Tak sem konečně dosedl k PC.
Chtěl bych všem moc poděkovat i za Mirku a Evičku, všem se nám moc líbylo, fakt super akcička se super lidičkama
Fotky sou moc krásný a ten zelený zázrak od Kasiho taky věcička
díky Taspy za super mňamku
díky Damonovi a Fofince za super organizaci a Fofince za super hamupapů které nemělo chybičku.
Ahoj bando!
Bylo to supéééééééééér. Díky moc Damonovi a Fofince za organizaci, Taspy a Big Bartovi za masíčko a nocleh. Manželce se také moc líbilo, je dobře vyuzená a vydrží mi déle.
Dlouho jsme se tak nepobavili a nezasmáli. Moby Dickovo nouzové přistání Jumba bez vysunutého povozku bylo bezkonkurenční. Už se těšíme na další srázek.
taky já jsem se konečně dostal ke kompu a tak se budu i já opakovat. srázek super, takže díky Damone & Fofinko, Taspy & big-barte díky za super kýtu a poskytnutí azylu, zewlovi díky za stěrače a Bobanovi za rádio a vám všem, kteří jste se zúčastnili děkuji za super pohodičku. samozřejmě hovořím i za drahou 3/4
fotky dodám hned, jen jak se k tomu dostanu a trochu je roztřídím, a že některé opravdu stojí za to
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
Moby občas sem fotil já někdy sem taky viděl Bobanovo drahou polovičku taky si sním hrála jak říka stím č.....em
jinak taky přidávám odkaz k nahlédnutí http://kasi.rajce.idnes.cz/Postupice_26.4.2008/
tak já se také přidám k chvále postupického srázku, postupického počasí, postupické pohostinnosti a vůbec bezvadné postupické atmosféry - jak už naznačil první sraz, tak druhý to jen potvrdil - je to skvělé, tento srázek už trvale patří do našeho kalendáře (doufám, že tato tradice bude pokračovat), stejně jako naše ubytování (a Elišky pohledy z koňského hřbetu - prý tam příště přijede rovnou na koni...!) v Českém dvoře, zkrátka všem patří velký dík (a pořadatelům obzvlášť), byli jste skvělí !!!!!
PS - připojená fotka sice není přímo z tohoto srazu (viz kapky), ale dovolím si jí sem připojit k vícero fotkám Fokiho "oranžády", či spíše "chameleona"....
Přílohy
Ford Focus r.v.99 2.0i 16V Trend 5dv. sv.modrá metal.