Tak sem nad tím přemýšlel a....Mohla to řídit ženská(omlouvám se ženám,ale jmenuji dále i muže-jde mi spíš o charakter než o pohlaví ) nebo chlap nechlap Takový lidi,kteří zvuky neřešej.Co nevidí,tak neni.A tipnul bych to tak,že jel kolem zewlovýho auta a viděl na poslední chvíli to místo.Dal tam zpátečku a odcouval rychleji.V tom tim zadkem ťuknul do zrcátka.Tlakem na zrcátko upadnul ten dekl.A tím jak stočil kola ,aby tam zajel popředu,tak to zrcátko ohnul zpátky.Tak jak skončilo.I by to sedělo.Tlak plechu na plast udělá divy a barva na autě kvalitní,tak moc odřený to neni....Co myslíte?
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
taky možná varianta, ale jak se ten dekl dostal, tam kde je? jak jsem měl možnost vidět všechny nafocené fotky, tak tam určo nenacouval, i když tam místo bylo, protože by musel ten dekl přejet zadním kolem a to by ho rozlomil, ale na této fotce to tak nevypadá.
Přílohy
S6300785up.jpg (50.27 KiB) Zobrazeno 1637 x
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
To mi to musíš kazit! Nevim,nefoukal třeba(ale to už je moc scifi nápad)nějaký extrém vítr?Nějaký poryvy?Že by se ten plast mohl došourat k obrubníku...Ale velmi nepravděpodobný.Každopádně,kdyby tam tu bílou linku neměl,tak to neudělal,ale takhle.Jen ten plast v tom nesedí.A dál by musel bejt pěkně blbej,protože kdyby se to stalo mě,tak si určitě nestoupnu na místo před.Ale zase jen kdybych o tom věděl,že jsem to udělal.Zatrolená hlavolamka!
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
no ja myslim, ze se bude pekne divit az dostane predvolani k podani vysvetleni na policii. Kazdopadne bilej lak na boku ma, dokonce ve vysce zrcatka a to uz tezko okeca At uz to bylo jak chce, byla by kur........vska nahoda, aby ta bila smouha nebyla od meho milovaneho zrcatecka
Jinak Koto, taky zajimava teorie, ktera se mi uz vice libi nez ty predesle Ale furt (jak psal Skubi) me nesedi ten kryt zrcatka... Ale i tak diky za lamani hlavy
To je jasný, ten dekl urazil někdo jiný a on na něj jen najel tak nešťastně, že se vymrštil do výšky, ještě mu udělal škodu na laku a potom mu zaletěl pod kolo tak silně, že to vypada, že na něj najel. Asi takhle to mohlo být, co?
Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 120kW, 2014
dříve Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 85kW, 2008
Ford Focus kombi 1.8 TDCi, 74kW, 2003
Zewl: jsem to objevil az ted. docela smula.
Moje teorie jak se dostal plast pod kolo:
1. Po narazu se kryt prudce odrazil a vymrstil do vzduchu ..... ford parkuje ..... plast pada .... ford skoro zaparkovany .... plast porad pada .... asi spadne vedle auta .... z niceho nic poryv vetru ..... plast je sfouknut pod kolo skoro jiz stojiciho forda .... vysledek viz. foto .... to jen tak nad odlehcenou
2. Po narazu se ten kryt opravdu dostal tam kde je - kdovi jak to zapruzilo a parkovani probihalo stylem "kousek dopredu, kousek dozadu" dokud tam nebudu a jen dilem nahody ho parkujici osoba neprejela uplne.
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG
Stejně jsi mu to tam podstrčil a ještě mu poškrábal lak. Stačí se do káry pořádně opřít a i kdyby tam měl zpátečku auto se na ten kousek kterej potřebuješ na podstrčení toho plastu pod kolo pohne a jestlis sebou měl kámoše? Řikals že když jde o prach jseš hustej, nebo ne?:lol:
Tak dost srandy. Prostě si myslim že na to nacouval. Když vidim machry jak parkujou a i když zacouvávaj tak maj prdele aut víc od kraje než čumáky (třeba moje manželka), tak se tomu nedivym. Přijel klidně i pomalu, na to aby to odlítlo neni pořeba rychlost a urazil to prdelí, pak když se tam uveleboval na to najel. Když jsem měl hospodu na Ždáni tak se mi tam nacucal maník pár 12tek a skoro lahev vodky a pak vyrazil. Přímo před hospodou orval celkem 4 auta, všem zrcátka a jen jednomu vyrval lehce nárazník z úchytů. No hned za nim vyrazily maníci v jinym autě, ale už ho nenašli. Ale ráno ano.....ještě chrápal idiot v tom autě a věřte nebo ne jeho zrcátko na straně kde bral ty auta bylo OK. Jen na laku byly stopy a na zadnim nárazníku měl kus vyštíplej, to asi jak vyrval ten nárazník jinýmu autu. Všechno zapaltil na místě a rád, myslim že kdyby se do toho vložily policajti, tak zbytkáč tam ještě byl.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5% Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Jozkablack: prave me to uz pripadne, ze to vsechno speje na to, jako bych mu to tam fakt podstrcil
Vcera jsem ho nahodou potkal, je to chlap ve strednich letech, vypada rozumne, popsal jsem mu to a rikal, ze to odmitne, ze to neni mozny, ale ze vi, ze na neco najel, protoze to prasklo, ale pry si myslel, ze je to nejaka PET lahev, tak tomu nevenoval pozornost. Tak jsem tedy opravdu zvedav, jak to vyresi policajti
tak jsem dneska viděl něco podobného v Přerově. focus u chodníku a trefené levé zrcátko, ale asi to nebyla žádná šlupka, protože nebylo tak vyvrácené jako zewlovo, ale co mě zaujalo, že zadní dekl ležel na cestě přímo pod zrcátkem a né na druhé straně u obrubníku.
a teď babo raď
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
kdyz moje bylo uplne vyvracene, tak to musela byt fest slupka, tak je mozna mozne, ze by dekl odskocil, treba se nejak napruzil a pak odskocil, ale pripada mi to malo pravdepodobne