Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
-
- Zkušený
Re: Denso Mapy
A402 mi to taky stále píše a nejde mi vymazat
Signál mám v pohodě, ale i tak to nejde. Když mi dřív zlobila GPS anténa kvuli vlhkosti tak jak se chytla šlo to vymazat, ale teď už nejde.

Ex ST220 model 2004
- Igy
- Nováček
No a asi to co som pisal nie je uplne tak, antena nefunguje ako by mala. Dnes ked som isiel do roboty vsetko bolo OK a potom zrazu sa zacala sipka uberat uplne inym smerom ako som isiel ja. Nasledne sa znova chytil signal ale na mape to zostalo niekde mimo trasy.
Otazka teda je ze ako funguju mapy a sposob navigovania a urcovania pozicie. Ak som spravne pochopil tak Denso ma v sebe okrem GPS modulu aj kompas. Totiz aj bez signalu GPS (napr. v garazi mi urcuje spravne smer). Ako vsak urcuje polohu na mape? Na co je vlastne potrebna kalibracia polohy? Ine navigacie to predsa nemaju. Ved ak je poloha na mape dana suradnicami XY tak potom by po nacitani pozicie z GPS modulu by malo denso na tuto polohu na mape ukazat. Alebo sa mylim a vypocitava to na zaklade prirastkov a ubytkov polohy? Ako je mozne ze polku cesty ukazovalo OK a potom uslo niekam uplne prec a naspat na trasu sa realne nevratilo. Je to len chybou anteny, alebo je potrebna casta kalibracia? Vela otazok na ktore cakam vela odpovedi za ktore vopred dakujem.
Otazka teda je ze ako funguju mapy a sposob navigovania a urcovania pozicie. Ak som spravne pochopil tak Denso ma v sebe okrem GPS modulu aj kompas. Totiz aj bez signalu GPS (napr. v garazi mi urcuje spravne smer). Ako vsak urcuje polohu na mape? Na co je vlastne potrebna kalibracia polohy? Ine navigacie to predsa nemaju. Ved ak je poloha na mape dana suradnicami XY tak potom by po nacitani pozicie z GPS modulu by malo denso na tuto polohu na mape ukazat. Alebo sa mylim a vypocitava to na zaklade prirastkov a ubytkov polohy? Ako je mozne ze polku cesty ukazovalo OK a potom uslo niekam uplne prec a naspat na trasu sa realne nevratilo. Je to len chybou anteny, alebo je potrebna casta kalibracia? Vela otazok na ktore cakam vela odpovedi za ktore vopred dakujem.

Focus Cmax 1.8 TDCi Ghia 2006
-
- Zkušený
Denso má v sobě gyroskop a pravděpodobně ještě další čidla napojená na ABS aby přesně vědělo ujetou vzdálenost a dokázalo navigovat i bez signálu- výhoda oproti dokupovaným navigacím, že nezabloudíš třeba ani v tunelech pod Vídní
S takovým rozdílem jsem se ještě nesetkal, ale běžně se nemůže vzpamatovat, kterým pruhem projíždím křižovatkou.

S takovým rozdílem jsem se ještě nesetkal, ale běžně se nemůže vzpamatovat, kterým pruhem projíždím křižovatkou.
Ex ST220 model 2004
-
- Nováček
Tak mapy uz funguji, koupil jsem jina DVD (konkretne Verbatim DVD+R DL 8x) a uz to slape.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
mam prosbu zda tu neni nekdo sikovny z prahy, uz se s tim babram tyden, zkousim mapy denso 08/09 ruzně na + i - vsechno verbatim ale bohuzel nic. ani update neprojde, napise mi to po vlozeni do dvd-romu v aute ze medium neobsahuje mapy
dekuju za pomoc (mam c-max)

-
- Zkušený
-
- Nováček
ano do toho prehravace co je v te prihradce spolujezdce... a zkousel sem i vypnout a zapnout klicek aby se to radio cele zaplo a nic 

-
- Zkušený
Když to vypálíš a opět vložíš do počítače tak co máš na tom DVD za soubory? Jakou mapu vypaluješ? Na jaké DVD?
Ex ST220 model 2004
-
- Nováček

-
- Pokročilý
Martiine o výkendu jsem doma teda doufám,tak mi napiš nebo zavolej,mrknem na to.
martiiin píše:mam prosbu zda tu neni nekdo sikovny z prahy, uz se s tim babram tyden, zkousim mapy denso 08/09 ruzně na + i - vsechno verbatim ale bohuzel nic. ani update neprojde, napise mi to po vlozeni do dvd-romu v aute ze medium neobsahuje mapydekuju za pomoc (mam c-max)
-
- Nováček
-
- Pokročilý
RUDORE,bomba úlovek,napíšu Martinovi aby ji nekde creknul,nebo jestli ji někdo už máte,dejte link.
rudor píše:Ze by nove mapy od Fordu 2009/2010?
http://allegro.pl/item676544501_ford_dv ... ml#gallery
-
- Zkušený
-
- Pokročilý
JJ,koukal jsem na to,chtělo by to aby to někdo stáhla na rapida,nejschopnější JAMA,je ael bohužel někde na Slovači a ještě se mi neozval.