Vzkazy pro moderatory / vše co nejde řešit přes SZ
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzkazy pre moderátorov / všetko čo nejde riešit cez SZ
Já sice nejsem moderátor, také se stotožňuji s váma, ale musím sám uznat, že se to hodně zlepšilo, nejsem sice moderátor, ale když sem narazil na nějakou nováčkovskou duplicitu, napsal sem to do toho vlákna a i sem to poslal dotyčnýmu jako SZ s odkazem, z 6 takto založených vláken během 14dnů si to zatím přečet jen jeden, takže asi tak.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- HORST
- Test driver
Opet muzu jen napsat, ze souhlasim a myslim, ze tak nejak by to melo fungovat!
Vim ze admin ma dost sve prace, ale pokud by to slo takovou cestou jak popisuje boban, asi by nebyl problem!

Vim ze admin ma dost sve prace, ale pokud by to slo takovou cestou jak popisuje boban, asi by nebyl problem!

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
za sebe píšu že nebudu nikomu posílat sz, pokud ho ten problém zajímá, tak snad ví, kde si vlákno založil a buď se na něj podívá nebo ho to nezajímá. připomíná mi to podlejzání abychom ho na mail upozornili že tam má reakci (ať lock nebo diskuzi)
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já sem to napsal jen proto, že to vlákna byli určené hned na likvudaci, tak proto, nerad bych tady zaváděl něco co bude ještě větší zátěž pro moderátory, já se domluvil s Chmelkem, že to budem takto dělat, jako, že ho upozorním.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- racetiger
- Junior
Posilat nekomu sz kde co ma, proc to ma, atd je nesmysl, na druhou stranu pokud se vlakno smaze tak ho nenajde a tudiz nezjisti kam se ma podivat, ac tam mozna byla rada s odkazem. Jeden odkaz, nasledne zamceni a po 2 tydnech smazat - treba.Tad píše:za sebe píšu že nebudu nikomu posílat sz, pokud ho ten problém zajímá, tak snad ví, kde si vlákno založil a buď se na něj podívá nebo ho to nezajímá. (ať lock nebo diskuzi)
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jo takhle to myslíš, tak to beru jako samozřejmost, že to hned nesmažu

- HORST
- Test driver
Mozna neni dulezite posilat vse pres SZ, treba by opravdu stacilo dotycneho trosku "nasmerovat", ale pripominka "je potreba hledat" me pripada prinejmensim dost "odmerena".Tad píše:za sebe píšu že nebudu nikomu posílat sz, pokud ho ten problém zajímá, tak snad ví, kde si vlákno založil a buď se na něj podívá nebo ho to nezajímá. připomíná mi to podlejzání abychom ho na mail upozornili že tam má reakci (ať lock nebo diskuzi)

A nikdo tady nemluvil o nejakem podlezani

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
mě to tady připadá jak bludnej kruh. teď řešíme posílání sz ale jsme zase na začátku s projevem moderátorů k nováčkům
já myslim že se to zlepšilo, už to tady nade mnou i někdo psal takže asi tak, spíš když někdo narazíte na něco co se Vám nelíbí tak sem hoďte odkaz přímo na vlákno a může se to řešit hned a tady, ale neposílejte půl roku starý odkazy

já myslim že se to zlepšilo, už to tady nade mnou i někdo psal takže asi tak, spíš když někdo narazíte na něco co se Vám nelíbí tak sem hoďte odkaz přímo na vlákno a může se to řešit hned a tady, ale neposílejte půl roku starý odkazy

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já musím jem zkonstatovat, jediné myslím tak jak je to za posledních 14dní je to v poho a já si myslím, že kluci a to všichni odvádějí dobrou práci.Hodně se zlepšilo.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- HORST
- Test driver
Tad: asi rozumny navrh! 

-
- Test driver
vlákno mažem až ked su na nom reakcie a odkazy a je jasne, že ak sem človek chodí, davno si to musel pozriet na origo odkaze, neviem či sa vam už niekomu odo mna podarilo čístat odkaz, že tu a tu ma spravnuz odpoved, ale že to do hodiny zmaznem ,pretože to nema tam čo robit..akj by som si to nechal, ako ste navrhovali za 14dni, budte si istý, že na to zabudnem, alebo, že tu bude total chaos čo mazat a čo nie, pretože mi je tluto mazat nejaky out, ak je tam viac ako dajme tomu 3-4príspevky..
- Damon
- Test driver
Já za sebe pokud vlákno mažu tak posílám SZ zakladateli s odkazem kam jsem to přesunul.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
-
- Test driver
ja sa spolieham na to, že pracuje s funkcou nove príspevky a ak najde niekde v TOP10, názov jaky olej, ale on nemože svoj post najst, predpokladam, že sa teda pozire tam, čo ho na začiatku zaujimalo 

- bluepeter
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim admina , mohol by mi niekto pomvoct s podpisom ? Neviem v com je problem ale vyplnil som ho uz asi 100 krat a ked ho dam odoslat tak vsetko pekne prebehne ako ma ale pri mojich prispevkoch sa ziaden podpis neukaze . Treba niekde nieco zaskrtnut ked chcem pouzivat podpis alebo ako , hladal som ale nic som nenasiel . Vopred diky .
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
bluepeter: podpis musis nejen nastavit, ale i zaskrtnout pod podpisem: "vzdy pripojit muj podpis"