Sportovni sraz v NJ (Senov u NJ)-7.3.2009-foto od str. 38
- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sportovni sraz v NJ (Senov u NJ)-7.3.2009-info str.1
Je to 450 km. O peníze nejde, ale těch 5 hodin na cestě. 

byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, svata pravda, je to parada, nekdy si to prijd vyzkousetsilverwolf píše:Tož chlapci, na Moravě si hrajete a v Čechách sa mosí robit![]()
![]()

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
určitě to myslíš bez Práglu, jinak by to spíš patřilo do flákna "ftipy"silverwolf píše:Tož chlapci, na Moravě si hrajete a v Čechách sa mosí robit![]()
![]()

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- KTM
- Junior
Zewle : tosamé jsem psal nedávno a bylo mi zděleno ať to nepřeháníme s četností srazů na moravě . Já myslím ,že ten regionální srázek-bowling nebyl k zahození néééé ?zewl píše:petersbond: tenis ti nevysel, dojed na pinec, nuda nebude![]()
Vsimnuli jsme si, ze my, moravaci, jsme takovi vice akcni co se tyce techto veci... Je skoda, ze tam u vas v cechach se nekonaji podobne srazy, jiste by to spoustu lidi uvitalo
Martin,Ford Focus kombi 1.8 TDDI, 115PS, 4/2000, WOLF
- HORST
- Test driver
Mozna sis to spatne vylozil:
1.ten bowling nebyl urcite k zahozeni
2.mam pocit, ze zewl mel na mysli jakekoliv srazy podobneho typu, jake se delaji tady na Morave, at uz jde o tenis, nohec, bowling.
Proste podobne veci asi nekde schazi.
3.cetnost srazu je opravdu osidna vec, pokud neni zadny, ci jeden, tak je to pochopitelne malo. Naopak, pokud by se planovalo hodne srazu v kratkych intervalech, tak zacne zajem logicky opadat, jelikoz valna vetsina lidi tady ma nejen FoFo, ale take rodinu a jine povinnosti, cimz je preci jen kazdy trosku omezen.
I kdyz na druhou stranu, zastavam nazor, pokud je znam termin srazu dostatecne dopredu, mel by byt kazdy schopen sve "povinnosti" skloubit tak, aby na sraz dorazil.
Pokud ti tedy nekdo rekl, ze to nemas s cetnosti srazu prehanet (mozna jsem to byl dokonce ja), tak to urcite nebylo mysleno ve zlem, spise naopak.
Vsichni v okoli budou jiste radi, kdyz tady najdou cloveka, ktery je schopen sam neco vymyslet a zorganizovat.
Je prave mozna skoda pro ostatni (nemam na mysli sever Moravy), ze podobni lide se najdou, ale shodou okolnosti asi jen tady.
Cimz jsem se nechtel nikoho dotknout
1.ten bowling nebyl urcite k zahozeni
2.mam pocit, ze zewl mel na mysli jakekoliv srazy podobneho typu, jake se delaji tady na Morave, at uz jde o tenis, nohec, bowling.
Proste podobne veci asi nekde schazi.
3.cetnost srazu je opravdu osidna vec, pokud neni zadny, ci jeden, tak je to pochopitelne malo. Naopak, pokud by se planovalo hodne srazu v kratkych intervalech, tak zacne zajem logicky opadat, jelikoz valna vetsina lidi tady ma nejen FoFo, ale take rodinu a jine povinnosti, cimz je preci jen kazdy trosku omezen.
I kdyz na druhou stranu, zastavam nazor, pokud je znam termin srazu dostatecne dopredu, mel by byt kazdy schopen sve "povinnosti" skloubit tak, aby na sraz dorazil.
Pokud ti tedy nekdo rekl, ze to nemas s cetnosti srazu prehanet (mozna jsem to byl dokonce ja), tak to urcite nebylo mysleno ve zlem, spise naopak.
Vsichni v okoli budou jiste radi, kdyz tady najdou cloveka, ktery je schopen sam neco vymyslet a zorganizovat.
Je prave mozna skoda pro ostatni (nemam na mysli sever Moravy), ze podobni lide se najdou, ale shodou okolnosti asi jen tady.
Cimz jsem se nechtel nikoho dotknout

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, myslel jsem to pouze tak, ze jsem si nevsimnul, ze by "cechy" planovaly podobne srazy za ucelem nejakeho spolecneho vyziti (bowling, tenis, pinec apod.). Kdyz nepocitam 1x rocne Krasno 
Ale je pravda, ze maji celorepublikove srazy typu Krivonoska, Postupice apod. Coz zase nemam my

Ale je pravda, ze maji celorepublikove srazy typu Krivonoska, Postupice apod. Coz zase nemam my

- KTM
- Junior
Horste: tak tak. Každý má v něčem pravdu. Nic se nemá přehánět . Jenom se mi zdála velká prodleva mezi Bílovcem a tvým srazem na jaře. Myslím si ,že boowling je univerzální hra pro široký rozsah lidí. To víš zima je dlouhá a já na plesy nechodím. Možná to není špatný nápad ,protože hodně lidí mají neodklané záležitosti i 3 měsíce dopředu (práce ,rodina,dovolená-třeba hory,atd). Proto z těch našich tří srazů není možné ,aby to někomu nevyšlo ani na jeden .
Už se těším na Tatrovácké muzeum-taky doufám,že mi neřeknou ať jdu do práce. Poslední dobou nevyrábíme ,ale jezdíme hodně na montáže. Jsem rád ,že mám práci ,tak moc nemohu vymíšlet-že máme někde focus sraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hlavně ,ať moc nenakype sněhu. Dívám se z okna a vypadá to zajímavě.
Nebylo by marné si zajet na letiště do Mošnova zadriftováááááááááát

Už se těším na Tatrovácké muzeum-taky doufám,že mi neřeknou ať jdu do práce. Poslední dobou nevyrábíme ,ale jezdíme hodně na montáže. Jsem rád ,že mám práci ,tak moc nemohu vymíšlet-že máme někde focus sraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hlavně ,ať moc nenakype sněhu. Dívám se z okna a vypadá to zajímavě.
Nebylo by marné si zajet na letiště do Mošnova zadriftováááááááááát

- KTM
- Junior
Přesně vystiženo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zewl píše:jj, myslel jsem to pouze tak, ze jsem si nevsimnul, ze by "cechy" planovaly podobne srazy za ucelem nejakeho spolecneho vyziti (bowling, tenis, pinec apod.). Kdyz nepocitam 1x rocne Krasno
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jé já jsem si nevšimnul té tvé impertinentníHORST píše:aktualizace:
Staroch budes chtit gulas nebo zase spolehas, ze si objedname spolecne pizzu jako kolo od vozu, kterou se*eres sam???

Chtěl bych guláš paní Lupačové. Že děkuji a doufám, že to paní kuchařka neodstoná.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak já už mám svoji odháněčku much přichystanou

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pojedem i do Tatry Kopřivnice,program je přichystán velice dobrý. A o pincu ani nemluvě. Rozhodně to není akce na hodinu, myslím, že to bude až do pozdního odpoledne, ne-li do večera. Určitě prijed, bude to stát za to, to ti garantujupetersbond píše:Je to 450 km. O peníze nejde, ale těch 5 hodin na cestě.

-
- Test driver
Ja taky
( Mám zlé tušení, že možna nedojedu,ale budu se snažit seč mi síly budou stačit )

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
čajda: máš štěstí, že se na monitor dívám z dálky a nepřečtu co píšeš, ale mám zlé tušení ....

- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já to četl. Ale abych tam byl v 9:00, tak musím vyjet nejpozději 4:30. To vás pak už neporazím.zewl píše:Pojedem i do Tatry Kopřivnice,program je přichystán velice dobrý. A o pincu ani nemluvě. Rozhodně to není akce na hodinu, myslím, že to bude až do pozdního odpoledne, ne-li do večera. Určitě prijed, bude to stát za to, to ti garantujupetersbond píše:Je to 450 km. O peníze nejde, ale těch 5 hodin na cestě.

byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
čajda píše:Ja taky( Mám zlé tušení, že možna nedojedu,ale budu se snažit seč mi síly budou stačit )