Tenisovy turnaj Ford-focus 19. cervenec - fotky od strany 32
-
- Test driver
Re: Tenisovy turnaj Ford-focus 19. cervenec 2008
nerozširujte velmi prosím tuto akciu, kapacita arealu je omezena a neradi by sme organizatorovi akcie (Horstovi) narobili problemy typu (zastavenie dopravy, omdlete faninky a pod)... 

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Neboj Chmelko, Horst je zdatný organizátor a pokud by náhodou něco bylo nad jeho síly (což není moc pravděpodobné), tak mu milerád pomůžu
Mimochodem - ty omdlévající fanynky by bylo potřeba křísit, takže ty 18-30 si beru já a o zbytek se můžete podělit
No a dopravu řídit nebude třeba, postavíme napříč cestu Horstova a Starochova fofíka a bude vyřešeno

Mimochodem - ty omdlévající fanynky by bylo potřeba křísit, takže ty 18-30 si beru já a o zbytek se můžete podělit

No a dopravu řídit nebude třeba, postavíme napříč cestu Horstova a Starochova fofíka a bude vyřešeno

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
do 40 sa hlasim, vacsie teploty ja rad
No takze to vyzera ze aj paatek by vydal, ja som len rad, bo mam akosi vela ceskych korun zamenenych
Sice este neviem po com su steaky

No takze to vyzera ze aj paatek by vydal, ja som len rad, bo mam akosi vela ceskych korun zamenenych

- HORST
- Test driver
Cenu steaku nevi zatim krome majitele hospody nikdo
a co se tyka tech ceskych korun, tak to je ten nejmensi problem!

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted nevim, jestli mam jezdit v patek, nebo az v sobotu... Jestli se pujde kalit do hospody, cili soused aby nemel problemy, prijel bych uz v patek.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
snad Horst ne?zewl píše:......cili soused aby nemel problemy.......

už vidím v sobotu ty ploužící se mátohy po kurtu

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme ze Horst, to se tak rika, ze "nekdo ma problem"... Taky jsem o tom premyslel, jestli chlastat nebo ne, abych se pak na kurtu nepoblul 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to ani ne, jen abych pak věděl který míček kterou raketou mám trefit a hlavně kam ho umístit, když proti mě bude stát najednou několik hráčů
no a když budeme pít s mirou.....
koukám, že pokud počasí dá( a i když nedá ), tak se to jeví jako bratru dobrá akce

no a když budeme pít s mirou.....

koukám, že pokud počasí dá( a i když nedá ), tak se to jeví jako bratru dobrá akce

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no pokud pocasi da tak to vyjde se vsim vsudy. Pokud pocasi neda, tak se proste zlijem a muzem pak i treba zapinkat v desti, jak budem na bago tak nam bude uz vsechno jedno, nebo udelame soutez mr. mokre tricko 

- HORST
- Test driver
A to je voc tu bezi!!!zewl píše:[b]Tak ted nevim, jestli mam jezdit v patek, nebo az v sobotu[/b]... Jestli se pujde kalit do hospody, cili soused aby nemel problemy, prijel bych uz v patek.

Vim, ze Skubi tady sice psal, ze jsme dospeli lide, ale nicmene ja si myslim, ze pokud se uz v patek sjede vice lidi, stejne se nikdo neudrzi a rano to pak muze stat na kurtech za prd!!!
A nechtel bych se dozit pak toho, ze bude nekdo poukazovat na to, proc se to udelalo uz od patku atd.
Pochybuji o tom, ze "po vecernicku" vsichni zalehnou do stanu a pujdou spat, tak aby v sobotu byly naprosto ready.
I tady je potreba rozlisovat priority, bud jedu na "pivni party" nebo na tenisovy turnaj.
Takze ted nechavam na vas, kdo si co vybere!
Ja osobne s tim patkem problem nemamm mozna to tak z nekterych prispevku vypadalo a navic si myslim, ze svuj ukol na turnaji-pomoci s organizaci zewlovi-jsem aspon castecne splnil, takze pokud bych se nahodou dostal na kurt,tak uz je to neco navic!!!

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hosi, jestli se v patek ozerete a pak v sobotu neprijdete na kurt, tak si me neprejte
Ja jedu tedy az v sobotu, budu tam spat ze soboty na nedeli, to staci. Ja mel totiz strach, abyste se v patek neozrali a pak v sobotu uz nic vecer nebude, to by me mrzelo, proto jsem si rikal, ze bych taky dojel v patek. Ale necham to az na sobotu 
btw: Horste, z me organizace zbyla uz pouze prvotni myslenka. Vse ostatni jsi zarizoval ty, za to ti obrovske diky

btw: Horste, z me organizace zbyla uz pouze prvotni myslenka. Vse ostatni jsi zarizoval ty, za to ti obrovske diky

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
v pohodě, když nepočítám předloňské intermezzo 2x po cca hodině, tak jsem raketu držel v ruce naposledy na základce, což je cca 25 let
takže nějaký ten doping si dát musím

takže nějaký ten doping si dát musím

- HORST
- Test driver
to zewl: zacinam se cervenat...
, tolik chvaly najednou!
Ale vazne, ti co si veri, ze dokazi za vcas ulehnout a byt druhy den fit, ti klidne muzou dorazit v patek. Uz v basketu jsem se naucil, ze i takove veci jsou pouze otazkou vule!!!
to Skubi: co se tyka te rakety, u me to sice 25 let neni, ale mam pocit, ze kdyz ji ted vezmu do ruky, tak budu chvilku badat, kterym koncem se hraje
a navic je mozne, ze to neprezije ani vyplet na rakete (na coz vlastne spoleham, abych se mohl o to drive oddavat jinym radovankam)
Uz jsem tajne narezal nekolik strun!

Ale vazne, ti co si veri, ze dokazi za vcas ulehnout a byt druhy den fit, ti klidne muzou dorazit v patek. Uz v basketu jsem se naucil, ze i takove veci jsou pouze otazkou vule!!!

to Skubi: co se tyka te rakety, u me to sice 25 let neni, ale mam pocit, ze kdyz ji ted vezmu do ruky, tak budu chvilku badat, kterym koncem se hraje

Uz jsem tajne narezal nekolik strun!

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no jenze ja prave tu vuli nemam, jak se dostanu do "ráže", tak se nezadrzim, dokud nedojde pivo nebo nesedim sam

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
komu cest, tomu cestHORST píše:to zewl: zacinam se cervenat..., tolik chvaly najednou!....