Me s tim bez servisky v Dankaru vyhodili a kdyz jsem to vzal pres centralu, tak mi rekl, ze mi opravi lem na dverich a na kapote si to jeste rozmysliLexie píše:No tak hlavne ze byl mily![]()
![]()
Prijed s tim do ostravy, tady to mas behem dvou tydnu![]()
No servisku jsem mela, a pri objednavani se do pocitace psala vymena nejen oprava a lakovani. Takze by to melo byt OK. Ono ty dvere byly uz fakt hodne zrezre v tom lemu, temer skrz...Ahmed píše:Me s tim bez servisky v Dankaru vyhodili a kdyz jsem to vzal pres centralu, tak mi rekl, ze mi opravi lem na dverich a na kapote si to jeste rozmysliLexie píše:No tak hlavne ze byl mily![]()
![]()
![]()
![]()
Jsi asi prvni, komu slibili vymenu. Vsem to jenom opravujou (v Dankaru). U Charouze to ze zacatku zase jenom menili
ty levý zadní mam taky skoro skrz jsou tam bublinky,snad je vyměnějLexie píše:No servisku jsem mela, a pri objednavani se do pocitace psala vymena nejen oprava a lakovani. Takze by to melo byt OK. Ono ty dvere byly uz fakt hodne zrezre v tom lemu, temer skrz...Ahmed píše:Me s tim bez servisky v Dankaru vyhodili a kdyz jsem to vzal pres centralu, tak mi rekl, ze mi opravi lem na dverich a na kapote si to jeste rozmysliLexie píše:No tak hlavne ze byl mily![]()
![]()
![]()
![]()
Jsi asi prvni, komu slibili vymenu. Vsem to jenom opravujou (v Dankaru). U Charouze to ze zacatku zase jenom menili
Jestli ono to nebude tím že je to určitě krásná ženská!!! To se pak udělá vyjímka a všechno jde!!Ahmed píše:Me s tim bez servisky v Dankaru vyhodili a kdyz jsem to vzal pres centralu, tak mi rekl, ze mi opravi lem na dverich a na kapote si to jeste rozmysliLexie píše:No tak hlavne ze byl mily![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů