Kadlik píše:Zdravím...
namontoval jsem na svého FF http://www.tuningshop.cz/svetla-pro-den ... -5-led.htm. Celé to trvalo asi dve hodinky a svítí to perfektně. zapojení zvládne i podprůměrný neelektrikář... +/- na baterii a jeden fous na drátek od parkovací žárovky. Po nastartování se to rozsvítí (měří napětí na aku a až to začne dobíjet, rozsvítí se automaticky), po vypnutí motoru zase zhasne. Když se rozsvítí normální světla, automaticky se zhasne, po vypnutí světel se zase rozsvítí. 2 x 5 W je rozhodně lepší spotřeba, než cca 150W u normálních světel. No a spotřeba žárovek... za ten rok a něco už jsem měnil 4 H7 (x 150,- Kč... už mám skoro polovinu světel zaplacenou)... Takže můžu jenom doporučit...
Světla pro denní svícení info na 1. strane
- Kadlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Světla pro denní svícení
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No to snad nemyslí vážně - taková paletaRadek 1.8 16V píše:Jinak SDS pro FFII třeba tady, ale ta cena je teda rychta!

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Kadlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No co bys chtěl za ty peníze... Potom si to ještě za dva tácky necháš někde v odborným servisu namontovat a je to
. Já to vyřešil těma dvoutisícovýma s vlastní montáží a je to. Ale ono se třeba stačí mrknou na jiný obchod. Ty co jsem já koupil za dva tácky se taky ještě dnes dají bez problémů sehnat za tři a půl...
.

silverwolf píše:No to snad nemyslí vážně - taková paletaRadek 1.8 16V píše:Jinak SDS pro FFII třeba tady, ale ta cena je teda rychta!Přitom světla pro DS od Helly šly cenově dolů skoro o třetinu, dneska stojí kolem 2000,- Kč. Tak za co chtějí tu devítku? Asi těch zbývajících 7000,- je za ten plast
- albi.11
- Junior
chtel sem se zeptat jak tady byla ta predchozi debata o zabudovani tech pasku primo do svetel tak koolipa to tak priblizne stoji a nevite o nekom kdo by to delal v cechach.prece jenom morava je pro me trochu z ruky 

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
2x25 cm stojí cca 1200,- ale zabudovat do světel už to musíš sám. a co tak vím, tak ten pan Skalík z Dolní Bečvy je "jediný". Pak už jedině nějaké firmy,ale ty budoux-krát dražší.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Hoši, hoši, nejsou HOMOLOGOVANÉ
Tzn. vyhozené peníze, páč to budeš muset sundat. Nebo snad víte o nějakých LED páscích s homologací? Jinak se nemusí dávat do světel, dají se lepit pod světla, nad světla atd atd., protože se vyrábí jak do interéru, tak exteriéru. Mně se to taky líbí, ale hoďte sem tedy aspoň jeden odkaz na homologované
Edit - něco sem vygůglil . http://www.tuningshop.cz/svetla-pro-den ... -80976.htm

Edit - něco sem vygůglil . http://www.tuningshop.cz/svetla-pro-den ... -80976.htm

- albi.11
- Junior
Nojo ale kdyz si to prave nechas udelat primo do tech svetel tak to muzes uhrat na to ze jsou origo takhle.rekni mi jak pozna jestli to tam patri nebo ne kdyz to budes mit uvnitr
-
- Test driver
- Kadlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Super, tak ještě dva roky počkám a pak si koupím nový fáro...

- Radegast
- Junior
To Kadlik: Můžeš sem hodit rozměry těch světel nebo nejlépe návod na montáž nebo něco podobného pokud něco takového u těch světel bylo. Ale hlavně ten rozměr abych věděl kde se mi to vleze.
Dík
Dík
FoFo II Combi Ghia 1,6 TDCi 80kW Dark Grey 05/2005

- Kadlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
http://www.tuningshop.cz/svetla-pro-den ... -5-led.htm Tady jsem světla koupil. Najdeš tam i schema zapojení a rozměry. Já jsem světla namontoval do vrchní škvíry v nárazníku pod SPZ - viz. fotka někde výše. Rozměrově jsou tam úplně přesně, díky tomu je montáž docela pakárna, ale jde to. Vzdálenosti mezi světly a od vnějšího okraje auta sice nejsou úplně předpisové, doufám, že policajti s sebou nenosí metrRadegast píše:To Kadlik: Můžeš sem hodit rozměry těch světel nebo nejlépe návod na montáž nebo něco podobného pokud něco takového u těch světel bylo. Ale hlavně ten rozměr abych věděl kde se mi to vleze.
Dík

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Fotku 

-
- Test driver
To Silverwolf: Jestli máš na myši kolečko, tak s ním zatoč 4x od sebe
.

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
4x je asi málo 
Edit :
9x stačí ..... za celou noc, 3x je málo .... 10x moc.... tralalááá

Edit :

- Radegast
- Junior
To silverwolf: jsme na tom stejně. Točení s myší nám nejde, neb jsme nedočkaví abychom zkrášlili naše FoFa a nevšímáme si jasně napsaných textů. Kdybychom se podívali na celé příspěvky pořádně, tak tady nepíšem blbosti. Ale těší mě, že v tom nejsem sám. Kadlik za ochotu znova vysvětlovat věci které jsou po pořádném pročtení jasné, ještě jednou dík
.
Už beru metr a jdu to proměřit kde bych to mohl napasovat. Za ty prachy to myslím stoji za to

Už beru metr a jdu to proměřit kde bych to mohl napasovat. Za ty prachy to myslím stoji za to

FoFo II Combi Ghia 1,6 TDCi 80kW Dark Grey 05/2005