Tankoval som o 600.-Kc viac ako do FF.
Já mám jednoduchou excelovskou tabulku, vychází mi to cca 7,6÷7,8 dlouhodobě, u feldy 1,3 combi jsem byl o litr níž= rozdíl objemu. Za míň by to asi šlo, ale to by musely být jen dlouhé štreky s prázdným autem a přitom plnit bobříka sebeovládáníKAPLIS píše:Ta hodnota 7.8 je docela realná. Ja mám v mobilu prográmek, kde zadám po každém tankování patřičné hodnoty a on to přepočítá. Teď mám 2300km a pruměrná spotřeba je 7,75. Asi by to šlo za míň, ale byla by to těžká nuda...
Já ho mám v mobilu taky. Tankuji jenom plnou nádrž a po každém tankování zádám hodnoty a ono to spočítá veškeré údaje. Zatím najeto podle aplikace 19610 km s průměrnou spotřebou 7.88 l.KAPLIS píše:Ta hodnota 7.8 je docela realná. Ja mám v mobilu prográmek, kde zadám po každém tankování patřičné hodnoty a on to přepočítá. Teď mám 2300km a pruměrná spotřeba je 7,75. Asi by to šlo za míň, ale byla by to těžká nuda...
Tak to máš spotřebu vážně dobrou, no ono by to asi člo i u mě, ale nějak neumim jezdit uplně ekonomicky a hlavně jsem Pražák a třeba dneska jsem strávil na Jižní spojce skoro hodinu a klimu jsem nevipnul ani nepamatuju!! Jezdim hlavně město!pelen píše:Ja cepuji jen Benzinu a jezdim ted za cca 5,1l/100km.
Zkus se projet kolem třetí odpoledne přes ty kruháče - Jižní spojka hadra - je to zacpané od Tonaku až po Šenov...pojíždí se na jedničku až dvojku...Ahmed píše:Nojo, jenomze Pelen v Novem Jicine nepotka semafor ani kdyby se na hlavu stavel, tam je to sam kruhac a zadny provoz![]()
Ja jezdim za 6l na V-P Diesel.
V Ostrave tohle dobou tu dvojku ani nedasPedroH píše:Zkus se projet kolem třetí odpoledne přes ty kruháče - Jižní spojka hadra - je to zacpané od Tonaku až po Šenov...pojíždí se na jedničku až dvojku...Ahmed píše:Nojo, jenomze Pelen v Novem Jicine nepotka semafor ani kdyby se na hlavu stavel, tam je to sam kruhac a zadny provoz![]()
Ja jezdim za 6l na V-P Diesel.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti