Svetová finančná kríza
- forbes
- Pokročilý
Re: Svetová finančná kríza
http://www.novinky.cz/clanek/159873-sko ... nancu.html
todle neni pravda fabrika propousti ale delaj to chytre moc chytre,znam spoustu lidi kterym zrusili pracovni misto jsou doma na prumeru a za 2 mesice je vyhodej bez odstupnyho,i me to potkalo ale mel jsem stesti v nestesti ze mi nabidli praci na svarovne vim ze to neni zadny terno ale z duvodu preziti lepsi neco nezli nic,a prijdou dalsi vlny propousteni a tem lidem nebudou mit co nabidnout pujdou na prumer a za branu a proto rikam bude hur o hodne hur.
todle neni pravda fabrika propousti ale delaj to chytre moc chytre,znam spoustu lidi kterym zrusili pracovni misto jsou doma na prumeru a za 2 mesice je vyhodej bez odstupnyho,i me to potkalo ale mel jsem stesti v nestesti ze mi nabidli praci na svarovne vim ze to neni zadny terno ale z duvodu preziti lepsi neco nezli nic,a prijdou dalsi vlny propousteni a tem lidem nebudou mit co nabidnout pujdou na prumer a za branu a proto rikam bude hur o hodne hur.
- yozefb
- Pokročilý
vidim to tak ze ten kto bude mat normalnu robotu aj o rok tak bude veeelky frajer 

Focus 1.6 16V HB 2003 silver
-
- Test driver
""Zákazníci přicházejí v houfech," popisuje situaci šéf německé pobočky automobilky Ford Bernhard Mattes".....
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/do ... ?id=628982
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/do ... ?id=628982
- tomason
- Test driver
co je krize jo a já dnes nemoch pomalu ani zaparkovat u Globusu kolik tam bylo aut
a to je před výplatou ne

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- forbes
- Pokročilý
- jarysek
- Junior
Myslím si,že president Sarkozy je svým myšlením tak trochu francouzský Haider.Na jednu stranu ho chápu,že hájí zájmy Francie jako správný nacionalista,ale svými vyjádřeními a proslovy si dokáže "získat" spoustu nepřátel nejen v Evropě.Svůj opovržlivý postoj vůči nám už ostatně vyjádřil ještě před začátkem našeho předsednictví EU a svými výroky pokračuje i nadále,viz vrácení automobilek do Francie.Ostatně o Francii jako takové mám svoje mínění,protože jsem tam byl na počátku tisíciletí po dobu dvou let víc jak doma a většinou nám tam dávali dost najevo,že jsme nějaký póvl z východu.Je tedy jasné,že p. Sarkozy je jen typickým představitelem své země na jednu stránku jsem docela rád,že tato země není naším bezprostředním sousedem.Je spolu s námi v Evropě už hezkých pár let,ale nemůže překousnout,že by nás měla respektovat jako právoplatného člena EU.
-
- Test driver
ale ved su to kecy typu Ratha...nikto sa nezastavuje nad tym, že TPCA z 50% percent vlastnia japonci, tak si Sarkozy zoberie len vyrobnu halu a kancelarie 

- jarysek
- Junior
Já si nemyslím,že se Sarkozimu povede jeho záměr,podle mého optimismu to takhle zůstane.A co se Ratha týče,tak mi ho ani nepřipomínej.
Pro mě je to samolibej narcis,kterej se líbí jenom sám sobě a svou arogancí to dává patřičně najevo.Vím,že ani ostatní politici si,co se arogance týká,nemají navzájem co vyčítat,ale on je v tomto směru absolutní jednička a nedej bože,když mu někdo šlápne na kuří oko,tak bulí jak malej harant

- killerhammer
- Test driver
toto mas podla mna vsade v zapadnej europe. moj kolega sa zasa pobil s jednym nemcom v nemecku v krcmejarysek píše:Ostatně o Francii jako takové mám svoje mínění,protože jsem tam byl na počátku tisíciletí po dobu dvou let víc jak doma a většinou nám tam dávali dost najevo,že jsme nějaký póvl z východu.

pozri sa na to aj z ich strany, im jednoznacne klesa zivotna uroven s prichodom pristahovalcov alebo ked vidia ako im odchadzaju firmy k nam, stupa nezamestnanost a pod

a teraz pocas krizy to bude este horsie, v tych statoch to tlie.
ono ak naozaj sa ta kriza bude prehlbovat este viacej ako niektori tvrdia, tak to s europou nemusi skoncit dobre (ani s eurom)

-
- Test driver
chlapi:cestujem fakt vela, ale ešte sa mi nestalo aby niekto na mna pozeral z výšky (Nemecko, Francuzsko, GB,Spanielsko,Belgicko)
- Stehnak
- Test driver
Chmelko, nejni to o státu, ale o jednotlivcích a najdeš je všude (moje zkusenost: ČR, Dánsko, Finsko, Rusko). Pravda je ze v chudych zemich jsou lidi asi nevlidnejsi (Sýrie, Arménie).
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Asi záleží s čím kam přijedeš...Pokud pojedu dělat třeba do francie na stavbu jako dělník,tak pro ně budu normální "Ukáčko"....
- HORST
- Test driver
...nejak zapominas!chmelko píše:chlapi:cestujem fakt vela, ale ešte sa mi nestalo aby niekto na mna pozeral z výšky

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Moravu tam radši nevypisoval

-
- Test driver