráhu,tak se muselo taky něco koupit.Pořídil jsem mu osmnáctinu Atom XT Maverick.Není to do velkého terénu ale kluk jezdí nejvíc na dráze nebo po silnici,takže mu to stačí.Byl s druhé ruky,téměř neježděný i s dvěma lipo bateriema mě vyšel ještě o něco levněji než normálně stojí novej.Desetinu mu koupím až tak příští rok,jestli ho to bude ještě bavit.Pozor,modelařina je drahej koníček