STĚRAČE
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to Zirafak:zirafak píše:pavelk píše:já myslim že to vyrábí jedna firma a pak se to prodává v krabičkách BOSCH a VALEO
pekna somarina....hovori ti nieco ochranna znamka?![]()
![]()
Japonske objektivy do fotoaparatu vyrabi take jedna firma a vystup z linky je pod jinymi znackami.
Skotska whiskey "plnena" ve Skotsku se take delala ve Vizovicich a mozna jeste dela. Ochutnavali jsem ji z vysokych dubovych sudu, kde zraje nekolik let.
My take vyrabime motory pod znackou jinych firem.
To, ze jedna vyrobni firma vyrabi pod ruznymi obchodnimi znackami nema nic spolecneho s ochrannou znackou jen, pokud je to oboustranne osetreno smlouvou a neni to "cernota".

-
- Test driver
No neviem,neviem,ci moze stierace vyrabat firma "JOZKO MRKVICKA" a balit ich potom striedavo do krabic pre Bosh a Valeo.Myslim,ze kazdy s tychto vyrobcov si chrani svoj vyrobny postup...pelen píše:to Zirafak:zirafak píše:pavelk píše:já myslim že to vyrábí jedna firma a pak se to prodává v krabičkách BOSCH a VALEO
pekna somarina....hovori ti nieco ochranna znamka?![]()
![]()
Japonske objektivy do fotoaparatu vyrabi take jedna firma a vystup z linky je pod jinymi znackami.
Skotska whiskey "plnena" ve Skotsku se take delala ve Vizovicich a mozna jeste dela. Ochutnavali jsem ji z vysokych dubovych sudu, kde zraje nekolik let.
My take vyrabime motory pod znackou jinych firem.
To, ze jedna vyrobni firma vyrabi pod ruznymi obchodnimi znackami nema nic spolecneho s ochrannou znackou jen, pokud je to oboustranne osetreno smlouvou a neni to "cernota".
- Jezek
- Nováček
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pavelk
- Junior
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To Zirafak: - Jožo Mrkvička vyrabí pro Bosch i Valeo - standartní situace nejen v automobilovem prumyslu...
To Ihrdlick: - Výrobci stěračů nedoporučují výměnu pouze gumiček, tvrdí , že dochází k opotřebení i mechanismu přítlačných "pacek" stěrače a následuje nedostatečné stírání
Každopádně výměna gumičky je docela drbačka
To všichni: Jak funguje signalizace opotřebení gumičky na originál stěračích ( žlutá značka v kolečku)??? Měnil jsem před zimou, teď mám jeden vyžlucený a druhý je úplně v pohodě...
To Ihrdlick: - Výrobci stěračů nedoporučují výměnu pouze gumiček, tvrdí , že dochází k opotřebení i mechanismu přítlačných "pacek" stěrače a následuje nedostatečné stírání

To všichni: Jak funguje signalizace opotřebení gumičky na originál stěračích ( žlutá značka v kolečku)??? Měnil jsem před zimou, teď mám jeden vyžlucený a druhý je úplně v pohodě...

nyní: FF3 Metal Grey 1,5 TDCI
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
-
- Pokročilý
Souhlas, grafitové jsou dobré. Měnit jen gumičky bude trochu problém - origoš je gumička se dvěma úzkými ocelovými planžetami uzpůsobená pro uchycení v ramínkách stěrače. Když koupíš jen gumičky, tak mají místo planžety plastovou šínu a ta jaksi do ramínek stěrače nepasujepavelk píše:to Pelen: Děkuji ti náčelníku že ses mě zastal![]()
to ihrdlick: pokud ti jde o výměnu gumiček v klasických stěračích tak jsem slyšel že jsou dobrý grafitový gumičky - mají šedou barvu

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Skryta finta, jak sledujete obchodni znacky.
Ma byt Whisky a ne Whiskey.
Nikdo se neozval, pijete asi jine znacky.
Jinak je to v prumyslu normalni, ze z jednoho vyrobniho zavodu jdou vyrobky s ruznymi obchodnimi znackami. Dokonce i jine provedeni vyrobnich stiitku. Hold moderni doba.
Bezne je to take u specialnich kabelu, ze kabelovka zmeni popis. Pomahaji si navzajem. Sortiment je siroky a je neekonomicke vyrabet vsechno sam, ale je vyhodne pod svou znackou prodavat cely sortiment.
Ma byt Whisky a ne Whiskey.

Nikdo se neozval, pijete asi jine znacky.

Jinak je to v prumyslu normalni, ze z jednoho vyrobniho zavodu jdou vyrobky s ruznymi obchodnimi znackami. Dokonce i jine provedeni vyrobnich stiitku. Hold moderni doba.
Bezne je to take u specialnich kabelu, ze kabelovka zmeni popis. Pomahaji si navzajem. Sortiment je siroky a je neekonomicke vyrabet vsechno sam, ale je vyhodne pod svou znackou prodavat cely sortiment.