napr. mam kolegu co robil v cassovia... a oni vydavali nejaky casak a v nom davali ekonomicke predpovede a poradnu podla toho co potrebovali kupit/predat - presne naopak ako bola skutocnost

kebyze som obama a mam vplyv na chod sveta...misoo píše:a oni vydavali nejaky casak a v nom davali ekonomicke predpovede a poradnu podla toho co potrebovali kupit/predat - presne naopak ako bola skutocnost
ja osobne si to myslim taky ze pujde pres 30kc , pravidelne sleduju burzu a vzdy se to zhoupne a pak to skoci o hodne nahoru . myslim ze v dohledne dobe to lepsi nebude , a kdyz to prevedu na auta tak ted se zacinaji doprodavat nakoupene za levna eura a pokud nekdo bude vozit dal tak se ceny musi zakonite zvednout .killerhammer píše:chmelko, co sa tyka CZK, osobne nie som v tomto taky optimista ako ty![]()
myslim, ze CZK klesne hodne nad 30 KC/EUR a bude mat teda slabsi kurz ako slovenska koruna (30.1260 SKK / EUR)
a teraz ma setci preklinajte a modlite sa aby som nemal pravdu![]()
ak sa tento scenar nenaplni, budem aj ja stastny clovek
lebo globalna ekonomika dnes nie je o tom, ze smej sa svojmu susedovi, ze je v srackach a raduj sa, ze ty nie si (slovensko vs madarsko)
ale naopak o tom, ze ked sa susedovi nedari, pojdes zanedlho do prdele spolu s nim aj ty (slovensko vs cesko)![]()
tuhle otázku si kladu také.....co to řeší????????killerhammer píše:chmelko, automotiv je umelo rozbehnuty vladami nemecka a francuzka (priame dotacie za srotovanie starych aut alebo zlavy na nove). teraz stupne vyroba niektorym znackam o 40%, niektorym aj o 100%.
dobre, 4 miliony ludi si kupia nove auta, stare daju zosrotovat, super.
ale povedz mi, co sa stane potom !!!![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host