[quote="buceek07"]Madagaskar 3....rozhodně nedoporučuju ....jak mám kreslené filmy fakt rád a těšil sem se, tak sem tak zhnusenej z kina nikdy nešel ...1 a 2 měli vtip, švih, byli fajn nakreslené, tohle bylo jenom na efekt 3D ( byl jsem na klasice ), ale bylo to vidět jako svině, že je to kvůli tomu dělané. Prostě za mě srč*a bez trochy originality, doplněná discem co slyším v práci z rádia
Tak já ted dokoukal Forces speciales - Specialni jednotka (2011) a mohu jen doporučit!!!
Kontroverzní novinářka Elsa (Diane Kruger) působící v Afghánistánu je unesena členem Talibanu. Únosce vyvěsí na internet video stanovující nejzazší termín její popravy. Zpravodajská služba odhalí, že se Elsa nachází ve vesnici na hranici s Pákistánem. Šestičlenná speciální jednotka je vyslána do nebezpečné oblasti, kde vládnou rebelové. Záchrana Elsy je úspěšná. Nejtěžší část mise ale všechny teprve čeká: útěk z Pákistánu a přechod přes divoké, pusté a nehostinné hory Hindúkuš s nelítostnými pronásledovateli v zádech... (oficiální text distributora)
Zkuste ten Project X Potom ci jsem to videk jsem dostal chut jit nekam parit
Focus ST300 - Bluefin Stage 34,5" Mongoose exhaust full system and sport CAT WRC IC Pro AlloyInduction kit od DreamscienceRS Clutch K Sport 8 pistonCosworth engine RS 19"RS rear spoiler KW3
Zrejme ho radeji stahnu, v kine to u Batmana byva nebezpecne ....
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW