Koroze
- milos83
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- MAJA
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
musim se jich zastat protoze trefit stribrnou je opravdu problem ja kdyz nechavam neco lakovat tak nechavam rozstriknout i dily okolo tzn kdyz se strika treba kapota tak naraznik a blatniky k tomu (lak kapoty cca 8000-9000 kc) . ale oni maji befel z forda strikat jen vymeneny dil a na ostatni kaslou , to leda si priplatit rozstik okolnich dilu .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- MAJA
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No ono ale prece staci tomu zakaznikovi slusne rict, ze se nemusi povest striknout stejny odstin. Ale me fakt docela hnusne rekl, ze se ani nebudou snazit neco doladovat. Takze techhle bych se zrovna nezastavala...foki píše:musim se jich zastat protoze trefit stribrnou je opravdu problem ja kdyz nechavam neco lakovat tak nechavam rozstriknout i dily okolo tzn kdyz se strika treba kapota tak naraznik a blatniky k tomu (lak kapoty cca 8000-9000 kc) . ale oni maji befel z forda strikat jen vymeneny dil a na ostatni kaslou , to leda si priplatit rozstik okolnich dilu .
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Je to vse o jednani s lidmi. Servisak mohl klidne rict, ze se to pokusi doladit, ale ze je to tezke a zalezi na stesti.
Jinak jsem videl na vlastni oci michani barvy na nastrik aut u firmy Du Pont v Rakousku.
1 ) jako vstupni udaje: auto - kod barvy - stari auta - misto pobytu auta. Namichaji i s korekci na starnuti pod velkym nebo mensim slunecnim zarenim.
2) k dispozici je vzorek puvodni barvy. Provedou prvni namichani, nastrik a vysuseni. Oba vzorky, stary a novy jdou pod kameru spojenou s PC a na obrazovce vypadne korekce pro nove michani. Porovnava kamera s PC a ne oci cloveka.
Jinak jsem videl na vlastni oci michani barvy na nastrik aut u firmy Du Pont v Rakousku.
1 ) jako vstupni udaje: auto - kod barvy - stari auta - misto pobytu auta. Namichaji i s korekci na starnuti pod velkym nebo mensim slunecnim zarenim.
2) k dispozici je vzorek puvodni barvy. Provedou prvni namichani, nastrik a vysuseni. Oba vzorky, stary a novy jdou pod kameru spojenou s PC a na obrazovce vypadne korekce pro nove michani. Porovnava kamera s PC a ne oci cloveka.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak by to mělo být, ale v našich končinách by to bylo finančně úplně někde jindepelen píše:Je to vse o jednani s lidmi. Servisak mohl klidne rict, ze se to pokusi doladit, ale ze je to tezke a zalezi na stesti.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kvuli dovolene se zpozdenim, ale hlasiiim...
V Dankaru mi dvere nevymenili, ale krasne mi je opravili a strikli do zaprachu, takze to vubec neni poznat. Na opravu se dale vztahuje zaruka, takze pokud to opet zacne korodovat, muzu jit znovu.
Az na to, ze ti lidi tam jsou fakt paka a se zakaznikem jednaji blbe, tak jsem rada, ze mi to pekne opravili.
Tak vam preju hodne stesti
V Dankaru mi dvere nevymenili, ale krasne mi je opravili a strikli do zaprachu, takze to vubec neni poznat. Na opravu se dale vztahuje zaruka, takze pokud to opet zacne korodovat, muzu jit znovu.
Az na to, ze ti lidi tam jsou fakt paka a se zakaznikem jednaji blbe, tak jsem rada, ze mi to pekne opravili.

- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
opravili ti aspoň oboje nebo jen ty jedny???Lexie píše:Kvuli dovolene se zpozdenim, ale hlasiiim...
Ford Focus 2,0 TDCi II combi Sport 2007
- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Opravili jen ty jedny,ale to mi rekli hned, ze mi ty druhe neuznaji. Zkusim ty druhe na jare v jinem forduBlaaana píše:opravili ti aspoň oboje nebo jen ty jedny???Lexie píše:Kvuli dovolene se zpozdenim, ale hlasiiim...

-
- Nováček
Skorodovane zamky na FOFO
Kupujem FOFO TDCI 1,8 r.v. 2004. Auto vyzera velmi dobre skoro ako nove. Jedine co ma zarazilo su hrdzave zamky na zdanych dverach. Su tak prehrdzavene ako keby ste ich na chvilu namocili do kyseliny a hrdza sa z nich skoro az odlupuje. Je to normalne ?? Alebo sa mam obavat niecoho horsieho? Dakujem za rady