to KUTAC: Cena z ceníku Helly je 25500, Hella sama neprodává koncovým zákazníkům. Prodejce mi dokonce řekl cenu doporučenou 27000, ale to tam určitě měl i něco pro sebe. Kupuju to na servis kamarádova táty, cena pro něj těch 19500 s dph. Já to od něj koupím na firmu a sundám dph. Výsledek bude 16400. Levněji to snad ani nejde. Doufám, že to klapne
Za solidní angely bych dal cca 7000. Za piclý zadní nárazník co se nemusel měnit mi dala viníkova pojišťovna 5500 - příjemný bonus. Budu mít kvalitu z Německa, žádná Asie.
HID sadu bych nikdy nedal, je to proti předpisům, lampa nemá automatický senzor naklápění a ostřiky. Ostřik by stál cca 1500, lampa se senzorem je cenově úplně jinde. A vyndavat to před každou stk nebo uplácet se mi nechce a ani nemám koho. A když tě někdo nabourá, bude to jeho vina, všimne si, že máš HID a řekne, že si ho oslnil tak prohráváš, protože máš na autě něco co nesplňuje předpisy.
Dám ty prachy i proto, že chci kvalitní světla a prioritou je pro mě dobře vidět. Nepotřebuji snížený podvozek, spoilery, folie, sportovní tlumiče, filtry a podobně. Prostě každý cpeme ty prachy do něčeho trochu jiného.

Ford Focus kombi GHIA, 1,6 ZETEC SE (100k), r.v. 02/2000, moondust silver

Ford Fiesta Flair, 1.3, 44kW, r.v. 03/1998, červená